Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cita CitaKu Menjadi Orang Kaya 523 hits  

Cita CitaKu Menjadi Orang Kaya

Assalamulaikum dan salam sejahtera Cita citaku menjadi orang kaya Dulu ku susah sekarang Alhamdulillah Bersyukurlah pada yang Maha Kuasa Memberi jalan untukku semula Begitulah antar lirik lagu yang sering anak saya menyanyi akhir akhir ini Saya pun tak ta

Teruskan Membaca..



ramai terpedaya nak cepat kaya melalui sck kebodohan me..

sekalipun tidak pernah menjadi kaya raya kita masih ber..

anak anak gaza cita cita mereka menjadi pejuang al qass..

doa memberikan kekuatan pada orang yg lemah membuat ora..

bila dasar suatu cita cita bermula perjalanananya menja..

orang yang mempunyai cita cita selalu memperoleh kemaju..

bekas ratu cantik malaysia bertunang dengan orang kaya ..

ya allah jadikan hamba mu ini mencintai orang yang beri..

kita akan lebih berjaya jika kita bantu orang lain berj..

setiap orang dapat mencapai kejayaan dalam hal apa saja..

semiskin miskin orang ialah orang yang kekurangan adab ..

28 orang kongsi seekor ayam duit zakat sampai cecah bil..

orang ramai dinasihatkan tidak kunjungi betong

israel bedil wanita mengandung kematian meningkat 815 o..

hidupku di negeri orang

iklah yang menyebabkan orang yahudi marah

seandainya ada 10 orang mengatakan anda tidak boleh tid..

7 rahsia buat orang suka kat kita

orang ramai tanya kenapa kiki kena igp give up cari si ..

kematian lebih 800 orang

suatu tanda kelebihan orang berakal ialah apabila dia t..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 227
Widget Aktif : 3,862
Banner Aktif : 6,250

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,026
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • perkahwinan park ji sung
  • pelajar maut terlebih makan daging kambing ..
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • laman google docs sheets dan slides dikemas..
  • xiaomi kini pengeluar telefon pintar nombor..
  • pengalaman 30 hari minum ephyra
  • monopod
  • bendera zionis untuk dipijak sempena kendur..
  • cara jadi pengedar shape up
  • kdn nafi dakwaan malaysia tempat latihan ha..
  • zuhdi marzuki jadi kambing hitam pas

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kawan tapi lebih dari mesra
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • aku penganggur
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)