Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TEKS UCAPAN BAJET 2014 413 hits  

TEKS UCAPAN BAJET 2014

Teks Ucapan Bajet 2014 boleh dimuat turun melalui Laman Rasmi Bajet 2014 www.treasury.gov.my pada 25 Oktober 2013 sejurus selepas YAB Dato Sri Mohd Najib Bin Tun Haji Abdul Razak Perdana Menteri dan Menteri Kewangan membentangkan ucapan. Teks ini juga bol

Teruskan Membaca..



melayu mesti baca rancangan jahat kafir malaysia teks u..

terkini eksklusif teks penuh ucapan briged al qassam pa..

teks ucapan persidangan parlimen khas mh17

teks penuh titah ucapan sultan selangor tentang lgbt kh..

teks penuh ucapan usul mh17 perdana menteri di parlimen

teks ucapan azmin rasmi kongres amk sarat 64 intipati

teks ucapan mb semperna merdeka 2014

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

eksklusif teks penuh ucapan briged al qassam pada hari ..

perjawatan kosong di perbadanan adat melayu dan warisan..

perjawatan kosong di lembaga tabung haji th 12 septembe..

perjawatan kosong di universiti malaysia sarawak unimas..

pemilihan awal perajurit tentera darat malaysia tdm 12 ..

perjawatan kosong di keretapi tanah melayu berhad ktmb ..

perjawatan kosong di lembaga perindustrian nanas malays..

perjawatan kosong di sirim berhad 15 september 2014

perjawatan kosong di perbadanan perpustakaan awam kedah..

perjawatan kosong di institut terjemahan buku malaysia ..

perjawatan kosong di lembaga perindustrian kayu malaysi..

bola sepak senarai perpindahan pemain liga perdana ingg..

amanz di ifa 2014 apa yang bakal diumumkan dan dinantik..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 506
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,353

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • what s this love
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • kan mudah menjual online kat mudah my

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • jenis jenis jerawat
  • kembali menjadi burung pipit
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)