Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pemilik Syarikat Keselamatan Yang Terlibat Dalam Kes Tembak Pegawai Bank 805 hits  

Pemilik Syarikat Keselamatan Yang Terlibat Dalam Kes Tembak Pegawai Bank

Ramai masih lagi menunggu apa komen Maznah Hamid selaku pemilik Securiforce Sdn Bhd atas kejadian rompak dan bunuh yang berlaku di Ambank USJ semalam.Selamat Tinggal Kamera DigitalMenarik perhatian dikhabarkan bahawa kad pengenalan suspek pengawal keselam

Teruskan Membaca..



pegawai bank maut ditembak pengawal keselamatan

polis edar gambar perompak atm warga asing dan bank ar ..

pegawai keselamatan terjun bangunan selepas tragedi ber..

anwar rayu bantuan australia dalam kes liwat

identiti anak datuk terlibat kes bunuh larikan diri ke ..

sprm di minta siasat pemberian kontrak kepada syarikat ..

syarikat china pemilik baru waldorf astoria

penyamun tembak penjual burger

identiti anak datuk terlibat kes bunuh larikan diri ke ..

bank tingkat keselamatan bagi elak rompakan atm

anak datuk larikan diri ke australia mendapat taraf pem..

anak datuk larikan diri ke australia mendapat taraf pem..

pegawai bank negara malaysia daftar ahli dap

anak datuk larikan diri ke australia mendapat taraf pem..

anwar rayu bantuan australia dalam kes liwat

bank tingkat keselamatan elak rompakan atm

bank tingkat keselamatan elak rompakan atm

anak datuk larikan diri ke australia mendapat taraf pem..

polis siasat kemungkinan kakitangan bank dan vendor mes..

ceo syarikat minyak total terbunuh dalam nahas udara di..

dana awam disalah guna lantik peguam umno dalam kes liw..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 661
Widget Aktif : 4,009
Banner Aktif : 6,536

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,102
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)