Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jaringan gol berhantu dalam sejarah bola sepak 522 hits  

Jaringan gol berhantu dalam sejarah bola sepak

Pelik dan aneh..Inilah gol berhantu yang menggemparkan dunia. Perlawanan antara Bayern Leverkusen dengan Hoffenheim 18Oct13. Korang tengok laa jaringan tersebut patut ke tidak diambil kira..?

Teruskan Membaca..



video pemain bola maut ketika raikan gol jaringan nya

video pemain bola sepak maut selepas meraikan gol

rekod jaringan pemain bola sepak kebangsaan malaysia 20..

peminat bola sepak indonesia maut dalam insiden keganas..

peminat bola sepak indonesia maut dalam insiden keganas..

penyokong bola sepak greece maut diserang

penyokong bola sepak greece maut diserang

pemandu teksi korea persoal mutu bola sepak kita

rumours penswastaan persatuan bola sepak sabah safa 201..

mesti tengok bas pasukan bola sepak diserang 3 maut

mexico bas pasukan bola sepak diserang 3 maut

terima kasih kepada pasukan bola sepak bagan serai

mexico bas pasukan bola sepak diserang 3 maut

mesti tengok bas pasukan bola sepak diserang 3 maut

penyokong bola sepak greece maut diserang

tingkat mutu bola sepak

tingkat mutu bola sepak

bola sepak persahabatan antarabangsa malaysia filipina

kim jong un nak hukum pasukan bola sepak lelakinya seba..

bola sepak keputusan perlawanan suku akhir pertama pial..

bola sepak senarai 25 pemain bola sepak harimau malaya ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 806
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,581

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,161
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • video ustaz azhar idrus atas katil pula bak..
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • 7 gambar pengorbanan seorang jurukamera
  • gambar jelita nazeera kekasih baru jep sepa..
  • bikini boomz
  • apakah rahsia nasha aziz kekal muda dan men..
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • untungnya insan bergelar wanita
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kurang ajaran tak sesat
  • tupperware puasa
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kembali menjadi burung pipit

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)