Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jaringan gol berhantu dalam sejarah bola sepak 487 hits  

Jaringan gol berhantu dalam sejarah bola sepak

Pelik dan aneh..Inilah gol berhantu yang menggemparkan dunia. Perlawanan antara Bayern Leverkusen dengan Hoffenheim 18Oct13. Korang tengok laa jaringan tersebut patut ke tidak diambil kira..?

Teruskan Membaca..



pemain ini cetak 21 gol dalam satu perlawanan bola sepa..

pemain ini cetak 21 gol dalam satu perlawanan bola sepa..

empat pemain bola sepak kelantan dianugerahkan pingat s..

video permainan bola sepak fifa dalam kehidupan sebenar

senarai perpindahan pemain bola sepak setakat ini

top 10 pendapatan tertinggi pemain bola sepak 2014

keputusan bola sepak piala malaysia 19 ogos 2014

tergempar seorang pemain bola sepak jerman derma kesemu..

legenda bola sepak meninggal dunia

14 penghijrahan kelab pemain bola sepak inggeris musim ..

bola sepak calon pemain terbaik eropah 2014

senarai perpindahan terkini pemain bola sepak dunia 201..

steven gerrard wira sejati umum persaraan dari bola sep..

rakaman cctv merakamkan askar israel menyerang kanak ka..

pemain bola sepak piala dunia ini juga enggan pulang ke..

13 gambar anak legend bola sepak british paul gascoigne..

kenapa pemain bola sepak tidak membawa handphone masuk ..

bola sepak jadual perlawanan liga perdana inggeris 2014..

bola sepak piala dunia fifa 2014 jerman julang trofi pi..

10 pemain bola sepak terkacak di dunia

penjaring terbanyak bola sepak piala dunia 13 7 14




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 636
Widget Aktif : 4,048
Banner Aktif : 6,191

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 784,438
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis malaysia yang tergolong spornoseksual
  • zul ariffin ayda jebat cinta membara di lok..
  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • pemuda islam mengaku sudah murtad di twitte..
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 4 gambar aktres p orno panaskan bollywood
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • jom kita lihat peswat b 2 spirit pesawat ha..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • welcome back fabregas
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • 26 fascinating films about food
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)