Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Ngeri Pembunuhan Kejam Tentera Mesir 1329 hits  

Gambar Ngeri Pembunuhan Kejam Tentera Mesir

Gambar Ngeri Pembunuhan Kejam Tentera Mesir Semakin lama keadaan di Mesir semakin huru hara Pelbagai kekejaman penafian demokrasi dilakukan Apa nak jadi negara arab ni Laman web rasmi Ikhwan Muslmin Ikhwanonline melaporkan sekurang kurangnya 40 penyokong

Teruskan Membaca..



suspek pembunuhan kejam direman

gambar kemalangan ngeri di lebuhraya karak

suspek pembunuhan kejam direman

misteri pembunuhan kejam along spoon yang ingin diketah..

personal aku suka tengok gambar gambar ngeri sekian

ketua ajaran sesat china dihukum mati atas pembunuhan k..

siri pembunuhan sepanjang rampasan kuasa mesir

gambar kemalangan ngeri di lebuhraya karak

kerana tentera siber umno mp bn ditertawa bangkit keret..

heboh gadis cantik sertai tentera di china

kisah gadis cantik sertai tentera di china

sekolah penduduk islam di pattani dibakar kumpulan berp..

kerana tentera siber umno mp bn ditertawa bangkit keret..

kumpulan berpakaian tentera didakwa bakar enam sekolah ..

memalukan anggota tentera amerika kalah berlawan push u..

rain dikurung akibat ber dating waktu latihan tentera

heboh gadis cantik sertai tentera di china

jawatan kosong yayasan veteran angkatan tentera malaysi..

sekolah penduduk islam di pattani dibakar kumpulan berp..

6 sekolah penduduk islam dibakar kumpulan berpakaian te..

dua maut pesawat tentera algeria terhempas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 621
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,543

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,895
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • wang bukanlah segalanya
  • diari sedih seekor kucing
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips nak jadi hotstufff
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)