Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cita CitaKu Menjadi Orang Kaya 614 hits  

Cita CitaKu Menjadi Orang Kaya

Assalamulaikum dan salam sejahtera Cita citaku menjadi orang kaya Dulu ku susah sekarang Alhamdulillah Bersyukurlah pada yang Maha Kuasa Memberi jalan untukku semula Begitulah antar lirik lagu yang sering anak saya menyanyi akhir akhir ini Saya pun tak ta

Teruskan Membaca..



bagaimana cara untuk menjadi kaya

lakukan ini agar menjadi orang yang sukses

reminder bulan depan kita semua akan menjadi orang kaya

dubai tempat orang kaya lari hutang

5 cara agar menjadi kaya walau hanya makan gaji

kenapa orang melayu susah nak kaya baca artikel ini

penjelasan lengkap kepada persoalan kenapa orang melayu..

5 cara menjadi kaya walaupun makan gaji

2 6 juta orang kristian bakal dinafikan hak untuk

orang pertama dalam islam

lihat sokongan orang bukan islam terhadap hudud

alamak pocong pun nak bergurau dengan orang ker

awal ashaari mengamuk orang tegur bentuk hidung anaknya..

black mengamuk anak lelakinya dihina orang bermulut pua..

usia baru 21 tahun anak dah 11 orang

keluar seekor binatang besar dari neraka mencari 5 oran..

pelik foto orang siberia yang belum pernah dirakam sebe..

balasan untuk orang yang memutuskan silaturahim

respon mengejutkan orang bukan islam mengenai perlaksan..

laporan the malaysian insider hanya orang bodoh bincang..

13 photo yang menyentuh perasaan apabila orang menyelam..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 406
Widget Aktif : 3,925
Banner Aktif : 7,212

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,873
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lentik punggung kilafairy di hari jadinya p..
  • awal ashaari kemalangan
  • masih ingatkah lagi pada bayi yang selamat ..
  • perbandingan kadar gst di negara asean
  • ngeri inilah akan terjadi jika ikan piranha..
  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..
  • yb khalid samad ditahan pukul 3 pagi
  • 5 gambar awal ashaari kemalangan ketika ke ..
  • gempar awal ashari kemalangan dahsyat
  • awal ashaari kemalangan jalan raya
  • resepi ayam goreng ala kfc
  • biodata hafeez mikail

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • kurang ajaran tak sesat
  • never date a person who
  • wang bukanlah segalanya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)