Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Majlis Kenduri Rumah Baru 259 hits  

Majlis Kenduri Rumah Baru

Rumah baruMinggu lepas ada kenduri rumah baru adik aku di kampung. Petangnya nasi himpit dan ketupat daun palas sudah sedia untuk direbus sampai ke malam. Malamnya menanak pulut kuning dalam 1 gantang lebih rasanya....Pulut kuning nie memang my favourite

Teruskan Membaca..



makjemah polis geledah rumah pembantu juruterbang temui..

polis geledah rumah pembantu juruterbang temui petunjuk..

ganggu majlis kawin anak ds najib boleh cetus perang ba..

berita baik buat rakyat malaysia untuk mendapatkan pera..

jadi duta ubat seks zain saidin mahu bantu kurangkan ma..

5 mayat bayi ditemui di rumah pasangan perancis

keranda diusung keluar dari rumah saya

5 mayat bayi ditemui di rumah pasangan perancis

jadi duta ubat seks zain mahu bantu kurangkan masalah r..

bekalan air 65 796 rumah terjejas

am jabatan bomba cadang bina lebih rumah untuk mangsa k..

rumah ini kelihatan usang tetapi hakikatnya

rumah kecil tapi dalamnya cukup mengkagumkan 5 gambar

comment on gaji minimum pembantu rumah rm700 tidak muna..

kenapa kita perlu tutup cermin di rumah apabila berlaku..

keranda diusung keluar dari rumah harun din

perkhidmatan bekam ke rumah anda

jadi duta ubat seks zain saidin mahu bantu kurangkan ma..

syiling dalam tiang seri rumah serambi pahang

warga emas cedera ba bi hutan masuk dalam rumah

bayi dibuang di depan rumah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 468
Widget Aktif : 3,979
Banner Aktif : 7,158

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,044
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips nak jadi hotstufff
  • 7 things you need to know about depression
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)