Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Menjawab Ujian Kompetensi ICT bagi Guru 949 hits  

Cara Menjawab Ujian Kompetensi ICT bagi Guru

Dengan Bismillah dan Salam Sejahtera Dalam keterbatasan waktu tugas yang dipikul semakin mencabar terutamanya bila penggal persekolahan 2013 semakin menutup tirai.Seolah olah semuanya harus diselesaikan sebelum minggu persekolahan berakhir.Cabaran ini sem

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

akibat kerap menipu inilah cara pelajar di china ambil ..

berpura tidak tahu cara buka pintu

alternatif asb bagi yang tak banyak modal

pengecualian bayaran visa bagi pelancong china dari 15 ..

darurat pemimpin menumpang motor rakyat bagi menghadiri..

petua lengkap dan terbaru bagi pasangan suami isteri me..

pengecualian bayaran visa bagi pelancong china dari 15 ..

am kpdnkk umum harga maksimum bagi 12 jenis barangan ha..

am kpdnkk umum harga maksimum bagi 12 jenis barangan ha..

pakcik ni tak bagi anak anak daranya kahwini polis vide..

pakcik mengamuk tak bagi 5 anak gadisnya kahwini polis

pakcik mengamuk tak bagi 5 anak gadisnya kahwini polis

mimpi ngeri bagi 2 beranak apabila tangan tersepit di e..

video pakcik ni tak bagi anak anak daranya kahwini poli..

pemain bola sepak malaysia yang dibayar gaji tertinggi ..

zul noordin jangan bagi anwar teh tarik roti canai

facebook perkenal fungsi mewariskan akaun bagi pemilik ..

maklumam solat jenazah tgna bagi yang ingin menziarahi

gambar padah bagi nombor palsu bila block kereta orang

ganjaran bagi pemberi salam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 184
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,109

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,637
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tukang sapu punca gambar tukang sapu jadi v..
  • mb johor bikin rakyat s pore melopong
  • keputusan terkini perak vs kelantan liga su..
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • aksi panjat mimbar ustaz muhammad nur maula..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • video memalukan majlis tahun baru cina di k..
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • kajian tentang saiz alat sulit lelaki selur..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • diari sedih seekor kucing
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)