Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby 420 hits  

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby

Assalamualaikum Hey la budak ni baru seminggu kapel dah kecoh buat video bagai siap berjanji janji lagi sedar tak janji tu mungkin akan memakan diri sendiri Kalo muslim kan elok kalo kita menyebut In shaa Allah tak perlu berjanji bagai Sebab dia tu belum

Teruskan Membaca..



dah muflis buat cara muflis ler tak payah duk pakai aka..

video lelaki buat maksiat dengan bini orang lari masuk ..

kontroversi agama pelajar di sabah dipindahkan ke sekol..

video suami terpotong kepala isteri masa buat silap mat..

pkr sarawak dah goyang kini mereka sudah buat u turn

terkini tmj buat kejutan baru untuk jdt pato ganti diaz

nik abduh akui pas dah lama buat kerja bodoh

video peragut baru belajar meragut

video saat cemas dalam pesawat mh370 sebelum hilang

video pelik kanak kanak ini mampu panjat dinding sepert..

video saat cemas dalam pesawat mh370 sebelum hilang

awek cun ini hilang pekerjaan gara gara gambar dan vide..

video perkahwinan paling sporting

video hot goyang dada gadis indonesia tersebar di inter..

video saat cemas dalam pesawat mh370 sebelum hilang

video peragut paling kejam menyayat hati tahun ini

video kucing ini mati setelah dicat warna merah jambu

video panas beranikah anak tok guru sahut cabaran ini

cara mudah download video dari youtube

video peragut bodoh paling lucu kena troll di media sos..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 176
Widget Aktif : 4,030
Banner Aktif : 7,067

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,756
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • innalillahi ahmadinejad menghina dua sahaba..
  • pegh 12 gambar adik tasha shila yang daring..
  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • isteri curang melekat ketika seks bersama k..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • 6 gambar paling terkini putri mardiana dice..
  • haji razman dengarlah nasihat ini tak usahl..
  • new ps2 emulator coming soon
  • guru wanita memuat naik status hina kaum ad..
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • super duper cute
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • apa petanda jika mimpi ular
  • wang bukanlah segalanya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kisah nabi ismail a s
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)