Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bajet 2014 Bonus 2 Bulan Elaun COLA RM300 Pinjaman Perumahan 1 862 hits  

Bajet 2014 Bonus 2 Bulan Elaun COLA RM300 Pinjaman Perumahan 1

Bajet 2014 Malaysia akan berlangsung tidak lama lagi iaitu pada 25 Oktober 2013. Seperti biasa Cuepacs yang membawa suara tuntutan 1.4 juta kakitangan telah menuntut daripada kerajaan Malaysia supaya menunaikan segala permintaan kakitangan awam Malaysia.

Teruskan Membaca..



tarikh dan kawasan untuk melihat anak bulan 2014

highlights friendly hearts 1 2 manchester city

belum pun gst dilaksanakan peminjam perumahan dan kende..

18hb julai 2014 genap 5 bulan

liverpool atasi everton 2 1 untuk mara ke final piala f..

tarikh dan lokasi melihat anak bulan 2014

1 000 peserta mendaftar chtt 2014

ahad 27 7 2014 tarikh lihat anak bulan syawal

bulan jun 2014 kemaskini status aktiviti di facebook

pelawaan terbuka buat bekas ketua hakim negara mai dudu..

koleksi tin coca cola

elaun perumahan presiden rm 5 4juta

ada sesiapa nak kahwin pompuan dah mengandung 2 bulan

mana hilangnya pinjaman rm235 juta untuk air bersih ken..

video di suriah bayi 2 bulan berhasil diselamatkan sete..

tarikh dan lokasi lihat anak bulan syawal 2014

komisen jobdirumah bulan july 2014 kali ke 62

allhamdulillah dah hampir 1 tahun 7 bulan

zionis israel gementar kerana anggota tenteranya diculi..

mencari pahala 1 000 bulan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 757
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 6,112

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,064
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ramai sanggup mengeluarkan ribuan ringgit u..
  • hospital swasta enggan layan tiga beranak t..
  • ifa raziah buat pembedahan besarkan pyudra
  • aaleeyaantasha anak awie komen di fb tak su..
  • tiba tiba pejuang palestina muncul dari dal..
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • peluklah si pengganas
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • resepi biskut arab susu
  • fesyen pakaian tudung terbaru yang wanita m..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sketsa cinta awak dan saya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kawan tapi lebih dari mesra
  • bahaya ajinomoto

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)