Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TERKINI TAHNIAH PDRMsia PEMBUNUH PEGAWAI BANK DITANGKAP Zahid Hamidi 2253 hits  

TERKINI TAHNIAH PDRMsia PEMBUNUH PEGAWAI BANK DITANGKAP Zahid Hamidi

Sekalung tahniah diucapkan pada pihak Polis dengan kecekapan mereka menangkap segera perompak dan pembunuh pegawai bank yang melakukan rompakan semalam. Ini jelas menunjukkan PDRM cekap membuat tugas mereka.Menurut maklumat dari rakan yang bekerja dengan

Teruskan Membaca..



rafiziramli ditangkap pdrmsia tahniah kbab51

salah ker bila pak menteri berbicara ismailsabri60 naji..

kongsi gelap tiga soalan untuk ds zahid hamidi

zahid hamidi sedia laksana rancangan visa percuma

isu anwar ibrahim sebagai banduan jenayah mudah selesai..

kempen singkir zahid hamidi sudah bermula

hishammuddin dah kenakan zahid hamidi

makjemah kisah benar kesulitan makcik berurusan dengan ..

kisah benar kesulitan makcik berurusan dengan pegawai b..

kisah benar kesulitan makcik berurusan dengan pegawai b..

malaysiakini cuba perangkap ds zahid hamidi untuk dedah..

kisah benar kesulitan makcik berurusan dengan pegawai b..

surat fbi hishammuddin sangkal dakwaan zahid hamidi

zahid hamidi tampil perjelas surat untuk fbi

makin panas zahid hamidi pun sokong kenyataan ismail sa..

zahid hamidi diserang oleh seorang pakcik nak tangkap s..

zahid hamidi terima aduan live semasa lawatan ke imigre..

liwatii kantoi penipuan adun pkr yang ditangkap pdrmsia..

surat sulit kepada fbi zahid hamidi kena kelentong deng..

siapa penjawat awam yang memperdaya ds zahid hamidi unt..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 380
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,101

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,800
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kisah benar jenazah p3lacur di terkam ular
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • kenalkah anda pada budak kecil yang comel i..
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..
  • ada sesapa yang gerun dengan zunar ke menya..
  • hairul azreen dedahkan hanis zalikha sudah ..
  • jom lihat gambar yang di ambi tepat pada wa..
  • elizabeth tan duta baru magic red by zarra ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 7 things you need to know about depression
  • jika memang engkau jodohku
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cinta vs materialistik
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • supermummy - miza harun
  • 26 fascinating films about food
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)