Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT 110 hits  

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT

Haduhai Berangan angan Mat Jenin sungguh Si Mahfuz Bean ni ek Memang pandai betul dia buat lawak Kena sangat la dengan gelaran dia tu ye tak Dalam kenyataan semalam Si Mahfuz Bean ni dengan yakin dapat menonjolkan 39 Kebijaksanaan 39 dalam Pilihan Raya Ke

Teruskan Membaca..



adakah calon pengkalan kubor sama dengan calon kuala be..

tiada air di kuala langat makluman untuk azminali

ke taman rama rama kuala lumpur

jawatan kosong jururawat dialisis di kuala terengganu t..

intervensi ibadah qurban parol kuala lumpur

jalan pintas gua musang ke kuala terengganu

you wings airlines mula penerbangan medan kuala terengg..

perjalanan ke kuala pegang

kuala lumpur international tattoo 2014

wwe wrestle mania hits kuala lumpur 2014

dinding rumah pangsa tercabut di kuala lumpur ngeri

15 rumah di pendang kuala kedah rosak dilanda puting be..

pendang kuala kedah dilanda puting beliung

land spout yang melanda pendang dan kuala kedah gambar ..

temuduga terbuka intercontinental kuala lumpur hotel 18..

pendang kuala kedah dilanda puting beliung

gambar sekitar kuala lumpur international tattoo 2014

15 rumah di pendang kuala kedah rosak dilanda puting be..

15 rumah di pendang kuala kedah rosak dilanda puting be..

puting beliung 15 buah rumah di kuala kedah rosak

15 rumah di pendang kuala kedah rosak dilanda puting be..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 685
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 6,539

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,103
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)