Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Majlis Kenduri Rumah Baru 217 hits  

Majlis Kenduri Rumah Baru

Rumah baruMinggu lepas ada kenduri rumah baru adik aku di kampung. Petangnya nasi himpit dan ketupat daun palas sudah sedia untuk direbus sampai ke malam. Malamnya menanak pulut kuning dalam 1 gantang lebih rasanya....Pulut kuning nie memang my favourite

Teruskan Membaca..



belum sempat sampai ke rumah porsche baru dibeli berhar..

remaja 13 tahun hamili pembantu rumah

keluarga saudara baru ini menumpang di rumah ibadat buk..

khalid nafi rumah dikepung polis

rumah tergantung tepi tebing depan laut di australia

umno kempen rumah ke rumah

harga rumah terlalu mahal apa puncanya

apa punca harga rumah terlalu mahal

rumah terlalu mahal apa puncanya

gst akan sebabkan harga rumah meningkat 3 hingga 4

kajian pendapatan isi rumah termasuk pendapatan bukan g..

iklan pembantu rumah yang agak horny

bila pencuri ditangkap ditemui tertidur di atas katil r..

share info pasangan china hanya belanja rm2 60 sehari u..

rumah tergantung tepi tebing depan laut

malaysia negara ke 15 dengan harga rumah yang mahal

wanita warga emas rentung rumah terbakar

lagi lagi remaja perempuan hilang lagi lagi remaja pere..

perlu ke perjanjian sewa rumah

ketahui 6 tips utama yang anda perlu tahu jika ingin me..

prkpengkalankubor kempen rumah ke rumah mula digerakkan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 500
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,445

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,690
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 279
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • isu hina melayu jawa di fb
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..
  • penceroboh lompat pagar white house
  • bakal kembali beraksi katanya
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • blog spammers sudah bijak
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)