Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jaringan gol berhantu dalam sejarah bola sepak 684 hits  

Jaringan gol berhantu dalam sejarah bola sepak

Pelik dan aneh..Inilah gol berhantu yang menggemparkan dunia. Perlawanan antara Bayern Leverkusen dengan Hoffenheim 18Oct13. Korang tengok laa jaringan tersebut patut ke tidak diambil kira..?

Teruskan Membaca..



bola sepak kedudukan carta penjaring gol liga premier 2..

bola sepak kedudukan carta penjaring gol liga super 201..

bola sepak pasukan manakah bakal mencabar kejuaraan lig..

keputusan bola sepak acl play off jdt bengaluru fc

bola sepak pasukan manakah bakal mencabar kejuaraan lig..

koleksi gambar kereta mewah milik pemain bola sepak mal..

norhayad wanita pertama terajui persatuan bola sepak

bola sepak pasukan pilihan afc piala asia 2015

norhayad wanita pertama terajui persatuan bola sepak

sejarah mungkin berulang pasma upahan dap untuk leburka..

bola sepak keputusan perlawanan liga premier 2015

bola sepak

pemain bola sepak pasukan kelantan turunkan tandatangan..

wow jom tengok pemain bola sepak tempatan berpendapatan..

wow jom tengok pemain bola sepak tempatan berpendapatan..

penyokong bola sepak mesir merusuh masuk stadium 40 mau..

40 maut penyokong bola sepak mesir merusuh masuk stadiu..

bola sepak keputusan perlawanan liga super 2015

pemain bola sepak tempatan berpendapatan tinggi

bola sepak senarai perpindahan pemain bulan januari lig..

subhanallah pemain bola sepak jerman umum peluk agama i..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 811
Widget Aktif : 4,008
Banner Aktif : 7,021

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,497
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 26 fascinating films about food
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • di tubir bibir mataku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 7 things you need to know about depression
  • 27 kesan perbuatan zina
  • puisi terakhir imam syafie
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)