Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GEMPAR Malaysia guna Spyware dan Pintas Email Untuk Intip Rakyat Sendiri 125 hits  

GEMPAR Malaysia guna Spyware dan Pintas Email Untuk Intip Rakyat Sendiri

M alaysia guna 39 Spyware 39 untuk intip rakyat sendiri lapor New York Times Menurut Pengarah Urusan Gamma Group Martin J Muench syarikat penjual FinSpy Gamma Group telah menjual teknologi berkenaan kepada kerajaan untuk mengawasi penjenayah dan banyak di

Teruskan Membaca..



gempar sultan bertitah rakyat tidak adil sebab bersimpa..

rakyat arab saudi guna twitter ucap takziah

gaji pemain mahal bikin malaysia syok sendiri kj

syukur sangat sangat adanya rafizi ramli di malaysia ni..

mh370 rakyat malaysia turut kongsi kesedihan di laman s..

rakyat malaysia masih marah dengan cadbury

rakyat boleh bantu rangsang ekonomi dengan beli baranga..

video warga asing kurang ajar libas parang pada rakyat ..

1st lady of penang guan eng berbelanja mewah guna duit ..

makjemah rakyat malaysia masih marah dengan cadbury mak..

gempar sultan bertitah rakyat tidak adil sebab bersimpa..

mh370 rakyat malaysia turut kongsi kesedihan di laman s..

roti tampal seri chandan medan selera perumahan rakyat ..

keperluan rakyat pendapatan rendah diutamakan

palestine gambar pendaftaran kem latihan ketenteraan di..

terbalik dah dunia wakil rakyat tidak boleh menjadi ima..

jawatan kosong bank rakyat

keperluan rakyat berpendapatan rendah keutamaan kerajaa..

makjemah mengenali lelaki di sebalik tangan 3d ainaa am..

am rakyat malaysia dinasihat tangguh perjalanan ke yama..

am rakyat malaysia dinasihat tangguh perjalanan ke yama..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 388
Widget Aktif : 3,955
Banner Aktif : 7,006

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,143
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen johan raja lawak kontroversi virus te..
  • gempar seluruh pelacur di bumi syria sholat..
  • instagram the rich kids of malaysia kongsi ..
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • penjenayah terkenal yang kekal misteri
  • dari instagram kini miliki butik sendiri
  • kenali iblis dan syaitan serta gangguannya ..
  • berat turun 10kg dalam masa 2 bulan
  • siaran langsung final piala asia 2015 austr..
  • bilik bacaan masih bersepah
  • video haiwan pelik di temui di ladang kelap..
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • taman di dalam shoping mall
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 7 things you need to know about depression
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • tanda tanda kanser payudara
  • wang bukanlah segalanya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)