Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby 430 hits  

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby

Assalamualaikum Hey la budak ni baru seminggu kapel dah kecoh buat video bagai siap berjanji janji lagi sedar tak janji tu mungkin akan memakan diri sendiri Kalo muslim kan elok kalo kita menyebut In shaa Allah tak perlu berjanji bagai Sebab dia tu belum

Teruskan Membaca..



hadiah baru buat rakyat 1 malaysia boleh dikutip bulan ..

video sepasang kekasih kena libas kantoi buat maksiat b..

alahai baru seminggu cerai dah nak rujuk balik

jana 5 angka seminggu dgn hanya 1 jam sehari melalui fo..

baru setahun kahwin dah bagi suami kahwin lain nak tahu..

video ngeri dah memang takdir wanita ini

lawak monyet adik baru tumbuh rambut monyet akak dah ma..

video padah ketika cuba buli pelajar baru

baru buat buat blog

bila dah kantoi gst sebabkan rakyat bawahan terbeban ah..

usia baru 21 tahun anak dah 11 orang

video reaksi orang rumahnya ditutupi tisu tandas buat a..

kafa beri tonik baru buat pasukan trw

umur baru 21 tahun tapi dah ada 11 orang anak

usianya baru berusia 15 tahun tapi gadis ini sudah buat..

mengejutkan usia wanita ini baru 21 tahun tapi dah 11 o..

9 cara kreatif budak kolej buat bila sumber terhad aku ..

buat duit internet dengan h12 media

aksi kantoi khalwat buat buat makan nasi bungkus semasa..

ini ayat sweet hairul azreen yang buat hanis zalikha ca..

gambar maaf jika buat anda termuntah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 491
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 7,173

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,681
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pensyarah di tangkap ketika asyik menikmati..
  • awas si penipu gst
  • akhirnya benjy berdepan hukuman gantung set..
  • waduh sampai ternampak benda 2 eva longoria
  • kekejaman manusia yang pasti buatkan anda m..
  • gst dilaksanakan mulai 1 april 2015
  • 6 gambar terkini awal ashaari selepas terli..
  • berpisah dari malaysia detik paling seksa
  • penghargaan khas buatmu sakiti hatiku
  • berkonsepkan garden wedding sharifah sakina..
  • foto mawar fareeda tanpa make up cunnya
  • pengacara awal ashaari kemalangan di melaka..

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • never date a person who
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • 7 things you need to know about depression
  • aku penganggur
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)