Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TERKINI TAHNIAH PDRMsia PEMBUNUH PEGAWAI BANK DITANGKAP Zahid Hamidi 2259 hits  

TERKINI TAHNIAH PDRMsia PEMBUNUH PEGAWAI BANK DITANGKAP Zahid Hamidi

Sekalung tahniah diucapkan pada pihak Polis dengan kecekapan mereka menangkap segera perompak dan pembunuh pegawai bank yang melakukan rompakan semalam. Ini jelas menunjukkan PDRM cekap membuat tugas mereka.Menurut maklumat dari rakan yang bekerja dengan

Teruskan Membaca..



salah ker bila pak menteri berbicara ismailsabri60 naji..

tahniah pasukan keselamatan kerana cool ds dr ahmad zah..

tahniah erin malek disahkan hamil anak kembar

apa n izzah mahukan sebenarnya kdnputrajaya zahid hamid..

zahid hamidi kata serangan terhadap 1mdb didorong kepen..

nurul izzah tak diajar bersopan tuduh zahid hamidi lebi..

pegawai bank angkuh diberikan pengajaran oleh seorang w..

rafiziramli ditangkap pdrmsia tahniah kbab51

isu anwar ibrahim sebagai banduan jenayah mudah selesai..

haah mana suara pemimpin melayu lain zahid rohani kj da..

makin panas zahid hamidi pun sokong kenyataan ismail sa..

cheque nuffnang rm357 71 kasi simpan dalam tabung bank

mahu keluar rm20 juta pegawai bank sentap

isu bestinet zahid hamidi membisu

makjemah bank meps digesa tanggung bayaran 6 peratus ma..

bank di malaysia tidak pedulikan rakyat ppim

bank di malaysia tidak pedulikan rakyat ppim

kisah memilukan buat nenek uzur berjalan 5km hanya utk ..

jawatan kosong bank rakyat 29 mac 2015

jawatan kosong bsn bank simpanan nasional

selepas fomc meeting apa kata analisa 10 major bank




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 539
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 7,161

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,195
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • abang kenapa u tak angkat gf u atas bahu ka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kangkung dan risikonya
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)