Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Masjid Ini Didirikan Oleh Jin Dalam Masa Satu Malam 227 hits  

Masjid Ini Didirikan Oleh Jin Dalam Masa Satu Malam

Ada yang pernah dengar tentang Masjid Jin atau Masjid yang dibangun oleh Jin atau yang sejenisnya Bahkan ada yang menyebut bangunan ini dengan sebutan masjid tiban alias masjid yang tiba tiba ada Berita heboh ini pernah tersebardi area Malang hellip

Teruskan Membaca..



kisah benar 20 tahun merana diganggu dan dirogol oleh j..

gadis cantik ini peluk islam setelah mencari kesalahan ..

makjemah kabel kecil ini bakal menjadi satu satunya kab..

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

pelik wanita berubah menjadi tua dalam satu malam

makjemah pelik wanita berubah menjadi tua dalam satu ma..

ketahui kisah benar 20 tahun merana diganggu dan dirogo..

ketahui kisah benar 20 tahun merana diganggu dan dirogo..

tandas ini dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat ..

kisah benar 20 tahun merana diganggu dan dirogol oleh j..

suhu sejuk ekstrem bekukan air dalam satu malam

makjemah kabel kecil ini bakal menjadi satu satunya kab..

video perompak di belasah oleh rakyat satu malaysia

masjid ini dikatakan didirikan oleh makhluk halus

11 cara mudah untuk menurunkan berat badan dalam masa s..

gila gadis 21 tahun ini berbogel lalu masuk ke dalam pe..

masjid 1 satu malaysia

mana pergi habis semua ahli keluarga anwar ibrahim dala..

tanda tanda dicintai oleh jin betina

cabaran yang ditempuhi oleh warga tua ini demi sesuap n..

apa yang dibuat oleh remaja ini utk mencukupkan duit ha..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 3,926
Banner Aktif : 7,211

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,982
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • awal ashaari kemalangan
  • perbandingan kadar gst di negara asean
  • ngeri inilah akan terjadi jika ikan piranha..
  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..
  • 5 gambar awal ashaari kemalangan ketika ke ..
  • gempar awal ashari kemalangan dahsyat
  • awal ashaari kemalangan jalan raya
  • foto awal ashaari dirawat di hospital besar..
  • biodata hafeez mikail
  • janda cantik bernafsu gajah 2 foto
  • kuala selangor bukit malawati
  • panass harapkan muka je lawa perempuan aten..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • kurang ajaran tak sesat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • wang bukanlah segalanya
  • kembali menjadi burung pipit
  • 26 fascinating films about food
  • aku penganggur
  • 7 things you need to know about depression
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)