Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Majlis Kenduri Rumah Baru 212 hits  

Majlis Kenduri Rumah Baru

Rumah baruMinggu lepas ada kenduri rumah baru adik aku di kampung. Petangnya nasi himpit dan ketupat daun palas sudah sedia untuk direbus sampai ke malam. Malamnya menanak pulut kuning dalam 1 gantang lebih rasanya....Pulut kuning nie memang my favourite

Teruskan Membaca..



subsale atau beli rumah baru

apabila zain saidin dan rcw mendada semasa majlis rumah..

sekitar majlis rumah terbuka jkm perlis

selepas ini presiden pas dapat rumah baru di segambut

majlis rumah terbuka kp bagan datuk

jawatan kosong majlis perbandaran pulau pinang mppp 29 ..

mohon bantuan cadangan tips masuk rumah baru

pembantu rumah warga tempatan dicurah air panas

rakyat dah jemu dengar janji rumah murah dap di p pinan..

rumah rehat hotel laris

sungguh ngeri video pembantu rumah gantung diri 3 gamba..

wow rumah sepi di tengah tengah laut

perodua kancil jadi rumah ibu tunggal anak dua

menghadiri rumah terbuka cik nab di sungai lancang

menghadiri rumah terbuka di kampung sungai haji mohd

kenapa syaitan jadikan bilik air sebagai rumah

pakatan selangor tumpu isu rumah air pengangkutan diseb..

tunggakan rumah dbkl usir yahya sulung

rumah datuk yusuf haslam di pecah masuk

sungguh ngeri video pembantu rumah gantung diri 3 gamba..

gst harga rumah dijangka naik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 272
Widget Aktif : 3,933
Banner Aktif : 6,382

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,342
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar nurse berselfie riang dengan ehem ..
  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdr..
  • ayda jebat punca perbalahan
  • solat sunat tahajjud
  • didie alias akui hubungan dengan enot rengg..
  • comment on memasang radio pada blog post by..
  • artis dikecam kerana letak nama tak sesuai ..
  • malang berganda pelajar mengandung 7 bulan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • aku penganggur
  • tips balik kampung dengan selamat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)