Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je 2385 hits  

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je

Nak tengok Video Klik lah siniHai Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je macam cantik je macam cantik je macam comel je .ehammmm .Video adik ni yang puji mata nya cantik nak tengok cantik tak cantik boleh klik video k

Teruskan Membaca..



official music video lirik lagu macam cantik je macam c..

inilah tasik cantik tetapi yang paling bahaya di muka b..

macam mana nak jadi cantik dan comel depan allah

dah tengok barisan pelakon cicakman 3 tengok norman cer..

najib lantang macam geram je najib saya tak akan tunduk..

foto sekitar majlis perkahwinan sam bunkface dah macam ..

kau nak aku rogol kau dalam bilik ini kau dengan aku je..

siapa berminat jadi tukang tatoo gaji lumayan amoi yang..

shasha dedah perangai jijik pelawak popular yang terlam..

video prank wanita cantik kantoi ada telur lelaki

my dad senyum je terus tk nmpk mata tp anak nye mata bu..

kenyalnya me madai ke setakat tekan macam tu sa je

macam mana muka korang waktu tingakatan 2 cantik macam ..

pelik wanita cantik ini pakai baju sama selama 3 tahun

suka berjanji nak tahu maksud janji untuk apa berjanji ..

senarai 10 syarikat penerbangan dengan pramugari paling..

wow bermain game di cyber cafe ini akan ditemani gadis ..

wang jiayun gadis cantik melecun seperti barbie dari ch..

kamera murah tidak semestinya gambar tidak cantik

inilah 6 gadis cantik yang menjadi viral di laman sosia..

macam mana nak dapat event invitation dari nuffnang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 101
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,632
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • bahaya ajinomoto
  • skandal pejabat
  • emak abah opah dan atuk
  • kahwin muda girls only
  • tanda tanda kanser payudara
  • tupperware puasa
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)