Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Ahmad Fakharuddin Attar anak lelaki Wawa Zainal 5054 hits  

Gambar Ahmad Fakharuddin Attar anak lelaki Wawa Zainal

Gambar Ahmad Fakharuddin Attar anak lelaki Wawa Zainal Kegembiraan pasangan Wawa Zainal dan Aeril Zafrel menyambut Hari Raya Aidiladha sepanjang hari ini dilengkapkan dengan perkongsian sekeping gambar anak lelaki mereka yang diberi nama Ahmad Fakharuddin

Teruskan Membaca..



david teo terlibat dalam kes kehilangan kereta wawa zai..

david teo enggan campur isu kehilangan kereta wawa zain..

david teo terlibat dalam kes kehilangan kereta wawa zai..

david teo terlibat dalam kes kehilangan kereta wawa zai..

david teo terlibat dalam kes kehilangan kereta wawa zai..

mesti tengok terjawab sudah gambar muka nama penuh anak..

david teo tidak campur isu kecurian kereta wawa zainal

wawa zainal mengamuk kereta dicuri david teo kata itu k..

hiburan wawa zainal mengamuk kereta dicuri david teo ka..

david teo terlibat dalam kes kehilangan kereta wawa zai..

gempar gambar panas atas katil farah othman bersama lel..

kecoh wawa zainal mengamuk kereta dicuri david teo kata..

david teo terlibat dalam kes kehilangan kereta wawa zai..

video ahmad fakri lakukan jaringan gol paling pelik zai..

aeril zafril wawa zainal terbawa bawa kemesraan di loka..

ibu terkejut ketika menangkap gambar anak tiba tiba mun..

2 gambar wajah anak che ta zain yang bakal lahir

gambar lelaki lamar kekasih atas 99 999 cili merah

4 gambar awek selfie tengah jalan anak komposer terkena..

jawapan ustaz azhar idrus mengenai pernikahan dua kali ..

wawa zainal mengamuk kereta dicuri selar pencuri di twi..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 401
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,359

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,580
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • aida hamil bade kian teruja
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • media sosial yang sial
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • bercuti hari ini
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)