Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7773 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..



teampanasian macam senang je nak beranak

blog ni anjurkan contest tapi tak umum pemenang macam t..

8 emas macam bodoh je

macam kenal je blogger ni dalam iklan kotex

aku kalau baca berita macam ini geram je dengan orang y..

12 gambar anak tomok yang makin comel sekali pandang na..

12 gambar anak tomok yang makin comel sekali pandang na..

12 gambar anak tomok yang makin comel sekali pandang na..

kita bakor je cikgu penghasut uthaya sankar

asal berbaik je nak kata bersatu

sudahlah tv3 asyik pakai muka conman azwandin je nak ke..

beberapa hari je lagi

makan je kerjanya

diy treatment rambut kat rumah je

kalau sayang ibu baca la tak lama pun 5 minit je

rita rudaini marah unifi di instagram dan kes settle 10..

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

hari raya je makan

rasa tak percaya dengan sistem pos cod je tak perlu ris..

tu je




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 487
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,456

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 817,076
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • padah muat naik gambar limpa pelatih kejuru..
  • kisah peristiwa berdarah 13 mei 1969 buat y..
  • hukum suami
  • kisah penuh lelaki digoda bakal adik ipar t..
  • gambar kereta baru ammar anak rozita che wa..
  • selebriti wanita popular jalin hubungan den..
  • atm digodam amaran di whatsapp adalah palsu
  • sekali lagi menteri ini mengeluarkan kenyat..
  • foto ngeri wanita beranak sendiri dalam tan..
  • aksi intim nelydia senrose dan sharnaaz mul..
  • katalog october 2014
  • selamat hari lahir ke 28tahun suamiku

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • hati hati laman web hina islam
  • never date a person who
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • izzuddinfauzi.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • usrah.my
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)