Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je 2337 hits  

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je

Nak tengok Video Klik lah siniHai Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je macam cantik je macam cantik je macam comel je .ehammmm .Video adik ni yang puji mata nya cantik nak tengok cantik tak cantik boleh klik video k

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 375
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,783

Domain Dibenarkan: 10,751
Jumlah Artikel : 924,414
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tauke jambu nafi gambar bercium itu milikny..
  • jawatan kosong drb hicom berhad 12 disember..
  • gadis berlitup bangga membuat pengakuan 18s..
  • suami isteri menonton video lucah untuk bel..
  • sharifah shahirah dikejarkan ke hospital
  • saya gigit dia tolak
  • pelajar dir gol rakan sekelas lepas kelas p..
  • penyelesaian akhirnya dijumpai
  • cara kurus berkesan dan selamat
  • takde tajuk takpe kannn
  • tiada tajuk
  • lelaki cedera ditetak di seremban

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cinta vs materialistik
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • wang bukanlah segalanya
  • blog spammers sudah bijak
  • di tubir bibir mataku
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • diari sedih seekor kucing
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)