Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

JIN ASYIK jin jatuh cinta pada manusia 336 hits  

JIN ASYIK jin jatuh cinta pada manusia

Apakah itu jin asyik????first time aku dengar perkataan ini daripada adik aku...sebelum ini aku belum pernah dengar tentang nama ini.. Aku boleh sembang bab ini pun sebab aku mengadu dekat adik aku yang aku sering rasa ditindih dan mimpi2 yang mengerunkan

Teruskan Membaca..



bukan saja manusia malah jin kafir juga dihumban ke ner..

bukan saja manusia malah jin kafir juga dihumban ke ner..

jin islam dedah rahsia segitiga bermuda yang manusia ti..

bukan saja manusia jin kafir juga dimasukan ke neraka

18 sebab jin merasuk manusia

budak 8 tahun hilang 5 hari di sembunyikan jin

kuliah jin ust hj ismail kamus

jin mengaku manusia

kaedah mengesan jin scan

pertemanan jin dan manusia

jin islam dedah rahsia segi tiga bermuda

budak 8 tahun hilang 5 hari di sembunyikan jin

tanda tanda lelaki dicintai oleh jin betina

sessi seram sewaktu menjalani pengambaran jin

jin islam dedah rahsia segitiga bermuda

berhati hati bahayanya ramai isteri seksi tak sedar dir..

tanda tanda lelaki dicintai oleh jin betina

budak 8 tahun hilang 5 hari di sembunyikan jin

ini jin ker manusia gambar

adakah mereka ini jin atau manusia terlalu hebat sangat..

jin penyebab bunuh diri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 751
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,547

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 851,906
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • adel tersingkir di konsert akademi fantasia..
  • program saya nak sentuh anjing dapat sambut..
  • video cctv bagaimana pengurus bank ditetak
  • gambar mesra dyana sofya dan zairil khir te..
  • masej terakhir mengenai mati dari mangsa re..
  • pesawat bawa 14 warga malaysia berpatah bal..
  • adakah selepas ini akan ada program i want ..
  • nota buat cempaka sophilea
  • oppo find 7 dan find 7a sedia dikemaskini d..
  • menarik foto lawak giler vol 594
  • promosi bulanan shaklee
  • mesin dispenser air l ucah jadi tarikan par..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 26 fascinating films about food
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 7 things you need to know about depression
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • apa petanda jika mimpi ular

  • wajib lawat :

  • nenektanjung.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ringantangan.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)