Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT 135 hits  

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT

Haduhai Berangan angan Mat Jenin sungguh Si Mahfuz Bean ni ek Memang pandai betul dia buat lawak Kena sangat la dengan gelaran dia tu ye tak Dalam kenyataan semalam Si Mahfuz Bean ni dengan yakin dapat menonjolkan 39 Kebijaksanaan 39 dalam Pilihan Raya Ke

Teruskan Membaca..



menjejak sunset di kuala kedah

kuala krai dilanda musim sejuk

kuala krai dilanda musim sejuk mulai 17 januari 4 gamba..

kuala krai dilanda musim sejuk mulai 17 januari 4 gamba..

berita terkini kuala krai dilanda suhu sejuk januari 20..

ibu rosmah datang ke kuala krai

makjemah gambar suhu sejuk luarbiasa melanda kuala krai..

gambar suhu sejuk luar biasa melanda kuala krai

neelofa menangis ketika membantu mangsa banjir di kuala..

neelofa menangis saat membantu mangsa banjir di kuala k..

kiamat semakin dekat kuala krai sejuk luar biasa bak mu..

kuala krai suhu sejuk seperti di korea

di kuala kangsar azmin ali jadi sangat pemurah di kajan..

terkini 4 gambar kuala krai kini dilanda musim sejuk mu..

wilayah mosque kuala lumpur

makjemah 5 tempat makan dengan set tengahari bawah rm15..

daerah kuala terengganu marang akan alami gangguan beka..

symphony heights condo batu caves homestay kuala lumpur

bersantai di thekabin kuala selangor

kuala krai selepas banjir 2014




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 470
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,983

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,280
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • siapa seleweng duit persatuan
  • awek kantoi melancap dengan family
  • ramalan ku benar belaka
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • toyota alphard and estima jdm new look
  • aku tembak kau dengan subramanian

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kurang ajaran tak sesat
  • ciri ciri wanita solehah
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)