Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bajet 2014 Bonus 2 Bulan Elaun COLA RM300 Pinjaman Perumahan 1 867 hits  

Bajet 2014 Bonus 2 Bulan Elaun COLA RM300 Pinjaman Perumahan 1

Bajet 2014 Malaysia akan berlangsung tidak lama lagi iaitu pada 25 Oktober 2013. Seperti biasa Cuepacs yang membawa suara tuntutan 1.4 juta kakitangan telah menuntut daripada kerajaan Malaysia supaya menunaikan segala permintaan kakitangan awam Malaysia.

Teruskan Membaca..



percutian di negeri bawah bayu 2014 1

elaun perumahan presiden rm 5 4juta

belum pun gst dilaksanakan peminjam perumahan dan kende..

allhamdulillah dah hampir 1 tahun 7 bulan

koleksi tin coca cola

pelawaan terbuka buat bekas ketua hakim negara mai dudu..

kadar kelayakan pinjaman perumahan bagi kakitangan awam

mana hilangnya pinjaman rm235 juta untuk air bersih ken..

tarikh dan tempat melihat anak bulan syawal 2014 1435h

mencari pahala 1 000 bulan

2 in 1

ninetology black pearl 2 jelly bean rom 4 1 1 wiko cink..

album stacy 1 terbaru 2014

percutian di negeri bawah bayu 2014 2

zionis israel gementar kerana anggota tenteranya diculi..

jika mahu bonus dan naik elaun sokonglah gst

saya nak duit raya rm300 daripada nile com my

saya nak duit raya rm300 daripada nile com my

saya nak duit raya rm300 daripada nile com my

saya nak duit raya rm300 daripada nile com my




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 316
Widget Aktif : 3,852
Banner Aktif : 6,260

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,428
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar kejadian aneh berlaku di malaysia aw..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • dulu nyah kini daie
  • kadar tol harus dikaji
  • foto selfi proses penyembuhan luka di wajah..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • 8 gambar nabila huda buat kejutan sambut ha..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kembali menjadi burung pipit
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)