Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je 2368 hits  

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je

Nak tengok Video Klik lah siniHai Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je macam cantik je macam cantik je macam comel je .ehammmm .Video adik ni yang puji mata nya cantik nak tengok cantik tak cantik boleh klik video k

Teruskan Membaca..



nurul izah tak paham maksud inkuiri awam bila tak paham..

pasti ramai terkejut gadis cantik bertudung buat lelaki..

update blog macam update facebook je

congrats shasha

flora shasha dress 9031

jangan macam habuk je ada tapi tak berguna

gara gara nak cantik bibir pompuan ni jadi macam paruh ..

video selamba je lelaki ni pukul wanita di tempat awam

gara2 nak cantik bibir pompuan ni jadi macam paruh itik..

nak tulis ke tak ala tulis je la

apa aktiviti aaisyah dan shasha bila mummy daddy kerja

solekan natural yang nampak menyerlah berseri tapi maca..

wowww nora harap korang baca sebelah mata je tau jangan..

wowww nora harap korang baca sebelah mata je jangan ten..

video awek cantik bertudung hisap dadah

video kantoi sudah muka je lawa tapi perangai

macam nak cari populariti je dia ni

makjemah 5 gambar isteri kepada driver lori yang cantik..

putih collagen dara anggun kulit lebih cantik gebu lici..

viral perempuan kau kalah sudahlah kau tak cantik ini j..

kenapa bunga kat nursery cantik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 187
Widget Aktif : 3,943
Banner Aktif : 7,194

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,290
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pensyarah kantoi dengan dua gadis bawah umu..
  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • foto busana ketat eina azman yang tembus pa..
  • 2 gambar awal asari kemalangan kereta bmw 6..
  • nampak garisan bra peminat tegur diana dani..
  • gadis rakam video lelaki melancap di perhen..
  • awal sempat hubungi isterinya scha alyahya ..
  • sedih luahan hati ibu apabila anak dihina k..
  • kain pelikat 2015
  • kontroversi lagi emma fatima sindir sultan ..
  • lagi foto terkini awal ashaari terlantar di..
  • keadaan terkini awal asaari

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • tips nak jadi hotstufff
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • blog spammers sudah bijak
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • emak abah opah dan atuk
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • hati itu umpama gelas
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)