Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Pegawai Bank Ditembak Pak Guard 996 hits  

Video Pegawai Bank Ditembak Pak Guard

Setelah Malaysia dikejutkan dengan rompakan paling ganas oleh seorang pengawal keselamatan sebuah bank kini video aksi tembakan tersebut mula tersebar.Video CCTV berdurasi 32 saat itu menyaksikan pegawai bank tersebut bersama seorang rakannya berada di te

Teruskan Membaca..



gambar perompak bermisai palsu ditembak mati guard am b..

pegawai bank suami didakwa pindah keluar wang mangsa mh..

kes rm110 643 milik penumpang mh370 lesap pegawai bank ..

pegawai bank suami didakwa keluar wang lebih rm85 000 m..

keluar wang mangsa mh370 pegawai bank diarah lantik peg..

terkini kes pindah wang mangsa mh370 pegawai bank dan s..

mh370 pegawai bank suami diarah lantik peguam

kes rm110 643 milik penumpang mh370 lesap pegawai bank ..

pegawai bank suami ditahan dipercayai keluar wang penum..

pegawai bank suami dipercayai keluar wang penumpang mh3..

bunuh pegawai bank bekas pengawal keselamatan ambank ke..

kes bunuh pegawai bank la ode ke tali gantung

am pegawai bank suami ditahan dipercayai keluarkan wang..

pegawai bank curi wang penumpang mh370

mh370 pegawai bank dan suami diarah lantik peguam

ugut bakar pelanggan bank mati ditembak

2 gambar pegawai bank suami suspek curi wang mangsa mh3..

mh370 pegawai bank suami didakwa curi wang

pegawai bank suami didakwa keluar wang lebih rm85 000 m..

pegawai bank suami didakwa curi wang penumpang mh370




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 478
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,305

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,741
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jais serbu rumah alyah ramli ms gagal sorok..
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • artis dah kantoi rumah ramli ms diserbu jai..
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • petua mengatasi biskut lemau
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • gleneagles penang
  • blogger porno larikan diri
  • ujian 1 lesen memandu
  • aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu b..
  • terkini mh17 pakar jerman sasarkan tuduhan ..
  • jawapan apa kita nak bagi kepada allah usta..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)