Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pekerja wanita maut ditembak di kepala semasa rompakan ambank USJ 11481 hits  

Pekerja wanita maut ditembak di kepala semasa rompakan ambank USJ

Rompakan kejam berlaku di Ambank USJ. Perompak menembak seorang pekerja wanita di kepala. Suspek ialah seorang pengawal keselamatan yang bekerja di bank tersebut telah melarikan wang dari peti bank tersebut. Di laporkan mangsa ditembak mati dengan pumpgun

Teruskan Membaca..



lelaki maut ditembak dengan jarak dekat

video kepala perompak teburai ditembak ketika jadikan w..

tragis wanita maut kereta terbabas langgar pokok

wanita terkejut jumpa kepala haiwan misteri di dalam ti..

makjemah budak ditembak di kepala sempat telefon polis ..

video lelaki ditembak di kepala ketika asik makan

budak ditembak di kepala sempat telefon polis

8 gambar ngeri 4 wanita maut kereta kancil mereka direm..

video pekerja penapis air maut terbakar dalam kereta

pakar bom malaysia maut ditembak

video 12 pekerja akhbar perancis mati ditembak kerana h..

makjemah lelaki nyaris maut ditembak kerana rebut petak..

wanita terkejut ada kepala alien dalam tin tuna

sadis 3 maut dan 6 cedera ditembak semasa berparti di s..

video kepala perompak teburai ditembak ketika jadikan w..

lelaki nyaris maut ditembak kerana rebut petak parking ..

wanita maut kereta terbabas langgar pokok di lebuh raya..

12 pekerja akhbar perancis mati ditembak kerana hina is..

pelajar wanita jalan kaki maut dirempuh

kanak kanak sempat hubungi 911 selepas ditembak di kepa..

pakar bom malaysia mati ditembak di filipina




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 321
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 7,015

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,105
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • jom lihat video apa yang luar biasanya poli..
  • menarik foto lawak giler 813
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • cerita semalam hot spring kah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)