Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kejam Perompak Tembak Muka Pegawai Bank 4870 hits  

Kejam Perompak Tembak Muka Pegawai Bank

Seorang pegawai bank wanita berusia 37 tahun yang bertugas di Ambank maut akibat ditembak di kepalanya oleh seorang pengawal keselamatan yang merompak wang di bilik kebal bank tempat mangsa bekerja di Jalan USJ 2 Sentral petang ini. Gambar suspek yang ber

Teruskan Membaca..



pengawal tembak mati perompak bank di georgetown

jaga tembak siling bank

kejam dan padan muka perempuan kena belasah di tempat p..

kejam kekasih tekup muka anak hingga mati

jaga tembak siling bank

mh370 pegawai bank dan suami diarah lantik peguam

mh17 kerajaan akan pastikan pihak tembak jatuh pesawat ..

kerajaan akan pastikan pihak tembak jatuh mh17 diheret ..

mh370 pegawai bank suami diarah lantik peguam

keluar wang mangsa mh370 pegawai bank diarah lantik peg..

gambar gagal rompak ambank perompak maut di tembak

terkini kes pindah wang mangsa mh370 pegawai bank dan s..

gambar gagal rompak ambank perompak maut di tembak

mh370 pegawai bank suami diarah lantik peguam

gambar dan video pak guard tembak mati perompak

kejam gambar lelaki sepak muka wanita kerana bosan dan ..

mh370 pegawai bank suami diarah lantik peguam

pengawal keselamatan tembak mati perompak ambank 5 foto..

gempar gambar peribadi pegawai bank di singapura terseb..

kejam gambar lelaki sepak muka wanita kerana bosan dan ..

pegawai bank suami didakwa keluar wang lebih rm85 000 m..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 499
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,445

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,690
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 279
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • isu hina melayu jawa di fb
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..
  • penceroboh lompat pagar white house
  • bakal kembali beraksi katanya
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • blog spammers sudah bijak
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)