Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cita CitaKu Menjadi Orang Kaya 599 hits  

Cita CitaKu Menjadi Orang Kaya

Assalamulaikum dan salam sejahtera Cita citaku menjadi orang kaya Dulu ku susah sekarang Alhamdulillah Bersyukurlah pada yang Maha Kuasa Memberi jalan untukku semula Begitulah antar lirik lagu yang sering anak saya menyanyi akhir akhir ini Saya pun tak ta

Teruskan Membaca..



10 tips penting untuk menjadi orang kaya yang berjaya

makjemah antara ulasan hasbullah awang yang menjadi ken..

3 gambar pondok mainan untuk anak orang kaya bernilai p..

orang kaya ini terkejut dan berasa miskin bila beliau k..

consultant bank malaysia dedah bagaimana mahu menjadi k..

isteri orang dua anak dicekup khalwat dengan seorang an..

luahan hati wanita tomboi diperkosa suami orang hingga ..

kasihan apa yang orang tua ini lakukan kepada anak gadi..

kisah sayu 2 orang sahabat sejati

harimau makan orang ditembak mati di india

perempuan yang masih isteri orang dicekup berkhalwat

keluarga tuan guru nik aziz rayu orang ramai pulangkan ..

keluarga tuan guru nik aziz rayu orang ramai pulangkan ..

perempuan yang masih isteri orang dicekup berkhalwat

isteri orang bergaun hitam dicekup bersama abang tenter..

jom tengok ciptaan kreatif orang china yang pasti menge..

lelaki ditetak dihadapan orang ramai dalam pasaraya

hapusnya islam hilangnya al quran dan musnahnya orang o..

5 tips bersaing dengan perampas suami orang

wanita yang merupakan isteri orang ditangkap khalwat de..

bila hidup dikelilingi dengan orang pandai dan kuat ber..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 487
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,010

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,206
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lelaki pakai baju i masturbate di masjid ja..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • gel amani penawar sakit lutut sendi gout da..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips nak jadi hotstufff
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)