Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT 113 hits  

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT

Haduhai Berangan angan Mat Jenin sungguh Si Mahfuz Bean ni ek Memang pandai betul dia buat lawak Kena sangat la dengan gelaran dia tu ye tak Dalam kenyataan semalam Si Mahfuz Bean ni dengan yakin dapat menonjolkan 39 Kebijaksanaan 39 dalam Pilihan Raya Ke

Teruskan Membaca..



taktik lapuk tagih simpati jantan lembut tergedik yang ..

kuala lumpur international tattoo 2014

dbkl jawatan kosong di dewan bandaraya kuala lumpur dbk..

meet masterchef australia judge george calombaris live ..

mafia bermaharajalela di kuala sepetang

mesyuarat intervensi parol kuala lumpur

food review kontiki restoran makan di love seats federa..

iklan kekosongan jawatan dewan bandaraya kuala lumpur

5 gambar 2 maut 3 parah nahas di kuala lipis

perjawatan kosong di dewan bandaraya kuala lumpur dbkl ..

tempat makan sedap di kuala terengganu selera dapur ara..

polis perak nafi kuala sepetang bagan panchor kuala san..

polis nafi wujud mafia kuala sepetang

jangan bimbang tiada mafia di kuala sepetang polis

maut diseret kereta api di kuala lanar

meet masterchef australia judge george calombaris live ..

jangan bimbang tiada mafia di kuala sepetang polis

polis perak nafi kuala sepetang bagan panchor kuala san..

meneroka tarikan kuala sepetang eco tourism

polis perak nafi kuala sepetang bagan panchor kuala san..

jawatan kosong di dewan bandaraya kuala lumpur dbkl 03 ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 604
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,626

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,844
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • padah mencuri di surau
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • new shoes for the balqis
  • bloglist 2014
  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kisah nabi ismail a s
  • jika memang engkau jodohku
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)