Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GEMPAR Malaysia guna Spyware dan Pintas Email Untuk Intip Rakyat Sendiri 160 hits  

GEMPAR Malaysia guna Spyware dan Pintas Email Untuk Intip Rakyat Sendiri

M alaysia guna 39 Spyware 39 untuk intip rakyat sendiri lapor New York Times Menurut Pengarah Urusan Gamma Group Martin J Muench syarikat penjual FinSpy Gamma Group telah menjual teknologi berkenaan kepada kerajaan untuk mengawasi penjenayah dan banyak di

Teruskan Membaca..



kantoi petisyen pro bn guna 60 000 tandatangan dengan e..

warga indonesia yang datang sehelai sepinggang kini ber..

rakyat malaysia di yaman dipindah secepat mungkin

racun ibu sendiri guna cecair peluntur kerana iphone

racun ibu sendiri guna cecair peluntur kerana iphone

kerajaan setuju bawa pulang rakyat malaysia di yaman

racun ibu sendiri guna cecair peluntur kerana iphone

rakyat malaysia di yaman selamat wisma putra

rakyat malaysia di yaman selamat wisma putra

download borang rumah idaman rakyat peluang anda nikmat..

general dewan rakyat malaysia sole facilitator to peace..

general dewan rakyat malaysia s debt level in safe zone

4 gambar mentaliti rakyat malaysia gambar siti saleha d..

rakyat malaysia di yaman selamat wisma putra

general dewan rakyat malaysia s debt level in safe zone

kerajaan setuju bawa pulang rakyat malaysia di yaman

kesan gst kepada rakyat malaysia

kecoh panas dan gempar video aksi panas artis malaysia ..

general dewan rakyat rm100 million initial allocation t..

umno sokong hudud hanya untuk pecah belahkan pakatan ra..

general dewan rakyat gst will not affect pr1ma house pr..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 262
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 7,175

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,276
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 27 kesan perbuatan zina
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)