Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby 415 hits  

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby

Assalamualaikum Hey la budak ni baru seminggu kapel dah kecoh buat video bagai siap berjanji janji lagi sedar tak janji tu mungkin akan memakan diri sendiri Kalo muslim kan elok kalo kita menyebut In shaa Allah tak perlu berjanji bagai Sebab dia tu belum

Teruskan Membaca..



skandal tv3 mereka dah sedia terima kerajaan baru

testimoni alfalfa shaklee 18sx hubby kata macam baru ka..

adik ainaa amanda dah ada tangan baru

video adira jatuh di pentas konsert mentor legend ketik..

video dan gambaribu buta teruja lihat anaknya buat kali..

video adik dah dapat tangan baru ainaa

lemak dah berlipat baru nak exercise

asus ingin hadir dengan zenwatch baru yang mempunyai ba..

asus ingin hadir dengan zenwatch baru yang mempunyai ba..

dah dapat rm3000 bulan dari aidil zafuan rita rudaini f..

baru sekali bersuara dah dianggap pembela

viral video rumah tangga aku dah musnah tersebar apa ya..

video rumah tangga aku dah musnah tersebar

seperti dijangka sebelum mahkamah persekutuan buat kepu..

video viral kau dah beromen dengan laki aku isteri mala..

dah terang terang terkantoi pun anthony loke masih maca..

video persembahan mereka ditonton tun mahathir buat pem..

kucing buat kejutan kembali dari kubur lepas lima hari ..

video rumah tangga aku dah musnah

video rumah tangga aku dah musnah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 285
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,986

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,036
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 9 gambar maria farida berhijab
  • lelaki maut ditembak dengan jarak dekat
  • panas pendedahan mengejutkan rita rudaini t..
  • lelaki lumpuh selepas digigit semut
  • kebenaran tidak semestinya mejoriti
  • sabah milik kami esmail kiram ll
  • vincent leong bangsat yang harus dihukum ke..
  • jangan usik botol ini jika anda terjumpa
  • seram wanita ini mendayung tanpa sedar ada ..
  • bekas isteri jimmy shanley dipenjara
  • video tengah sedap sedap makan kena tembak ..
  • akibat balkoni berlubang budak 5 tahun maut..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • jika memang engkau jodohku
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • hati itu umpama gelas
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)