Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Syarat Dan Cara Sembahyang Tarawih Sendirian 361 hits  

Syarat Dan Cara Sembahyang Tarawih Sendirian

Nak sembahyang sunat tarawih sendirian awal ramadhan surau dan masjid penuh baca ni dulu Memang di awal Ramadhan surau dan masjid penuh terutama di bandar bandar utama di Lembah Klang Gua memang pernah terasa nak solat terawih sendirian Tapi tak jadi seba

Teruskan Membaca..



cara sembahyang dalam kereta ustaz abdullah khairi 2014

cara menghindar dari sihir ustaz abdullah khairi 2014

cara hindar dari azab kubur ustaz abdullah khairi 2014

cara kekalkan kesegaran wajah

cara mencegah rambut beruban

cara pintas tempah maut

cara hentikan tangisan anak kecil dari ganguan jin usta..

cara mandi wajib yang betul untuk lelaki perempuan

tips rumahtangga cara atasi isteri degil ustaz abdullah..

cara berkesan hilangkan rasa mengantuk

cara tutup akaun paypal

cara pelaris kedai makan orang melayu yang syirik ustaz..

cara pagar rumah baru cara islam ustaz abdullah khairi ..

cara berkesan hilangkan rasa mengantuk

monday blues cara menghadapi monday blues

cara mengatasi masalah pening kepala tanpa menggunakan ..

cara mengurangi lemak perut

5 tips untuk kurus cara pemakanan secara semulajadi

cara nak dapat cpuv nuffnang banyak banyak

cara mandi wajib dengan betul

tips 3 cara mudah mendapat klimak suami isteri diranjan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 231
Widget Aktif : 3,930
Banner Aktif : 6,615

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,452
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • ini kisah sebenar sekumpulan guru dan pelaj..
  • ustaz azhar idrus terlibat dalam skandal vi..
  • oh malaysia adegan aksi di peluk lisa surih..
  • jawatan kosong kkm
  • bukan rahsia orang kanan anwar tunggu saat ..
  • permata yang hilang seni nafkah batin
  • hadiahkan t shirt yang rare dari constantin..
  • anjing pakai jubah ini dah terlalu melampau
  • mulia pemungut sampah tua ini dah selamatka..
  • gempar wanita amuk di putrajaya lari dari h..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • di tubir bibir mataku
  • jangan ditangisi haid itu
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)