Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7926 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..



macam mana nak jadi cantik dan comel depan allah

najib lantang macam geram je najib saya tak akan tunduk..

macam mana muka korang waktu tingakatan 2 cantik macam ..

diplomats of drum feat altimet joget dekat je lirik

diplomats of drum feat altimet joget dekat je chord

mufti majlis fatwa jakim ulama umno pas jangan senyap j..

my dad senyum je terus tk nmpk mata tp anak nye mata bu..

damnnn tetibe rindu plok ngan budak nie mau nangis je r..

hidup mat syabun ni dalam angan angan je la

food review boat noodle sekali suap je empire damansara

kau nak aku rogol kau dalam bilik ini kau dengan aku je..

lirik lagu joget dekat je diplomats of drum ft altimet

luahan sayu hati jururawat seringkali dituduh lembab ma..

inginkan pipi merah macam pakai blusher

ahli kumpulan fmc rancang bunuh saksi macam dalam cerit..

luahan sayu hati jururawat seringkali dituduh lembab ma..

luahan sayu hati jururawat seringkali dituduh lembab ma..

lelaki bogel panjat bangunan asrama serang pelajar ipta..

ahli kumpulan fmc rancang bunuh saksi macam dalam cerit..

almy nadia berang dikutuk gemuk macam b

panas dari permatang pauh penyokong as dihalau macam an..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 280
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati itu umpama gelas
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • monolog rasa
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • tanda tanda kanser payudara
  • cerita semalam hot spring kah
  • cinta terlarang
  • kepentingan makan malam secara sihat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)