Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je 2392 hits  

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je

Nak tengok Video Klik lah siniHai Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je macam cantik je macam cantik je macam comel je .ehammmm .Video adik ni yang puji mata nya cantik nak tengok cantik tak cantik boleh klik video k

Teruskan Membaca..



5 pulau cantik di kedah selain langkawi yang ramai oran..

ramai suami yang tidak suka memeluk isteri

cara mudah nak buat kacang cornflakes pedas

nur ain suka membebel

perang teluk air mata bohong gadis bernama nayirah

fbp2015 apabila gadis gadis asean naik pentas menggamit..

nak datang fbp2015 tahu ke korang nak park or lalu kat ..

fbp2015 kat mane korang nak start ronda check pelan dul..

viral video bayi ditinggalkan dalam kereta

video kelakar tak dapat kolam renang lopak pun jadi

video gambar berita terkini gegaran gempa bumi di ranau..

video muhasabah diri

perempuan psiko nak ludah muka ariz forteen kalau berte..

siapa nak duit raya rm200

video drama waktu berbuka aunty kerek vs mak guard




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 187
Widget Aktif : 3,290
Banner Aktif : 7,970

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,899
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • super duper cute
  • melayu boleh
  • kembali menjadi burung pipit
  • spisis kawan yang femes
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • detikislam.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)