Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je 2332 hits  

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je

Nak tengok Video Klik lah siniHai Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je macam cantik je macam cantik je macam comel je .ehammmm .Video adik ni yang puji mata nya cantik nak tengok cantik tak cantik boleh klik video k

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 549
Widget Aktif : 3,929
Banner Aktif : 6,732

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 915,562
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tablet nokia n1 mantap dan jimat tenaga
  • 11 orang tersohor di dunia memeluk islam
  • penyanyi arab cetus kontroversi pakaian men..
  • punca eizlan yusof enggan ceraikan isteriny..
  • apakah yang terjadi jika bersentuhan dengan..
  • gambar dari atas tingkat banggunan paling t..
  • mh17 pembunuhan beramai ramai yang dirancan..
  • pengalaman ngeri membangun video time lapse..
  • konsert gegar vaganza minggu kedua
  • kantoi aksi henjut pengetua dan guru peremp..
  • anak dara zaman sekarang belum tentu tahu m..
  • goat milk soap ameryllis and acne cream set..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kurang ajaran tak sesat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • tanda orang sayang dekat kita
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • aku-mango.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)