Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tukar Hakmilik Kenderaan Dalam Talian 262 hits  

Tukar Hakmilik Kenderaan Dalam Talian

BANGI Perkhidmatan tukar milik kenderaan kini boleh dilakukan secara dalam talian mulai 1 Nov ini di bawah perubahan sistem dari Sikap ke mySikap. Ketua Pengarah Jabatan Pengangkutan Jalan JPJ Datuk Ismail Ahmad berkata namun sebelum itu pembeli dan penju

Teruskan Membaca..



kedai kopi di dalam bas

syarat dap jika pas nak kekal dalam pr syaratnya tukar ..

makjemah badan penerbangan jerman tukar peraturan dalam..

badan penerbangan jerman tukar peraturan dalam kokpit p..

badan penerbangan jerman tukar peraturan dalam kokpit p..

kongsi keburukan fluorida dalam ubat gigi afdlin shauki..

jutawan ini hanya tinggal di dalam van sahaja

ibu cemas anak terkunci dalam kereta

tandas ini dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat ..

200 tiket abpbh habis ditebus dalam 2 jam

rm23 juta dibekukan lamborghini antara dirampas dalam k..

carilah keberkatan rezeki dalam dhuha

perghhh malaysia kaya tetapi rakyatnya tinggal dalam va..

hudud akhirnya hj hadi keluarkan surat saudaramu dalam ..

koleksi tazkirah yang indah tentang perbuatan terbaik d..

146 pati ditahan dalam operasi di perlis

200 tiket abpbh habis ditebus dalam 2 jam

terserempak aksi projek suami dengan wanita lain dalam ..

info pengaruh warna dalam penampilan

pearl haya mudahnya shopping online dalam group wassup

tiada semangat rundingan dalam pakatan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 707
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,136

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,741
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • perubahan mengejutkan badan jeslina hashim ..
  • seram kisah benar di perhentian rnr seremba..
  • 3 foto lana nordin selamba kena peluk kekas..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 things you need to know about depression
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)