Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby 380 hits  

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby

Assalamualaikum Hey la budak ni baru seminggu kapel dah kecoh buat video bagai siap berjanji janji lagi sedar tak janji tu mungkin akan memakan diri sendiri Kalo muslim kan elok kalo kita menyebut In shaa Allah tak perlu berjanji bagai Sebab dia tu belum

Teruskan Membaca..



lepas 35 aduan apa yang ros dah buat

jabatan pengangkutan awam britain buat video nakal

asas buat duit dengan affiliate untuk blogger baru

baru 3 hari dah dapat komisyen pertama dari advertorial..

buat cermin mata baru

koleksi video awek2 cun buat ice bucket challenge

video dia orang tak nak saya dah mb khalid ibrahim

jkkk jenis pelaq dah mola tunjuk kuasa di kedah tahu ke..

video dia orang tak nak saya dah mb khalid ibrahim

baru tiga tahun spad dah kesan 17 348 kes salah laku

header blog km dah baru

video selepas ice bucket challenge lim guan eng kj nazr..

wanita cantik akwa dicabul pramugara mas tampil buat pe..

cara tulis ayat iklan ramai tahu tapi tak buat

first time buat cake

wanita dakwa diraba pramugara mas tampil buat pendedaha..

mahkamah putuskan hadi bersalah sila bayar saman rm2jut..

cara tulis ayat iklan ramai tahu tapi tak buat

giliran david moyes buat cabaran ice bucket memang terb..

al fatihah buat semua krew dan penumpang mh17

sempat lagi buat kerja menipu macam ini




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 450
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 6,298

Domain Dibenarkan: 10,292
Jumlah Artikel : 787,561
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video iklan maxis sempena merdeka sangat la..
  • kekasih sakinah seorang pilot
  • rayer celaka umno didakwa di bawah akta has..
  • krisis mb minta lebih nama tidak ikut perle..
  • pengalaman shopping online
  • gaza masih kalah
  • dah tak tahan akhirnya anwar bidas pas
  • sari yanti enggan ulas lanjut kisah rumah t..
  • video amalan sedekah selamatkan nyawa lelak..
  • tv3 tidak hormati permintaan terakhir shari..
  • harimau dahan sunda ditangkap
  • tempahan edit blog kak dahlia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • 26 fascinating films about food
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2788)   wanita (1814)   diari (1590)   produk (1327)   rojak (1206)   lelaki (1131)   berita (806)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (281)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (94)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)