Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Masjid Ini Didirikan Oleh Jin Dalam Masa Satu Malam 179 hits  

Masjid Ini Didirikan Oleh Jin Dalam Masa Satu Malam

Ada yang pernah dengar tentang Masjid Jin atau Masjid yang dibangun oleh Jin atau yang sejenisnya Bahkan ada yang menyebut bangunan ini dengan sebutan masjid tiban alias masjid yang tiba tiba ada Berita heboh ini pernah tersebardi area Malang hellip

Teruskan Membaca..



alhamdulillah satu lagi pencapaian terbaik dalam menang..

wanita ini memilih untuk hidup seperti dalam kisah lord..

mesyuarat khas mkn pasukan khas mh17 dalam masa terdeka..

pemain indonesia ini akhirnya direkrut oleh espanyol

dua nikmat yang dipersia siakan oleh kebanyakan manusia..

penantian itu satu penyiksaan tepatilah masa apabila me..

batik al fatihah dibeli di kawasan masjid india bukan d..

lelaki ini cuba mencuri kereta dengan seorang wanita da..

kulit cerah berseri dalam masa 15 minit

subhanallah adakah kita ada keberanian seperti lelaki i..

pelik tempat pelancongan ini dipenuhi pakaian dalam wan..

penantian itu satu penyiksaan tepatilah masa apabila me..

gambar masjid terbiar 18 tahun gara gara satu kampung m..

setiap malam sebelum tidur anda perlu menetapkan satu m..

kit bike basikal unik ini boleh dilipat masuk ke dalam ..

gila wanita ini lahirkan anak sendiri dan buang dalam t..

setiap malam sebelum tidur anda perlu menetapkan satu m..

gambar sempoii di malam raya ini bukan di gaza

zionis israel gementar kerana anggota tenteranya diculi..

sejarah malam tujuh likur




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 399
Widget Aktif : 3,854
Banner Aktif : 6,258

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,223
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • camat awi waye

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)