Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Ngeri Pembunuhan Kejam Tentera Mesir 1387 hits  

Gambar Ngeri Pembunuhan Kejam Tentera Mesir

Gambar Ngeri Pembunuhan Kejam Tentera Mesir Semakin lama keadaan di Mesir semakin huru hara Pelbagai kekejaman penafian demokrasi dilakukan Apa nak jadi negara arab ni Laman web rasmi Ikhwan Muslmin Ikhwanonline melaporkan sekurang kurangnya 40 penyokong

Teruskan Membaca..



9 kisah pembunuhan paling kejam dalam sejarah malaysia

pembunuhan kejam pemberontakan dalam penjara

video festival pembunuhan lembu di nepal paling kejam d..

video festival pembunuhan lembu di nepal paling kejam d..

kejam 12 gambar benarkah ini zoo paling kejam didunia

ngeri kejam kulit muka disiat selepas dirogol

gambar penyiksaan paling kejam dalam sejarah 5 gambar

10 gambar selebriti korean dari wajah ngeri jadi cun me..

gambar lelaki g y dan wanita penz1na dihukum kejam oleh..

orang cina di malaysialah yang paling tidak bersyukur k..

kejam punca lelaki ini sembelih dua pekerja ladang kela..

kejam anak yatim piatu dibelasah sampai mati

kejam kanakkanak perempuan dikurung dalam gelap sejak b..

kejam bapa tanam anak perempuan hidup hidup

kejam ayah tanam anak perempuan umur 10 tahun hidup hid..

kejam gadis cina ini memijak mijak beberapa ekor arnab ..

kejam selepas diperkosa bapa bunuh siat kulit muka dan ..

kejam seorang bapa bertindak tanam anak hidup hidup

kejam kanakkanak perempuan dikurung dalam gelap sejak b..

kejam isteri dibunuh guna elektrik ketika tidur

kejam adik rampas suami kakak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 546
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,971

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,624
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • menarik foto lawak giler 813
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • suami belasah isteri curang video
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • the lamborghini lm002
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • kangkung dan risikonya
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)