Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PANAS Hebat Pemimpin PKR Ikuti Kisah Kekayaan Azmin PUAK PR Sila BACA 198 hits  

PANAS Hebat Pemimpin PKR Ikuti Kisah Kekayaan Azmin PUAK PR Sila BACA

Kisah kekayaan Azmin Ali semasa menjadi pegawai khas Anwar Ibrahim sebagai TPM bukan lagi rahsia. Dan kekayaannya masih lagi tak habis walaupun dah bertahun meninggalkan jawatan tersebut. Untuk makluman pembaca bukan tidak pernah kes ini dalam siasatan Ba

Teruskan Membaca..



panas azmin bakal jadi mb terpendek dalam sejarah selan..

azmin ali kena troll penyokong pkr semata mata kerana p..

cili kasi taruk surat terbuka khas buat azmin ali da mb..

panas azmin u turn mintak nyawa dari pm selesai masalah..

mesti baca pemimpin umno tak sedia berubah

azmin perlu cermin diri sendiri dan pkr dulu sebelum kr..

exco kelantan dedah kisah sebalik mesyuarat pr

kekayaan allahyarham tuan guru nik abdul aziz nik mat m..

pemimpin pas hina perhimpunan pkr

pemimpin pkr saifullah ditahan polis dikatakan berkaita..

haah mana suara pemimpin melayu lain zahid rohani kj da..

pkr mohon sarawak tarik larangan masuk beberapa pemimpi..

azmin sila jelaskan kenapa babi lebih utama dari air ra..

undur rosmah undur hadi awang melalak la puak pkr macam..

hudud pkr dakwa pas tak hormati keputusan pr

mesti baca kisah kahwin muda isteri 18 suami 21 tahun

member ajak melabur beli emas awas sila baca ini dulu

azmin kelam kabut naib ketua cabang pkr rasah norizam y..

azmin dakwa tak kenal ahli pkr sokong hudud

beberapa pemimpin pkr sarawak bakal sertai pbb

bukti pkr gentar hadapi prk permatang pauh di dedahkan ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 515
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 7,152

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,437
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin..
  • dialog sindiran pedas zizan razak buat emma..
  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • kantoi sudah insiden malang seorang gadis c..
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • kisah nabi ismail a s
  • kembali menjadi burung pipit
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)