Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je 2287 hits  

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je

Nak tengok Video Klik lah siniHai Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je macam cantik je macam cantik je macam comel je .ehammmm .Video adik ni yang puji mata nya cantik nak tengok cantik tak cantik boleh klik video k

Teruskan Membaca..



shasha penunggu cantik yang sering mengganggu di hospit..

macam mana nak dapatkan payudara yang cantik

giveaway jubah dress cantik by ariescape shoppe

teampanasian macam senang je nak beranak

cosmetic spring cleaning ingat rumah je ke yang boleh b..

aik lain macam je iklan pembantu rumah ni

mesti tengok muka dah cantik bertudung tapi perangai ma..

khas cara pakai kereta automatik jangan main sebat je m..

video lagu tanggal 31 nyanyian si cantik elizabeth menj..

kalau korang nak cantik minum la b vite meletops uolls

komen peminat eina azman wajah dah cantik tapi sayang r..

bukan cantik semata mata

hati2 bila anda upload foto anda di facebook jangan jad..

kisah aidilfitri lima artis baharu fizi ali shasha al k..

kisah aidilfitri lima artis baharu fizi ali shasha al k..

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

giveaway jubah dress cantik by ariescape shoppe

cara nak elak baca status kawan yang kita tak suka kat ..

jom cantik dan sihat seperti siti sarah

gambar cantik dan santai agak seksi percutian siti sale..

senangnya nak cantik dengan royal slim shop




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 483
Widget Aktif : 3,991
Banner Aktif : 6,336

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,451
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • awek malam merdeka diminta tampil
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • padah apabila 11 foto koleksi peribadi awek..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • warga indonesia solat di mrt
  • one summer night lyrics temptation ost

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)