Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Takwim Persekolahan 2014 393 hits  

Takwim Persekolahan 2014

Takwim Persekolahan 2014Jadual Mula Persekolahan Dan Cuti Sekolah 2014Jumlah Hari Persekolahan Termasuk Cuti Am 209Jumlah Hari Cuti Penggal 81 Jumlah Cuti Am dan Cuti Penggal adalah sama bagi Kumpulan A dan Kumpulan B

Teruskan Membaca..



smartphone khusus untuk fotografi terbaik 2014

terkini kot senarai pemenang anugerah lawak warna 2014

cpuv nuffnang rmk autumn winter 2014 collection rwg ice..

farez tersingkir konsert af 2014 minggu 3

sinopsis filem adnan sempit sawadikap 2014

kerja kosong di jabatan perhutanan negeri perak 2014

ist giveaway by mg dah tamat result 19hb 9 2014

giveaway 2014 mialiana com

semakan penghantaran tempahan 22 9 2014

program ibadah qurban dan aqiqah murah 2014

keputusan f1 grand prix singapura 2014

tarikh program kembara kerjaya johor 2014

jadual waktu peperiksaan spm 2014

fesyen paras dada sharifah sakinah paling mengejutkan d..

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

konsert akademi fantasia af 2014 minggu 3

video gola malaysia vs arab saudi 0 3 sukan asia 2014

clearance stock september 2014

karnival kerjaya kelantan 2014 attracts 10 000 job seek..

si cantik manis miss xes elegant 2014 2015

berita terkini kertas soalan tamil upsr 2014 bocor




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 587
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 6,428

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,703
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 284
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • ustaz durjana 11 mangsa di ratahnya
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • 3 gambar anak kecil di tinggal sendirian da..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • 18sx harga tubuh blogger kontroversi vivian..
  • gay beraksi dalam video viral di facebook d..
  • doa buat kekasih

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)