Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Majlis Perkahwinan Diana Amir 4 Gambar 800 hits  

Gambar Majlis Perkahwinan Diana Amir 4 Gambar

Alhamdulillah hari ini Diana Amir atau nama penuhnya Nordiyana Amir Hashim sah bergelar isteri kepada Habib A Rahman Majlis berlangsung di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin Presint 3 Putrajaya Tahniah kepada kedua mempelai Semoga perhubungan Diana Amir da

Teruskan Membaca..



wajah disebalik penganjuran program sentuh anjing 4 gam..

gambar bekas kekasih datang peluk di majlis persandinga..

31 gambar majlis bertandang erin malek farriz fauzy ole..

4 gambar awek promoter tanpa pakaian ketika promosi iph..

10 gambar resepsi perkahwinan erin malek dan farriz fau..

gambar bekas kekasih datang peluk di majlis persandinga..

31 gambar majlis bertandang erin malek farriz fauzy ole..

kisah sebenar di sebalik gambar yang didakwa zairil dan..

5 gambar dua lelaki maut terjatuh diketinggian 35 meter..

12 gambar allahyarham hazalli yang maut super bike terb..

gambar selfie maut di lebuhraya karak pada 19 oktober 2..

skype untuk windows phone kini membolehkan anda melukis..

gambar selfie maut di lebuhraya karak 19 oktober 2014

gambar nabil jadi viral di singapura

gambar tangan kanak kanak putus di robek beruang

gambar allahyarham hazalli maut super bike terbakar di ..

media network gambar selfie maut di lebuhraya karak pad..

15 gambar dan video kemalangan maut di jelapang

gambar nabil jadi viral di singapura

cili kasi taruk zairil khir melayu celup kantoi sebab p..

zul ariffin tidak nafi gambar bersosial berpeluk dengan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 655
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,534

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,099
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)