Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby 445 hits  

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby

Assalamualaikum Hey la budak ni baru seminggu kapel dah kecoh buat video bagai siap berjanji janji lagi sedar tak janji tu mungkin akan memakan diri sendiri Kalo muslim kan elok kalo kita menyebut In shaa Allah tak perlu berjanji bagai Sebab dia tu belum

Teruskan Membaca..



gempar video baru yang boleh buat ah jib terkincit

video lelaki kantoi buat seks dengan ekzos kereta

video lelaki kantoi buat seks dengan ekzos kereta

baru 3 hari try msv dah turun 2kg biar betikkk ubat kur..

dah dah la tu yana jangan buat lawak bodoh

pas prkrompin dah kalah buat kecoh di sg puteri

mak laa segala nya untuk akk mak sentiasa faham akak ka..

video kan dah kena siku mike tyson

baru umur 13 tahun dah ada banyak rekod jenayah dan jen..

dah tak reti nak buat muka excited

polis ugut nak rogol jual video tahanan bantah gst

berita terkini gambar video ribut petir di uitm shah al..

klip video ringgit monoloque bawa mesej agar tidak jadi..

calon bn berang hasan malek buat kenyataan bangang

video pelajar islam dipaksa rasa babi

lagu hazama jadi background video dedikasi mangsa kemal..

ayah rakam video aksi anak dalam bilik mandi

video aksi dua pelajar lelaki melayu berkucup nauzubill..

pelajar digantung sekolah buat rakaman di tandas guru w..

parah ahmad maslan dijadikan permainan video untuk andr..

video muhasabah diri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 236
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati itu umpama gelas
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • tips nak jadi hotstufff
  • cinta vs materialistik
  • apa petanda jika mimpi ular
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • jenis jenis jerawat
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)