Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PANAS Hebat Pemimpin PKR Ikuti Kisah Kekayaan Azmin PUAK PR Sila BACA 146 hits  

PANAS Hebat Pemimpin PKR Ikuti Kisah Kekayaan Azmin PUAK PR Sila BACA

Kisah kekayaan Azmin Ali semasa menjadi pegawai khas Anwar Ibrahim sebagai TPM bukan lagi rahsia. Dan kekayaannya masih lagi tak habis walaupun dah bertahun meninggalkan jawatan tersebut. Untuk makluman pembaca bukan tidak pernah kes ini dalam siasatan Ba

Teruskan Membaca..



khalid ibrahim sudah memulakan operasi saman ke atas pe..

untuk tipu hadi sangat senang suruh dia calonkan azizah..

perangai hodoh puak azmin pulak didedahkan

pemimpin pas perak dakwa dua adun pas selangor itu dibe..

terkini shoo x3 bekas exco pkr dap selangor sila kosong..

ini muka2 pemimpin pas yang akan mengkhianati pr dan be..

panas dan terkini terbukti najib lebih hebat dari pemim..

azmin kekal jawatan timbalam presiden pkr

kisah benar consultant bank dedah rahsia kekayaan di ca..

kepada perokok sila baca apa kata anggota briged alqass..

pas dikutuk puak azizah kerana calonkan azmin ais krim ..

pemuda pkr desak azmin sebagai mb bukan azizah

azmin tolak jawatan mb akur keputusan pkr

nasib selangor ditangan khalid pas kekal bersama pr dan..

pr dicabar kemukakan bukti jika pemimpin bn rasuah

sokongan pemimpin pr hadiah ulang tahun kelahiran najib..

baca kisah warga bangladesh hidup di malaysia 10 tahun

mesti baca kronologi pengkhianatan pkr terhadap rakyat ..

mutakhir keputusan mesyuarat pas pas cadang azizah atau..

kisah benar consultant bank dedah rahsia kekayaan di ca..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 189
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,278

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 782,729
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar
  • mana seluar awek ni
  • 18 only entah dimana silapnya
  • menarik foto lawak giler vol 241
  • 18 only inilah artis korea lee hyori yang m..
  • 18 video aksi rakaman se ks dua artis terso..
  • selepas 37 hari nahas mh17 jenazah dihantar..
  • malaysia sentiasa prihatin nasib rakyat gaz..
  • biadap khalid samad kata sultan tidak sepat..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kembali menjadi burung pipit
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)