Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT 166 hits  

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT

Haduhai Berangan angan Mat Jenin sungguh Si Mahfuz Bean ni ek Memang pandai betul dia buat lawak Kena sangat la dengan gelaran dia tu ye tak Dalam kenyataan semalam Si Mahfuz Bean ni dengan yakin dapat menonjolkan 39 Kebijaksanaan 39 dalam Pilihan Raya Ke

Teruskan Membaca..



hotel t lodge kuala besut persinggahan sehari semalam k..

mahfuz bean mai nak buat jawatankuasa pulak

johan as ari muatnaik video nak tumbuk budak myvi untuk..

johan as ari muatnaik video nak tumbuk budak myvi untuk..

kecut teloq nak buat bisnes online ataupun offline baca..

comment on nak kerja dengan kerajaan ni wajib ada kabel..

apa nak jadi mama rindu papa cepatlah balik melaka

comment on nak kerja dengan kerajaan ni wajib ada kabel..

teringin nak ada komputer dengan acer xr341cka

cara nak block game invitation facebook

pitch perfect 2 siapa nak tiket wayang free 4 keping ti..

pada hal yang di gelar seorang ajer tapi nampaknya ada ..

nak fitnah tabung haji blogger biarlah cerdik sikit aze..

prkpermatangpauh penyokong pkr makin ganas spr pun mere..

kalau pkr menang di permatang pauh saya nak jalan b0gel..

malu rasanya nak mengaku ibu

kisah 5 sekawan nak guling presiden umno ada kebenarann..

dah tak reti nak buat muka excited

tak sempat nak balik kampung

kalau pkr menang di permatang pauh saya nak jalan b0gel..

kalau pkr menang di permatang pauh saya nak jalan bogel..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 258
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • super duper cute
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • macam macam wau ada
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)