Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby 384 hits  

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby

Assalamualaikum Hey la budak ni baru seminggu kapel dah kecoh buat video bagai siap berjanji janji lagi sedar tak janji tu mungkin akan memakan diri sendiri Kalo muslim kan elok kalo kita menyebut In shaa Allah tak perlu berjanji bagai Sebab dia tu belum

Teruskan Membaca..



video rakaman kereta model compact baru proton di highw..

memalukan dah dua penggal bn menang n01 pangkalan kubor..

shila amzah mengaku dah ada kekasih baru

video mp langkawi buat onar lagi kali ini beliau menghi..

hina lagu negaraku dah dikecam baru chong minta maaf

tiga cara syaitan memperdaya anak adam peringatan bagi ..

selepas video seks luna maya kini ada skandal baru

kantoi buat projek dengan motor video

shila amzah dah ada kekasih baru

video herman tino cipta lagu sempoi punya buat anwar ib..

video lelaki miang buat muka seposen lepas pegang pungg..

video klip yang boleh buat semua lelaki cair

video shila amzah yang pasti buat penonton cair

video demi azizah anwar tibai pas pulak dah

video taylor swift cakap bm hadiahkan topi buat peminat

sirius jijik dalam longkang penuh sampah pun jadi buat ..

dah tua tua perangai tak senonoh dalam bus video

jawapan pedas buat pihak shila amzah

liverpool buat pelaburan merugikan membeli balotelli

miley cyrus buat hal lagi kali ini tayang foto separuh ..

isu bom api di rumah guan eng pelakunya dah diketahui




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 504
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,435

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 817,426
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • whale shark gergasi melanggar penyelam
  • gadis tidak sengaja mengetuk cincin pertuna..
  • bayangkan berat jenazah kita seberat muatan..
  • kupu kupu mendarat atas muka pemain flut se..
  • penunggang basikal mempunyai pertukaran yan..
  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..
  • video jika perempuan melamar lelaki
  • epic fat lady transformed into a skinny gir..
  • ketua penerangan pemuda pas n sembilan maut
  • aksi lelaki sama lelaki bercium di khalayak..
  • tips jantung sihat dari exfuze seven plus k..
  • yang masin di kota bharu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • supermummy - miza harun
  • blog spammers sudah bijak
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)