Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video pegawai bank ditembak pengawal keselamatan tersebar 2166 hits  

Video pegawai bank ditembak pengawal keselamatan tersebar

Setelah Malaysia dikejutkan dengan rompakan paling ganas oleh seorang pengawal keselamatan sebuah bank kini video aksi tembakan tersebut mula tersebar.Video CCTV berdurasi 32 saat itu menyaksikan pegawai bank tersebut bersama seorang rakannya berada di te

Teruskan Membaca..



kantoi video rakam celah kangkang guru perempuan terseb..

makjemah jutawan langgar mati pengawal keselamatan ruma..

lisa yusry guna khidmat pengawal keselamatan

pengawal keselamatan gantung diri di kota laksamana

pengawal keselamatan gantung diri di kota laksamana

kecoh panas dan gempar video aksi panas artis malaysia ..

berbogel disebabkan oleh pengawal keselamatan

cheque nuffnang rm357 71 kasi simpan dalam tabung bank

video budak lelaki 9 tahun mengucap 2 kalimah syahadah ..

malu kerana terjatuh presiden zimbabwe gantung tugas 27..

video kanak kanak mengucap kalimah syahadah dan mengang..

pengawal keselamatan maut ditetak

pengawal keselamatan gantung

pengawal keselamatan yang mencabul berjaya ditangkap ol..

peguam di cabul pengawal keselamatan ccu hospital ipoh

tikam pengawal keselamatan tukang kebun dipenjara 14 ha..

5 gambar pengawal keselamatan yang terlampau ambil kese..

punca video pasangan kekasih belajar subjek biologi dal..

mahu keluar rm20 juta pegawai bank sentap

rakaman video bomoh r0g0l pesakit kini tersebar

sepak anak hendak solat pengawal keselamatan dipenjara ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 319
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 7,164

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • fariz musa muka tak malu
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • mamat penyanyi yang ditahan positif dadah
  • video pembuli terima padah silap orang untu..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • taman di dalam shoping mall
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 7 things you need to know about depression
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • diari sedih seekor kucing
  • 27 kesan perbuatan zina
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)