Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7903 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..



official music video lirik lagu macam cantik je macam c..

kenyalnya me madai ke setakat tekan macam tu sa je

macam mana nak jadi cantik dan comel depan allah

najib lantang macam geram je najib saya tak akan tunduk..

dah tengok barisan pelakon cicakman 3 tengok norman cer..

macam mana muka korang waktu tingakatan 2 cantik macam ..

lirik lagu macam cantik jer macam comel jer amar ft sya..

foto sekitar majlis perkahwinan sam bunkface dah macam ..

jangan call sms je itu pun bersebab okeh

sedar sedar je dah tak de apa apa terbaring lelaki sebe..

my dad senyum je terus tk nmpk mata tp anak nye mata bu..

pemusnah sel kanser rupanya buah lemon je

5 trend melampau remaja perempuan melayu zaman sekarang..

ahli dan penyokong pas sudah mula boikot kempen pkr per..

hidup mat syabun ni dalam angan angan je la

tak lama je lagi princess dapat adik

sedap je hadi awang kencing warga felda prkrompin

balik kampung je mesti diet rosak

speechless jadi kita post gambo je lah

food review boat noodle sekali suap je empire damansara

inilah tasik cantik tetapi yang paling bahaya di muka b..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 312
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,586
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • macam macam wau ada
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • apa petanda jika mimpi ular
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)