Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jaringan gol berhantu dalam sejarah bola sepak 526 hits  

Jaringan gol berhantu dalam sejarah bola sepak

Pelik dan aneh..Inilah gol berhantu yang menggemparkan dunia. Perlawanan antara Bayern Leverkusen dengan Hoffenheim 18Oct13. Korang tengok laa jaringan tersebut patut ke tidak diambil kira..?

Teruskan Membaca..



video pemain bola sepak maut selepas meraikan gol

rekod jaringan pemain bola sepak kebangsaan malaysia 20..

peminat bola sepak indonesia maut dalam insiden keganas..

video pemain bola maut ketika raikan gol jaringan nya

peminat bola sepak indonesia maut dalam insiden keganas..

bola sepak senarai 25 pemain bola sepak harimau malaya ..

bola sepak keputusan perlawanan suku akhir pertama pial..

tingkat mutu bola sepak

bola sepak keputusan perlawanan suku akhir kedua piala ..

bola sepak suku akhir piala malaysia 2014

penyokong bola sepak greece maut diserang

penyokong bola sepak greece maut diserang

penyokong bola sepak greece maut diserang

siaran langsung bola sepak uefa champions league 01 okt..

tingkat mutu bola sepak

bola sepak persahabatan antarabangsa malaysia filipina

hampir mati tercekik kerana ketumbuhan sebesar bola sep..

usah politikkan bola sepak tunku ismail

usah politikkan bola sepak tunku ismail

remaja terselamat setelah derita tumor pada rahang sebe..

ketumbuhan sebesar bola sepak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 405
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 6,638

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,586
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • wake up call poem
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • bloglist 2014
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • new shoes for the balqis

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • skandal pejabat
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia label pada buah buahan
  • hati itu umpama gelas
  • kangkung dan risikonya
  • 26 fascinating films about food
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)