Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GEMPAR Malaysia guna Spyware dan Pintas Email Untuk Intip Rakyat Sendiri 86 hits  

GEMPAR Malaysia guna Spyware dan Pintas Email Untuk Intip Rakyat Sendiri

M alaysia guna 39 Spyware 39 untuk intip rakyat sendiri lapor New York Times Menurut Pengarah Urusan Gamma Group Martin J Muench syarikat penjual FinSpy Gamma Group telah menjual teknologi berkenaan kepada kerajaan untuk mengawasi penjenayah dan banyak di

Teruskan Membaca..



mayat rakyat malaysia akan diterbangkan pulang guna c13..

eh eh siapa yang sanggup guna bini kerana lapar kuasa t..

kerajaan selangor minta rakyat berjimat guna air

mesti tengok azizul hasni membanggakan rakyat malaysia

mayat rakyat malaysia akan diterbangkan pulang guna c13..

kerajaan selangor minta rakyat berjimat guna air

aidilfitri disambut suram rakyat palestin di malaysia

seorang rakyat malaysia cedera dalam kejadian letupan b..

pak lah rai aidilfitri bersama rakyat malaysia di melbo..

insiden letupan di betong rakyat malaysia bersyukur ter..

mesti tengok azizul hasni membanggakan rakyat malaysia

save gaza rakyat malaysia hipokrit

luahan hati petugas dvi malaysia di ukraine minta rakya..

bom rakyat malaysia antara cedera di betong

seorang rakyat malaysia cedera dalam kejadian letupan b..

jangan guna duit rakyat nak rasuah pas

mesti tengok azizul hasni membanggakan rakyat malaysia

rakyat malaysia mangsa letupan di betong thailand

pak lah rai aidilfitri bersama rakyat malaysia di melbo..

rakyat malaysia kurang minat bahan ilmiah

video korea utara dakwa menang piala dunia dengan tipu ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 306
Widget Aktif : 3,848
Banner Aktif : 6,264

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,555
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • 8 gambar nabila huda buat kejutan sambut ha..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • israel akui kehebatan pejuang hamas
  • pesawat berpatah balik akibat ancaman penum..
  • takat lebur emas
  • tanyalah ustaz ayat mengubat batuk
  • lelaki terselamat selepas terperangkap 103 ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kisah hidup ustaz azhar idrus sebelum menja..
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)