Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PANAS Hebat Pemimpin PKR Ikuti Kisah Kekayaan Azmin PUAK PR Sila BACA 161 hits  

PANAS Hebat Pemimpin PKR Ikuti Kisah Kekayaan Azmin PUAK PR Sila BACA

Kisah kekayaan Azmin Ali semasa menjadi pegawai khas Anwar Ibrahim sebagai TPM bukan lagi rahsia. Dan kekayaannya masih lagi tak habis walaupun dah bertahun meninggalkan jawatan tersebut. Untuk makluman pembaca bukan tidak pernah kes ini dalam siasatan Ba

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 319
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,624

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,608
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • body slim faradhiya idaman setiap wanita
  • 2 gambar mengejutkan inilah kenderaan johan..
  • oh gadis gadis cantik ini sanggup tunjuk bo..
  • kejohanan aff kebimbangan dollah jadi nyata
  • 7 foto romantik hafiz suip dan kekasih berc..
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi
  • akibat tidur mati gadis disetubuh lelaki ti..
  • penuntut kolej swasta didakwa bunuh kakak k..
  • good luck adik adik spm
  • abu sayyaf ugut penggal kepala tauke cina
  • wow artis pun minum bless
  • benarkah tepung gandum guna bahan penyebab ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • never date a person who
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 27 kesan perbuatan zina
  • taman di dalam shoping mall
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)