Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Pegawai AmBank Subang Jaya Ditembak Mati 1353 hits  

Video Pegawai AmBank Subang Jaya Ditembak Mati

PETALING JAYA Rakaman video kamera litar tertutup CCTV yang memaparkan babak sebelum Norazita Abu Talib pegawai operasi Ambank ditembak mati oleh seorang pengawal keselamatan telah dimuat naik di laman YouTube. Rakaman berdurasi 33 saat itu memaparkan kea

Teruskan Membaca..



perompak ditembak mati pengawal keselamatan di ambank 6..

perompak ditembak mati pengawal keselamatan di ambank 6..

perompak ditembak mati pengawal keselamatan di ambank 6..

perompak bermisai palsu ditembak mati guard ambank

gambar perompak bermisai palsu ditembak mati guard amba..

perompak ambank mati ditembak pengawal 6 gambar

perompak ditembak mati pengawal keselamatan di ambank 6..

perompak ambank mati ditembak pengawal 6 gambar

keputusan mahkamah tinggi kes bunuh pegawai ambank la o..

kes bunuh pegawai ambank la ode ke tali gantung

bunuh pegawai ambank warga indonesia dihukum gantung

kes bunuh pegawai ambank la ode ke tali gantung

kes bunuh pegawai ambank la ode ke tali gantung

kes tembak pegawai ambank la ode di hukum gantung

pembunuh pegawai ambank norazita dihukum mati

kes bunuh pegawai ambank la ode ke tali gantung

bunuh pegawai bank bekas pengawal keselamatan ambank ke..

pembunuh pegawai ambank ke tali gantung

bunuh pegawai ambank warga indonesia dihukum gantung

la ode ardi pembunuh pegawai ambank dihukum gantung




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 476
Widget Aktif : 4,010
Banner Aktif : 6,291

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,929
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis dah kantoi rumah ramli ms diserbu jai..
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu b..
  • blogger porno larikan diri
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • ujian 1 lesen memandu
  • terkini mh17 pakar jerman sasarkan tuduhan ..
  • jawapan apa kita nak bagi kepada allah usta..
  • datuk ramli ms dan alyah sah sudah nikah
  • kejam gila ibu saudara tanam hidup hidup ka..
  • si obot dah minat mewarna

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kahwin muda girls only
  • jika memang engkau jodohku
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)