Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PANAS Hebat Pemimpin PKR Ikuti Kisah Kekayaan Azmin PUAK PR Sila BACA 149 hits  

PANAS Hebat Pemimpin PKR Ikuti Kisah Kekayaan Azmin PUAK PR Sila BACA

Kisah kekayaan Azmin Ali semasa menjadi pegawai khas Anwar Ibrahim sebagai TPM bukan lagi rahsia. Dan kekayaannya masih lagi tak habis walaupun dah bertahun meninggalkan jawatan tersebut. Untuk makluman pembaca bukan tidak pernah kes ini dalam siasatan Ba

Teruskan Membaca..



panas berketum blog buletin sengal dedah harta kekayaan..

panas berapi kisah kekayaan nga kor ming sudah maiin te..

kopi maut abang2 pakcik2 yang nak kuat dengan kopi prac..

pkr juga pengkhianat pr nik abduh

sila baca kisah cari kerja ini yang perlu diketahui sem..

azmin pr yakin rampas pengkalan kubor

khalid jawab fitnah kontroversi hutang dengan bank isla..

akhirnya pas hanyalah di pergunakan oleh puak dap dan p..

pr umum azmin ganti khalid petang ini

anda seorang yang suka beli air dari mesin layan diri s..

azmin pr yakin rampas pengkalan kubor

azmin tegaskan pkr hormat sistem demokrasi dan raja ber..

panas bukti pas bertanding prk pengkalankubor tanpa dib..

mesti baca buat anak kisah seorang pakcik berdiri di ba..

panas gambar puak anwarinas aka pasma seksa tuan guru n..

eksklusif lagi kisah terbaru kekayaan melampau ngakormi..

sejarah kisah adolf hitler pernah bersumpah dgn nama al..

kisah pomen putus tunang yang wajib korang baca

pas calonkan azmin teka siapa paling gembira

panas undang murka sultan dap mohon ampun pkr bila pula..

sayu hati bila baca kisah ayah dan anaknya ini




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 455
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,420

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,795
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • gambar pelik yang tidak pernah kita jumpa
  • usikan lif mortal kombat
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • elyana komen isu buka tudung
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • hamster kecil lawan kobayashi dalam pertand..
  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • temui ajal ketika rakam gambar penuntut wan..
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • pbs tema geografi tingkatan 1

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)