Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby 401 hits  

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby

Assalamualaikum Hey la budak ni baru seminggu kapel dah kecoh buat video bagai siap berjanji janji lagi sedar tak janji tu mungkin akan memakan diri sendiri Kalo muslim kan elok kalo kita menyebut In shaa Allah tak perlu berjanji bagai Sebab dia tu belum

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 362
Widget Aktif : 3,924
Banner Aktif : 6,737

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 916,358
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • petua menghilangkan resdung
  • awek gian dapatkan adik jiran sebab ketiada..
  • konsert gegar vaganza minggu kedua
  • pandalela kemalangan kereta chevrolet sonic..
  • video panasss ella pukul peserta mentor leg..
  • rating drama besiri pinocchio melonjak gara..
  • menakjubkan rumah ini diperbuat dari 400 ri..
  • ngeri video gambar saat saat penunggang duc..
  • ngeri 3 gambar lelaki terburai perut ditika..
  • foto terbaru sharifah sakinah buat kejutan ..
  • punca peminat semakin meluat dengan yana sa..
  • wajah sebenar ahmad aidit noh kekasih baru ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kembali menjadi burung pipit
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • 26 fascinating films about food
  • tanda tanda kanser payudara
  • kisah nabi ismail a s
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • cinta vs materialistik

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)