Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT 104 hits  

MAHFUZ NAK TONJOLKAN KEBIJAKSANAAN DI KUALA BESUT

Haduhai Berangan angan Mat Jenin sungguh Si Mahfuz Bean ni ek Memang pandai betul dia buat lawak Kena sangat la dengan gelaran dia tu ye tak Dalam kenyataan semalam Si Mahfuz Bean ni dengan yakin dapat menonjolkan 39 Kebijaksanaan 39 dalam Pilihan Raya Ke

Teruskan Membaca..



kempen pas di kuala besut ceramah tak mahu fitnah tetap..

prk kuala besut polis terima sembilan laporan berkaitan..

che long berniaga untuk rakyat kuala besut

adakah calon pengkalan kubor sama dengan calon kuala be..

gaya dan cara calon prk n1 kuala besut meraih undi

terima kasih dato rosnah memberi sumbangan kepada mangs..

crib residence homestay kuala lumpur

tentera amerika mendarat di kuala terengganu

melawat mangsa kebakaran di kuala gula

kejutan kisah sebenar pendaratan tentera dan peralatan ..

jom ronda kuala lumpur

villa d oria homestay kuala lumpur

pengunjung degil tetap ingkar arahan lawat lagun maut d..

amirtravel pengalaman di ancasa hotel spa kuala lumpur

job vacancies politeknik metro kuala lumpur job online ..

taman negara kuala koh kelantan

ukay perdana homestay kuala lumpur

kuala lumpur homestay mh hotel residences

job vacancy at politeknik metro kuala lumpur jawatan ko..

jawatan kosong di politeknik metro kuala lumpur pmkl 17..

kuala perlis diberi pencahayaan baharu bernilai rm1j




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 294
Widget Aktif : 4,045
Banner Aktif : 6,396

Domain Dibenarkan: 10,441
Jumlah Artikel : 796,418
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • paranoid ac mizal luna maya lirik
  • running man ep 213 eng subtitle
  • barisan exco selangor ditentukan khamis ini..
  • bayi parah diserang biawak
  • gambar bayi lapan bulan kene gigit biawak g..
  • nutrients super leaf moringa oleifera
  • kadar baru harga air johor tahun 2015
  • typo sesi fotografi pengantin jadi sesi p0r..
  • azizulhasni mara ke separuh akhir pecut suk..
  • orang yang tenang adalah orang yang bijak s..
  • awas akhirnya tewas dipukau untuk b gel dir..
  • jutawan malaysia belanja rm2 juta berhibur ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • blog spammers sudah bijak
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kembali menjadi burung pipit

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2822)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1147)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (171)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)