Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bajet 2014 Bonus 2 Bulan Elaun COLA RM300 Pinjaman Perumahan 1 883 hits  

Bajet 2014 Bonus 2 Bulan Elaun COLA RM300 Pinjaman Perumahan 1

Bajet 2014 Malaysia akan berlangsung tidak lama lagi iaitu pada 25 Oktober 2013. Seperti biasa Cuepacs yang membawa suara tuntutan 1.4 juta kakitangan telah menuntut daripada kerajaan Malaysia supaya menunaikan segala permintaan kakitangan awam Malaysia.

Teruskan Membaca..



collagen dan meal shakes 2 promosi dalam 1 bulan septem..

live streaming kelantan vs jdt 2 september 2014

liverpool 2 1 southampton

keputusan penuh piala malaysia 2 september 2014 selasa

siaran langsung piala malaysia 2 september 2014

jadual kuliah ustaz azhar idrus untuk bulan september 2..

siaran langsung kelantan vs jdt piala malaysia 2 septem..

live streaming kelantan vs jdt 2 september 2014 piala m..

live streaming pulau pinang vs atm 2 september 2014 pia..

live streaming felda united vs lions xii 2 september 20..

cuepacs minta kerajaan selaras elaun tetap perumahan ku..

kuliah zohor 15 april 2014 ustaz muhammad fitri abdulla..

cuepacs minta k jaan beri 2 bulan bonus dalam bajet 201..

cuepacs mohon bonus 2 bulan untuk penjawat awam di baje..

bajet 2015 bonus 2 bulan untuk penjawat awam

bajet 2015 bonus 2 bulan untuk penjawat awam

8 tanda tanda kencing manis tahap 1 dan tahap 2

promosi bulan september 2014 shaklee collagen powder

kuliah zohor 11 febuari 2014 ustaz muhammad fitri abdul..

8 tanda tanda kencing manis tahap 1 dan tahap 2

keputusan piala malaysia 2 september 2014




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 340
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,368

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)