Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PANAS Hebat Pemimpin PKR Ikuti Kisah Kekayaan Azmin PUAK PR Sila BACA 194 hits  

PANAS Hebat Pemimpin PKR Ikuti Kisah Kekayaan Azmin PUAK PR Sila BACA

Kisah kekayaan Azmin Ali semasa menjadi pegawai khas Anwar Ibrahim sebagai TPM bukan lagi rahsia. Dan kekayaannya masih lagi tak habis walaupun dah bertahun meninggalkan jawatan tersebut. Untuk makluman pembaca bukan tidak pernah kes ini dalam siasatan Ba

Teruskan Membaca..



pemimpin malas lawat mangsa banjir macai pr sibuk sebar..

seorang pemimpin pkr aktivis pelajar ditahan ketika kem..

tak puas lagi ke puak puak pkr ni tabur fitnah

beberapa pemimpin pkr sarawak bakal sertai pbb

mesti baca pemimpin umno tak sedia berubah

siapa prof hamdi yang kerap dipertahankan pemimpin pkr

kekayaan allahyarham tuan guru nik abdul aziz nik mat m..

bukti pkr gentar hadapi prk permatang pauh di dedahkan ..

kisah panas nora janda yang kehausan setiap malam

bakal ibu sila baca kisah seram di wad bersalin

bakal ibu sila baca kisah seram di wad bersalin

anak anak bangsa melayu islam mesti baca puak liberal p..

panas nora danish kongsi foto tidak berbaju tetapi dike..

bakal ibu sila baca kisah seram di wad bersalin

hebat sangat ker barisan peguam puak pembangkang ni

puak pkr terlupa yang dr mahathir adalah musuh utama an..

siapa faham mesej ini dengan sekali baca dia hebat

seorang pemimpin pkr aktivis pelajar ditahan ketika kem..

cili kasi taruk mesyuarat pkr tropicana terbocor sikit ..

azmin ali kena troll penyokong pkr semata mata kerana p..

selepas lawatan pemimpin pkr ke australia sirul azhar m..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 374
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 7,091

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,839
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • anak tan sri ditemui rentung dalam kereta
  • punca gadis dipukul dan dib gelkan kemudian..
  • sentuh punggung dua kali bangla dipenjara 1..
  • siapa dia apa dia kata polis tak ambil tind..
  • gadis melayu dan keluarga ditetak 5 lelaki ..
  • ada apa dengan blogger dan dslr
  • foto hangat tiz zaqyah bersinglet nipis
  • benjy ditahan kali ke tiga disyaki miliki d..
  • mh370 special tv slot to show government s ..
  • fakta menarik tentang lelaki yang perlu dik..
  • gundik kit siang memalukan dapigs
  • video yang mengerikan ibu awekan mayat anak..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • di tubir bibir mataku
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • apa petanda jika mimpi ular
  • tips nak jadi hotstufff
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)