Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT 138 hits  

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT

Haduhai Berangan angan Mat Jenin sungguh Si Mahfuz Bean ni ek Memang pandai betul dia buat lawak Kena sangat la dengan gelaran dia tu ye tak Dalam kenyataan semalam Si Mahfuz Bean ni dengan yakin dapat menonjolkan 39 Kebijaksanaan 39 dalam Pilihan Raya Ke

Teruskan Membaca..



kemusnahan besar kuala krai selepas banjir

kuala selangor destinasi budget kami

terowong ditemui di kuala lumpur

am gangguan bekalan air di petaling hulu langat kuala l..

taman kolam ikan air tawar kuala selangor

kereta milik anggota parlimen kuala krai mohd hatta ram..

kuala krai mp s car burned

kereta ahli parlimen kuala krai dr mohd hatta cuba diba..

am gangguan bekalan air di petaling hulu langat kuala l..

bekalan air di petaling hulu langat kuala langat sepang..

4 gambar lintah gergasi bermuka pelik ditemui lelaki di..

demi islam pakar daging ratu elizabeth ini buka restora..

bekalan air di petaling hulu langat kuala langat sepang..

bekalan air di petaling hulu langat kuala langat sepang..

makjemah demi islam pakar daging ratu elizabeth ini buk..

kereta ahli parlimen kuala krai cuba dibakar

demi islam pakar daging ratu elizabeth ini buka restora..

7 nasi lemak gerenti sedap di kuala lumpur

150 rumah musnah akibat banjir di kuala krai akan dibin..

punca wanita bogel berjalan di kuala lumpur




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 518
Widget Aktif : 4,028
Banner Aktif : 7,069

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,934
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kantoi sudah artis wanita hamil dicekup ber..
  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • tasha shilla kini putus cinta batal persiap..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • video wanita mati akibat prank anggota kelu..
  • yana samsudin tertayang sesuatau dalam baba..
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai
  • antara 10 janji allah swt kepada mereka yan..
  • paha reput punggung pun reput
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • buku asb hilang 2011 ditemui semula 2015 da..
  • lisa surihani berhenti rehat seketika dari ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • cerita semalam hot spring kah
  • spisis kawan yang femes
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • hati itu umpama gelas
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)