Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Ahmad Fakharuddin Attar anak lelaki Wawa Zainal 5081 hits  

Gambar Ahmad Fakharuddin Attar anak lelaki Wawa Zainal

Gambar Ahmad Fakharuddin Attar anak lelaki Wawa Zainal Kegembiraan pasangan Wawa Zainal dan Aeril Zafrel menyambut Hari Raya Aidiladha sepanjang hari ini dilengkapkan dengan perkongsian sekeping gambar anak lelaki mereka yang diberi nama Ahmad Fakharuddin

Teruskan Membaca..



gambar terkini anak ariel zafril wawa zainal yang seriu..

gambar terkini anak ariel zafril wawa zainal yang seriu..

3 gambar kekasih anak che ta cukup cantik orangnya

anak tidak kenal wawa zainal

punca sebenar ahmad fakhruddin tidak kenal maknya wawa ..

punca sebenar ahmad fakhruddin tidak kenal maknya wawa ..

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

jangan tiru macam kami aeril zafrel wawa zainal

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel dan wawa zainal didenda nikah tanpa kebena..

aeril zafrel wawa zainal didapati bersalah bernikah tan..

pelakon aeril zafrel wawa zainal didenda bernikah tanpa..

luahan sayu aeril zafrel dan wawa zainal

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

gambar rare wawa zainal zaman sekolah

gambar rare wawa zainal zaman sekolah yang amat comel

gambar rare wawa zainal zaman sekolah yang amat comel

jom tengok 9gambar anak wawa zainal dan aeril zafrel

saya doakan wawa zainal sedar dari khayalan david teo

denda atau penjara aeril zafrel wawa zainal didapati be..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 726
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,585

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,206
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • video ustaz azhar idrus atas katil pula bak..
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • gambar jelita nazeera kekasih baru jep sepa..
  • 7 gambar pengorbanan seorang jurukamera
  • bikini boomz
  • apakah rahsia nasha aziz kekal muda dan men..
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • di tubir bibir mataku
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)