Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Terkini 2 maut beberapa lagi hilang banjir lumpur di Sungai Bertam Ringlet Cameron Highlands 2332 hits  

Terkini 2 maut beberapa lagi hilang banjir lumpur di Sungai Bertam Ringlet Cameron Highlands

Sungai Bertam Cameron Highlands gambar Hiasan Dua pekerja warga asing terbunuh manakala beberapa lagi dipercayai masih hilang dalam kejadian banjir di sekitar tebing Sungai Bertam Ringlet Cameron Highlands awal pagi tadi. Jurucakap Ibu Pejabat Ppolis Daer

Teruskan Membaca..



cameron highlands risiko tanah runtuh banjir kilat

lagi 2 tentera maut kereta perisai terbalik di sandakan

pilihan penginapan homestay di cameron highlands

senarai rasmi peserta cameron highlands thomspon trail ..

2 maut 4 parah kereta perisai atm terbalik di sandakan

zizi homestay cameron highlands

2 tentera maut kereta kebal terbalik

2 maut 4 parah kereta perisai atm terbalik di sandakan

kereta perisai atm terbalik 2 maut

anwar hilang punca beberapa adun pkr akan sertai khalid..

cameron highlands homestay resort

2 anggota tentera maut kereta perisai terbalik

2 gambar julia perez timbul kontroversi lagi di laman s..

g cameron highlands homestay

kemalangan ngeri 3 tentera maut kereta putus 2

2 maut 4 parah kereta perisai atm terbalik di sandakan

sandakan kereta kebal terbalik 2 maut 4 cedera

banjir di kemaman disember 2013 part 2

2 gambar fasyen terkini trend jilboobs gabungan gijab b..

2 maut 4 parah kereta perisai atm terbalik di sandakan

kereta kebal terbalik 2 askar maut




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 215
Widget Aktif : 4,016
Banner Aktif : 6,244

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 782,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • mesti tengok 2 gambar pembedahan bina semul..
  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • breaking news lelaki melayu isytihar murtad..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • 23 gambar berdarah hidung anna faith wajah ..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • mana seluar awek ni
  • 18 only entah dimana silapnya
  • gambar kematian robin williams tersebar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kembali menjadi burung pipit
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)