Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jaringan gol berhantu dalam sejarah bola sepak 519 hits  

Jaringan gol berhantu dalam sejarah bola sepak

Pelik dan aneh..Inilah gol berhantu yang menggemparkan dunia. Perlawanan antara Bayern Leverkusen dengan Hoffenheim 18Oct13. Korang tengok laa jaringan tersebut patut ke tidak diambil kira..?

Teruskan Membaca..



video pemain bola maut ketika raikan gol jaringan nya

rekod jaringan pemain bola sepak kebangsaan malaysia 20..

video pemain bola sepak maut selepas meraikan gol

subhanallah satu team bola sepak cameroon peluk islam

akademi mampu lonjak mutu permainan bola sepak

subhanallah satu team bola sepak cameroon peluk islam

subhanallah satu pasukan pemain muda bola sepak cameroo..

terpegun kot sepasukan bola sepak cameroon memeluk isla..

keseluruhan pasukan bola sepak cameroon peluk islam ram..

pengarah besar felda lawat kelab bola sepak dengan lela..

allahuakbar semua anggota pasukan bola sepak cameroon l..

usah politikkan bola sepak tunku ismail

sukan asia afc gantung pemain bola sepak tajikistan pos..

keseluruhan pasukan bola sepak cameroon peluk islam ber..

subhanallah seluruh pasukan bola sepak cameroon peluk i..

seluruh pasukan bola sepak cameroon peluk islam

pasukan bola sepak cameroon peluk islam beramai ramai

bola sepak malaysia gagal ke pusingan kedua sukan asia

bola sepak keputusan perlawanan suku akhir kedua piala ..

bola sepak perlawanan persahabatan malaysia lwn combodi..

live streaming bola sepak malaysia vs kemboja 20 septem..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 500
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 6,569

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,723
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • tiz zaqyah tunjuk bra demi peminat
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • kebaikan habbatussauda
  • siapa nak bunuh penganjur program sentuh an..
  • wordless wednesday cornetto red velvet
  • syahdu ustaz abdullah khairi
  • koleksi gambar yang menarik dan pastinya ak..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • apa petanda jika mimpi ular
  • diari sedih seekor kucing
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • blog spammers sudah bijak
  • cerita semalam hot spring kah
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)