Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Majlis Kenduri Rumah Baru 214 hits  

Majlis Kenduri Rumah Baru

Rumah baruMinggu lepas ada kenduri rumah baru adik aku di kampung. Petangnya nasi himpit dan ketupat daun palas sudah sedia untuk direbus sampai ke malam. Malamnya menanak pulut kuning dalam 1 gantang lebih rasanya....Pulut kuning nie memang my favourite

Teruskan Membaca..



video klip anwar jadi tetamu vvip majlis erdogan angkat..

kenapa ketua baru amk gian sangat ni

selepas ini presiden pas dapat rumah baru di segambut

mandi berahi main buih dan seks di rumah urut

mandi berahi main buih dan seks di rumah urut

kisah rumah tangga sari yanti

rumah diserbu jais ramli ms dan alyah sah sudah bernika..

rumah kena serbu ramli ms dan alyah sah sudah nikah

gst harga rumah dijangka naik dijangka meningkatkan har..

sari yanti enggan ulas lanjut kisah rumah tangga

harga rumah naik di malaysia 2015 4 6 angkara gst malay..

sari yanti enggan ulas lanjut kisah rumah tangga

tersangka curanmor meninggal di rumah sakit

rumah diserbu jais ramli ms dan alyah sah sudah bernika..

sari yanti enggan ulas lanjut kisah rumah tangga

kisah rumah tangga sari yanti

jais serbu rumah alyah ramli ms gagal sorok nikah

main buih dan seks di rumah urut

gempar jais serbu rumah selebriti popular sedang bersek..

bakar rumah kerana telefon samsung gagal dibaiki

jb alami kepesatan pembinaan rumah mampu tengok




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 644
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 6,327

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,246
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar rasmi proton iriz
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • awek malam merdeka diminta tampil
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • padah apabila 11 foto koleksi peribadi awek..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • warga indonesia solat di mrt
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cinta vs materialistik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)