Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7745 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..



khas cara pakai kereta automatik jangan main sebat je m..

aik lain macam je iklan pembantu rumah ni

mesti tengok muka dah cantik bertudung tapi perangai ma..

komen peminat eina azman wajah dah cantik tapi sayang r..

macam mana nak dapatkan payudara yang cantik

hati2 bila anda upload foto anda di facebook jangan jad..

takkan mcd je

3 gambar cantik sungguh gadis ini bila bertudung tapi s..

org nk bagi duit kita kata mcm best je org nk bg tazkir..

jangan main ambil je dari orang yang tak kenal mots

laaa senang je lukis doodle guna power point

awas kutipan derma palsu untuk mangsa je

ovi spa rendam kaki je kurus seluruh badan

pendapatan ustaz zaharudin sebulan rm800 je biar betul

biar betul pendapatan ustaz zaharudin sebulan rm800 je

adat melayu asal raya je ziarah kubur ustaz kazim elias..

video bila kemarahan dibiarkan menguasai akal hal kecik..

buat je muhyidin jangan cakap je banyak

melayu hanya mampu tengok je

sebut hudud je politik undilah saya ustaz azhar idrus

kat kubur ni kena buat muka sedih je agaknya kan farish..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 262
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,359

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,180
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • 3 gambar sungguh memalukan gadis bangga bua..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • bercuti hari ini
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • pasang bendera dap kira banteras jenayah kh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • soal jawab main bomoh
  • emak abah opah dan atuk
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)