Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TERKINI TAHNIAH PDRMsia PEMBUNUH PEGAWAI BANK DITANGKAP Zahid Hamidi 2197 hits  

TERKINI TAHNIAH PDRMsia PEMBUNUH PEGAWAI BANK DITANGKAP Zahid Hamidi

Sekalung tahniah diucapkan pada pihak Polis dengan kecekapan mereka menangkap segera perompak dan pembunuh pegawai bank yang melakukan rompakan semalam. Ini jelas menunjukkan PDRM cekap membuat tugas mereka.Menurut maklumat dari rakan yang bekerja dengan

Teruskan Membaca..



kafir chauvinis hina islam akhirnya ditahan tahniah pdr..

zahid hamidi melayu kena hempuk dengan cina apa tindaka..

terkini kes pindah wang mangsa mh370 pegawai bank dan s..

disaat kita sibuk berhari raya pemimpin kita korban mas..

perang halang team pdrmsia ke kawasan mh17 cc najibraza..

merempuh polis secara berjemaah kerja unit amal pas yan..

pencerobohan di sabah salah siapa atau kita suka perlek..

baju hina ayat suci al quran tunggu apa lagi zahid hami..

lu mau aman ka mau jadi samseng cmlimguaneng pps zahid ..

tahniah pdrmsia rsn rayer telah ditangkap boss pps rupa..

elak kowting hanya operasi bersepadu mampu perangi tauk..

terkini akhirnya pas jadi mb tahniah pas akan hantar le..

saman fitnah tony pua terhadap zahid hamidi selesai

saman fitnah tony pua terhadap zahid hamidi selesai

hot berapi zahid hamidi dah hilang taring

saman fitnah tony pua terhadap zahid hamidi selesai zah..

kes bunuh pegawai bank la ode ke tali gantung

saman fitnah tony pua terhadap zahid hamidi selesai

teguran tun m nak bagi baik atau nak rosakkan orang mel..

jenazah bapa zahid hamidi dibawa ke perak

bapa zahid hamidi meninggal dunia akibat jangkitan pepa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 213
Widget Aktif : 3,977
Banner Aktif : 6,350

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,190
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • comment on kereta baru mampu milik by akubi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kangkung dan risikonya
  • jangan ditangisi haid itu
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)