Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pekerja wanita maut ditembak di kepala semasa rompakan ambank USJ 11362 hits  

Pekerja wanita maut ditembak di kepala semasa rompakan ambank USJ

Rompakan kejam berlaku di Ambank USJ. Perompak menembak seorang pekerja wanita di kepala. Suspek ialah seorang pengawal keselamatan yang bekerja di bank tersebut telah melarikan wang dari peti bank tersebut. Di laporkan mangsa ditembak mati dengan pumpgun

Teruskan Membaca..



pekerja parkir maut kereta dinaiki terbabas

seram penampakan lembaga ganjil ketika photoshoot penga..

sayunya mesej penghijrahan 6 sekeluarga sebelum maut da..

remaja maut lif pemunggah barang hempap kepala

wanita warga emas maut dirempuh kereta

pekerja hartanah maut dilambung

semasa sarawak dua pekerja pembinaan maut ditikam

aisayman sekali pakatan dah jumpa ler arahan melarang p..

senarai pesawat penerbangan komersial utama yang ditemb..

cnn papar visual ketika pesawat mh17 ditembak

mh17 jika benar mh17 bukan pesawat pertama ditembak jat..

biodata wan amran wan hussin kapten mh17 terhempas dite..

mh17 laluan kapal terbang berubah setelah mh17 terhempa..

pesawat malaysia mh17 ditembak jatuh

cnn papar visual ketika pesawat mh17 ditembak

presiden as sahkan pesawat mh17 ditembak pro rusia

video pesawat mas terhempas di ukraine mungkin ditembak..

barack obama mh17 sah ditembak

mh17 jatuh ditembak syarikat penerbangan asing alihkan ..

mh17 salah satu punca pesawat ditembak warna jalur pesa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 877
Widget Aktif : 4,014
Banner Aktif : 6,073

Domain Dibenarkan: 10,087
Jumlah Artikel : 760,592
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kerana sumpah kemaluan bakal tergadai
  • malaysia mh17 crash site witness bodies deb..
  • pm yahudi ukraine dan obama pro israel baka..
  • keadaan terkini adik firdaus berat firdaus ..
  • najib yang lembik pondan bibir kaler pink b..
  • pemimpin abu sayyaf menahan konstabel zakia..
  • aksi spontan gadis kecil ini saat pertama k..
  • prank thailand yang melemahkan jantung
  • facebook memperkenalkan save fungsi menyimp..
  • ahmad dhani enggan potong kemaluan
  • arahan perintah bekurung sabah tidak halang..
  • superwoman gelaran anak tunggal ketua pramu..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • soal jawab main bomoh
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mykhalish.net
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2738)   wanita (1786)   diari (1561)   produk (1315)   rojak (1190)   lelaki (1108)   informasi (788)   berita (783)   ilmiah (782)   bisnes (536)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (139)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (59)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   seram (3)   peraduan (2)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)