Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

JIN ASYIK jin jatuh cinta pada manusia 332 hits  

JIN ASYIK jin jatuh cinta pada manusia

Apakah itu jin asyik????first time aku dengar perkataan ini daripada adik aku...sebelum ini aku belum pernah dengar tentang nama ini.. Aku boleh sembang bab ini pun sebab aku mengadu dekat adik aku yang aku sering rasa ditindih dan mimpi2 yang mengerunkan

Teruskan Membaca..



penjelasan qarin jin pendamping manusia

penjelasan qarin jin pendamping manusia

qarin jin kembar kepada manusia

adakah mereka ini jin atau manusia terlalu hebat sangat..

hyo jin jin wook putus cinta

qarin jin kembar kepada manusia

jin mengaku manusia

pertemanan jin dan manusia

qarin jin kembar kepada manusia

qarin jin kembar kepada manusia

hyo jin jin wook putus cinta

ini jin ker manusia gambar

hyo jin jin wook putus cinta

hyo jin jin wook putus cinta

hyo jin jin wook putus cinta

qarin jin kembar kepada manusia

antara jin tertua telah ditemui di hutan negara pahang

kisah nabi sulaiman a s dan cincin yang di curi jin ifr..

gong hyo jin semakin pulih

perjanjia jin david copperfield

gong hyo jin semakin pulih




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 473
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 6,467

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,048
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • surat terbuka seorang pembaca untuk fynn ja..
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • wang bukanlah segalanya
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)