Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7740 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..



aik lain macam je iklan pembantu rumah ni

khas cara pakai kereta automatik jangan main sebat je m..

mesti tengok muka dah cantik bertudung tapi perangai ma..

hati2 bila anda upload foto anda di facebook jangan jad..

hari raya je makan

nak kulit cantik je tak sangka masalah senggugut pun da..

sebut hudud je politik undilah saya ustaz azhar idrus

bila orang melayu cepat je ditangkap dan didenda kalau ..

oh lelaki datang pameran kereta ambil gambar barang mod..

harapkan muka je lawa bertudung litup tapi perangai

kat kubur ni kena buat muka sedih je agaknya kan farish..

oh lelaki datang pameran kereta ambil gambar barang mod..

scholl velvet smooth express pedi boleh berspa kaki di ..

video hal kecik je habis keling islam melayu semua kelu..

awas kutipan derma palsu untuk mangsa je

3 gambar cantik sungguh gadis ini bila bertudung tapi s..

takkan mcd je

laaa senang je lukis doodle guna power point

org nk bagi duit kita kata mcm best je org nk bg tazkir..

video hal kecik je habis keling islam melayu semua kelu..

video bila kemarahan dibiarkan menguasai akal hal kecik..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 439
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,361

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,262
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heliza bercerita kisah masam manis bila ber..
  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan b..
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • my air asia free seats
  • suspek lelaki membawa mesin gun dengan ratu..
  • kenduri kahwin sana dan sini
  • anwar kena kutuk dengan nasrudin tantawi
  • jauhi pokok ini dari anak dan keluarga anda
  • ketua polis isytihar perang dengan militan ..
  • makan malam di mr kb cyberjaya
  • mimi one nation emcees nak kahwin

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bahaya ajinomoto

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)