Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PANAS Hebat Pemimpin PKR Ikuti Kisah Kekayaan Azmin PUAK PR Sila BACA 137 hits  

PANAS Hebat Pemimpin PKR Ikuti Kisah Kekayaan Azmin PUAK PR Sila BACA

Kisah kekayaan Azmin Ali semasa menjadi pegawai khas Anwar Ibrahim sebagai TPM bukan lagi rahsia. Dan kekayaannya masih lagi tak habis walaupun dah bertahun meninggalkan jawatan tersebut. Untuk makluman pembaca bukan tidak pernah kes ini dalam siasatan Ba

Teruskan Membaca..



gambar pemimpin pkr terlibat gugur kandungan didedahkan

bimbang dun selangor bubar azmin arah pemimpin pkr perl..

panas dan terkini terbukti najib lebih hebat dari pemim..

mesti baca kisah sebenar mengapa kiki cdm25 bertindak g..

mesti baca mh17 puak pemisah akur permintaan malaysia

isu mb pkr pegang keputusan majlis pimpinan pr

azmin dahului pencabar rebut jawatan kedua tertinggi pk..

azmin nafi akan keluar pkr

pkr polls azmin in the lead for deputy president s post

kantoi pemilihanpkr puak pkr diperbodohkan oleh anwarib..

azmin ali letak jawatan dan keluar pkr

perangai hodoh puak azmin pulak didedahkan

sila baca 10 perkara yang sia sia

gempar azmin ali letak jawatan dan keluar pkr

sila baca nama buah kurma yang paling dikenali di dunia

sila baca dengan teliti dan guna akal yang bijak dalam ..

kisah benar isteri enak disetubuhi jin mesti baca

susunan kabinet membuktikan najib pemimpin hebat lagi l..

pemimpin pkr sarawak jadikan klinik miliknya pusat peng..

rafizi yang gagal didesak letak jawatan oleh pemimpin p..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 479
Widget Aktif : 3,911
Banner Aktif : 6,191

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,428
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • pelajar perempuan khalwat dengan lima rakan..
  • gambar gambar lucu dan pelik yang jarang ki..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • bapa 2 anak kaki skodeng rahsia perempuan m..
  • malaysia ranking on day 2
  • move on
  • worldnewsdailyreport dakwa putera sultan se..
  • cigarette racing speedboat kepunyaan dyam b..
  • berhati hati di jalan raya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • hati hati laman web hina islam
  • aku penganggur
  • kisah nabi ismail a s

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)