Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je 2388 hits  

Video Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je

Nak tengok Video Klik lah siniHai Shasha nak bagitahu Shasha suka mata Shasha ni cam cantik je macam cantik je macam cantik je macam cantik je macam comel je .ehammmm .Video adik ni yang puji mata nya cantik nak tengok cantik tak cantik boleh klik video k

Teruskan Membaca..



macam mana nak jadi cantik dan comel depan allah

kau nak aku rogol kau dalam bilik ini kau dengan aku je..

macam mana muka korang waktu tingakatan 2 cantik macam ..

video prank wanita cantik kantoi ada telur lelaki

najib lantang macam geram je najib saya tak akan tunduk..

kerana kehensemannya polis ini di serbu wanita wanita c..

wanita cantik

menakjubkan wanita cantik ini ternyata sebuah robot

petua tampil cantik dengan pantas

duo cewek cantik vs joki balap motor 150cc siapa menang

5 gambar isteri pemain import trw erwin carrillo cantik..

terlalu cantik kemalangan jalanraya di london gara gara..

5 gambar isteri pemain import trw erwin carrillo cantik..

makjemah taman bunga paling cantik di dunia butchart ga..

8 gambar rumah kontena yang sangat cantik dan selesa

8 kenyataan kurang bijak yang pernah diucapkan ratu rat..

8 kenyataan kurang bijak yang pernah diucapkan ratu rat..

ubah suai perabot kedudukan cantik tapi tak selesa

beautyoat oleh babeskin365 persediaan cantik aku untuk ..

taman bunga paling cantik di dunia butchart gardens

7 gambar percayakah anda masjid cantik ini adalah sentu..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 326
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bahaya ajinomoto
  • jenis jenis jerawat
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)