Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT 157 hits  

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT

Haduhai Berangan angan Mat Jenin sungguh Si Mahfuz Bean ni ek Memang pandai betul dia buat lawak Kena sangat la dengan gelaran dia tu ye tak Dalam kenyataan semalam Si Mahfuz Bean ni dengan yakin dapat menonjolkan 39 Kebijaksanaan 39 dalam Pilihan Raya Ke

Teruskan Membaca..



mahfuz bean mai nak buat jawatankuasa pulak

hotel t lodge kuala besut persinggahan sehari semalam k..

bakal ke kuala lumpur

restoran hadramawt palace kuala lumpur menu nasi arab y..

aktiviti outdoor white water rafting di kuala kubu bhar..

aquaria klcc tempat menarik di kuala lumpur cuti sekola..

36 gambar perhimpunan bantah gst 1 mei 2015 kuala lumpu..

temuduga terbuka di dewan bandaraya kuala lumpur dbkl 0..

pesta buku antarabangsa kuala lumpur 2015

dr mohd hatta dan ambiga ditahan di lokap berpusat kual..

terkini ribuan tok janggut anti gst banjiri kuala lumpu..

jawatan kosong di universiti kuala lumpur unikl

hari 1 kuantan kuala lumpur

kereta guru hampir tenggelam di kuala baram sarawak

pasar pasir penambang kuala selangor

kuala lumpur kota warga asing

pesta buku antarabangsa kuala lumpur 2015 di pwtc

waze mula berkongsi keadaan kesesakkan trafik luar bias..

temuduga terbuka di dewan bandaraya kuala lumpur dbkl

ketua penerangan pemuda pas kuala terengganu kata kalau..

pesta buku antarabangsa kuala lumpur 2015




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 113
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cinta vs materialistik
  • aku penganggur
  • supermummy - miza harun
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • spisis kawan yang femes

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)