Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIDEO SAAT NORAZITA DITEMBAK PENGAWAL BANK 1350 hits  

VIDEO SAAT NORAZITA DITEMBAK PENGAWAL BANK

DETIK DETIK mencemaskan di bilik kebalVideo saat pegawai operasi bank Ambank Norazita Abu Talib ditembak kini sudah tersebar di laman internet menunjukkan bagaimana kejamnya suspek Ardi Hamza dalam memenuhkan nafsunya ingin mengaut keuntungan segera.NORAZ

Teruskan Membaca..



gambar padah merompak ditembak mati pengawal keselamata..

5 gambar perompak ambank ditembak mati pengawal

perompak ambank ditembak mati pengawal keselamatan

perompak ambank ditembak mati pengawal keselamatan

perompak ditembak mati pengawal keselamatan di ambank 6..

pesawat mas mh17 terhempas di ukraine dipercayai ditemb..

pengawal tembak mati perompak bank di georgetown

video lelaki kupas kulit nanas dalam 35 saat

video lelaki kupas kulit nanas dalam 35 saat

mesti tengok video 5 gambar saat saat singapore airline..

semasa teknik ugut penjenayah bakar bank makan diri apa..

bunuh pegawai bank bekas pengawal keselamatan ambank ke..

ugut bakar pelanggan bank mati ditembak

taktik penyamaran dengan penggunaan misai palsu tidak m..

perompak ambank mati ditembak pengawal 6 gambar

perompak ditembak mati pengawal keselamatan di ambank 6..

gambar perompak bermisai palsu ditembak mati guard am b..

perompak ditembak mati pengawal keselamatan di ambank 6..

perompak ambank mati ditembak pengawal 6 gambar

perompak ditembak mati pengawal keselamatan di ambank 6..

perompak ditembak mati pengawal keselamatan di ambank 6..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 522
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,352

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • what s this love
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • kan mudah menjual online kat mudah my

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • jenis jenis jerawat
  • skandal pejabat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)