Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Keputusan Dan Kedudukan Semasa Piala Asia 2015 Malaysia 1175 hits  

Jadual Keputusan Dan Kedudukan Semasa Piala Asia 2015 Malaysia

Jadual keputusan dan kedudukan Piala Asia 2015 MalaysiaHarimau Malaya diletakkan dalam kumpulan D bersama pasukan lain antaranya Qatar Yemen dan Bahrain dalam menghadapi saingan kelayakan Piala Asia tahun 2015 AFC Asian Cup Kelayakan Piala Asia 2015 dijad

Teruskan Membaca..



keputusan piala asia 2015 terkini dan carta kedudukan

piala asia 2015 terlalu awal buat korea selatan bincang..

jadual kedudukan liga super piala malaysia

keputusan perlawanan piala asia 2015

jadual keputusan piala afrika 2015 africa cup of nation

keputusan perlawanan piala asia 2015

keputusan suku akhir piala asia 2015

comment on malaysia best blog 2015 by onlajer

comment on malaysia best blog 2015 by azzahairi

comment on malaysia best blog 2015 by mohd shubhi

comment on malaysia best blog 2015 by blogger lelaki

comment on malaysia best blog 2015 by onlajer

comment on malaysia best blog 2015 by suhiminain

comment on malaysia best blog 2015 by onlajer

comment on malaysia best blog 2015 by onlajer

comment on malaysia best blog 2015 by onlajer

chelsea vs spurs final piala liga inggeris 2014 2015

piala asia australia gah mara final benam uae 2 0

piala asia australia gah mara final benam uae 2 0

piala asia 2015 terlalu awal buat korea selatan bincang..

korea selatan layak ke semi final piala asia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 321
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 7,015

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,105
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • jom lihat video apa yang luar biasanya poli..
  • menarik foto lawak giler 813
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • cerita semalam hot spring kah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)