Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cita CitaKu Menjadi Orang Kaya 579 hits  

Cita CitaKu Menjadi Orang Kaya

Assalamulaikum dan salam sejahtera Cita citaku menjadi orang kaya Dulu ku susah sekarang Alhamdulillah Bersyukurlah pada yang Maha Kuasa Memberi jalan untukku semula Begitulah antar lirik lagu yang sering anak saya menyanyi akhir akhir ini Saya pun tak ta

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 287
Widget Aktif : 3,841
Banner Aktif : 6,909

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,712
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita terangsang bila tengok alat sulit le..
  • menarik foto lawak giler 436
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • brunei mengharamkan 19 penggunaan kalimah i..
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • guan eng bengkak hilang point nak hasut rak..
  • mencari bahagia
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • day 2813
  • congrats indah nevertari jadi juara rising ..
  • festival pengantin mara 2014

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • wang bukanlah segalanya
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • hati hati laman web hina islam
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)