Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT 127 hits  

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT

Haduhai Berangan angan Mat Jenin sungguh Si Mahfuz Bean ni ek Memang pandai betul dia buat lawak Kena sangat la dengan gelaran dia tu ye tak Dalam kenyataan semalam Si Mahfuz Bean ni dengan yakin dapat menonjolkan 39 Kebijaksanaan 39 dalam Pilihan Raya Ke

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 435
Widget Aktif : 3,848
Banner Aktif : 6,902

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,153
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tahukah anda 6 nama bayi yang perlu dielakk..
  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • inilah 5 wanita cantik yang di lahirkan seb..
  • gambar eksklusif rumah nabi muhammad saw da..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • first giveaway by kamamimi
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • monolog rasa
  • super duper cute
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)