Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby 391 hits  

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby

Assalamualaikum Hey la budak ni baru seminggu kapel dah kecoh buat video bagai siap berjanji janji lagi sedar tak janji tu mungkin akan memakan diri sendiri Kalo muslim kan elok kalo kita menyebut In shaa Allah tak perlu berjanji bagai Sebab dia tu belum

Teruskan Membaca..



video lucah uai ngo buat laporan polis

proton compact car iriz tak beli lagi tak tau lah dah b..

fitnah video lucah uai ngo buat laporan polis

perkahwinan erin malek baru seminggu dah dilanda dugaan..

perkahwinan erin malek baru seminggu dah dilanda dugaan..

perkahwinan erin malek baru seminggu dah dilanda dugaan..

tonton video lucah buat modal untuk jimak isteri ustaz ..

lapan gol keputusan luar biasa buat pengurus baru south..

gst dah bermula padahal 1 april 2015 baru berkuatkuasa

yunalis zarai baru pulang kampung pengkritik dah melara..

diorang ni dah tak tahu nak buat apa di gym

kor meng dah mula kecut pemuda pas desak buat siasatan

anwar belum ke penjara si azmin dah buat u turn

perkahwinan erin malek baru seminggu dah dilanda dugaan..

lapan gol keputusan luar biasa buat pengurus baru south..

perkahwinan erin malek baru seminggu dah dilanda dugaan..

hiburan perkahwinan erin malek baru seminggu dah diland..

perkahwinan erin malek baru seminggu dah dilanda dugaan..

lagi gambar skandal baru si gundik kit siang terdedah

pasangan kekasih melekat ketika buat projek dalam laut

video mati selepas buat aksi somersaults raihkan gol




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 560
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 6,599

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,429
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • 10 gambar majlis pernikahan tmj che puan kh..
  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • oh artis emma maembong peluk siapa tuuuuu
  • gambar sekitar pernikahan tunku mahkota joh..
  • katil bergoyang
  • beyond the boundary
  • mudahnya menjemput rezeki
  • makjemah anjing kelaparan diselamatkan maka..
  • maal hijrah 1436

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • jangan ditangisi haid itu
  • jenis jenis jerawat
  • tupperware puasa
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)