Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jaringan gol berhantu dalam sejarah bola sepak 659 hits  

Jaringan gol berhantu dalam sejarah bola sepak

Pelik dan aneh..Inilah gol berhantu yang menggemparkan dunia. Perlawanan antara Bayern Leverkusen dengan Hoffenheim 18Oct13. Korang tengok laa jaringan tersebut patut ke tidak diambil kira..?

Teruskan Membaca..



bola sepak pasukan uitm fc 2015

isteri pemain import bola sepak kelantan membuat penamp..

insiden bom pengadil bola sepak cyprus boikot

insiden bom pengadil bola sepak cyprus boikot

bola sepak jadual perlawanan liga super 2015 selangor

1 maut 3 cedera di guinea akibat bom tangan dilempar ke..

1 maut 3 cedera di guinea akibat bom tangan dilempar ke..

bola sepak pasukan kuala lumpur 2015

bola sepak pasukan kuantan fa 2015

bola sepak pasukan kl spa fc 2015

seorang maut tiga cedera bom meletup ketika tonton bola..

perlawanan bola sepak antara ns matrix dan perak dicema..

makjemah perlawanan bola sepak antara ns matrix dan per..

kem bola astro 32 bakat muda terpilih jalani latihan bo..

makjemah pencuci muka untuk pemain bola sepak malaysia ..

bola sepak senarai pemain guinea ke afcon 2015

bola sepak senarai pemain cameroon ke afcon 2015

bola sepak senarai pemain mali ke afcon 2015

keputusan perlawanan bola sepak la liga

keputusan perlawanan bola sepak epl

bola sepak statistik piala negara negara afrika 2015




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 390
Widget Aktif : 4,015
Banner Aktif : 6,946

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,018,578
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • zarina anjoulie sembang pasal ehem di twitt..
  • luahan hati nabil terhadap juri maharaja la..
  • 15 gambar sekitar baby shower anak pertama ..
  • detik detik memilukan tewasnya aktivis pere..
  • nak tahu apabila alat sulit lelaki menyentu..
  • mas idayu cekik wartawan melodi
  • kisah wanita ketika memandikan mayat pelacu..
  • video penyanyi adira terjatuh atas pentas m..
  • paling mengejutkan wajah terkini nur syafiq..
  • bila mama terleka
  • mahkamah arah aidil zafuan bayar nafkah rm3..
  • subhanallah kisah banjir air jernih bertaku..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • di tubir bibir mataku
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)