Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7810 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 408
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,695

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 911,555
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar syella kamarudin yang tidak pernah a..
  • luahan sayu isteri ezad berkali kali ungkap..
  • salman khan habis jutaan ringgit
  • gadis kampung yang cantik dan rajin
  • telinga penuh dengan ulat sampah
  • azab dipadang mahsyar
  • jom lihat apa yang peliknya dengan wanita c..
  • gambar syella kamarudin pasti anda belum li..
  • jenis pengeluaran kwsp epf
  • malaysia rugi fmfa 2015 diadakan di singapo..
  • terkini pemandu teksi didenda rm1 000 tampa..
  • filem seram villa nabila adaptasi kisah ben..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • hati itu umpama gelas
  • untungnya insan bergelar wanita
  • emak abah opah dan atuk
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • tanda tanda kanser payudara
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • cerita semalam hot spring kah

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • autapunyacerita.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)