Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cita CitaKu Menjadi Orang Kaya 534 hits  

Cita CitaKu Menjadi Orang Kaya

Assalamulaikum dan salam sejahtera Cita citaku menjadi orang kaya Dulu ku susah sekarang Alhamdulillah Bersyukurlah pada yang Maha Kuasa Memberi jalan untukku semula Begitulah antar lirik lagu yang sering anak saya menyanyi akhir akhir ini Saya pun tak ta

Teruskan Membaca..



sekalipun tidak pernah menjadi kaya raya kita masih ber..

ketum berapi layakkah orang yang lahir di singapura men..

bila orang kaya melakukan ice bucket challenge

kerana menjadi tali barut israel anak ini telah dipijak..

semasa wanita hampir menjadi mangsa rogol akibat ikut o..

jumlah korban syahid akibat agresi israel meningkat men..

berbual dengan orang ecuador namanya ad dajjal

orang yang rugi

kelakar kanak kanak kenakan orang dewasa kelakar habis

suami orang belasah bekas teman wanita

aidil zafuan selar peminat biadap isteri dituduh rampas..

saya hanya suka tidur dengan lelaki orang

air tangan orang yang tidak solat

aidil zafuan mengamuk orang kutuk isterinya

blogger ini tidak mempunyai rumah tapi kaya

anda tidak akan sangka nasihat ini datang dari seorang ..

orang luar selangor yang menyibuk lebih lebih sangat ni..

aidil zafuan mengamuk orang kutuk isterinya zarema

orang islam bebas tikam ekor

orang besi janji aksi terbaik di singapura




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 612
Widget Aktif : 4,004
Banner Aktif : 6,256

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 783,003
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar pasangan kekasih bergaduh gara gar..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • remains of mas stewardess mastura mustafa t..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • hukum takafur dan berkabung untuk jenazah m..
  • 2 foto awek bertudung cetus kontroversi apa..
  • gempar pelakon wanita tempatan maut jatuh d..
  • hari berkabung malaysia sempena tragedi mh1..
  • gadis mangsa nafsu 16 lelaki di tanah perku..
  • 3 cara senang buat duit dengan blog
  • hari berkabung malaysia untuk mh17

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kembali menjadi burung pipit
  • aku penganggur
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)