Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TERKINI TAHNIAH PDRMsia PEMBUNUH PEGAWAI BANK DITANGKAP Zahid Hamidi 2208 hits  

TERKINI TAHNIAH PDRMsia PEMBUNUH PEGAWAI BANK DITANGKAP Zahid Hamidi

Sekalung tahniah diucapkan pada pihak Polis dengan kecekapan mereka menangkap segera perompak dan pembunuh pegawai bank yang melakukan rompakan semalam. Ini jelas menunjukkan PDRM cekap membuat tugas mereka.Menurut maklumat dari rakan yang bekerja dengan

Teruskan Membaca..



lu mau aman ka mau jadi samseng cmlimguaneng pps zahid ..

pps kronologi game plan guan eng hasut rakyat zahid pul..

semua akta nak dimansuhkan alvin dan namewee jadi kebal..

mayat diusung kedalam kementerian dalam negeri zahid ha..

awas kdn bakal diserang lagi esok aktahasutan zahid ham..

jangan siasat kes naib presiden pkr beri amaran kepada ..

merempuh polis secara berjemaah kerja unit amal pas yan..

hasut sabah sarawak keluar bakal di kenakan tindakan za..

lim kit siang mahu zahid hamidi masuk penjara

kit siang anggap zahid tegur bangsa melayu sebagai rasi..

polis akan cari dalang bocorkan soalan upsr zahid hamid..

lim kit siang mahu zahid hamidi masuk penjara

empat prinsip dalam akta hasutan 1948 akan terus kekal ..

sebar kebencian kaum zahid hamidi patut disiasat dalam ..

polis akan cari dalang bocorkan soalan upsr zahid hamid..

sebar kebencian kaum zahid hamidi patut disiasat dalam ..

seorang lagi pemimpin melayu ikut jejak langkah tun mah..

jabatan pendaftaran negara perlu tingkatkan keupayaan p..

mari bergelak ketawa bersama zahid hamidi kah kah kah

zahid hamidi layan budak budak setan

berani saya cabar ds zahid hamidi jika nak ambil tindak..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 683
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,540

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,103
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)