Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7880 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..



nurul izah tak paham maksud inkuiri awam bila tak paham..

lirik lagu macam cantik jer macam comel jer amar ft sya..

update blog macam update facebook je

solekan natural yang nampak menyerlah berseri tapi maca..

dah tengok barisan pelakon cicakman 3 tengok norman cer..

macam nak cari populariti je dia ni

macam penyamun main rembat je

macam macam pergi ikea untuk tidur je

foto monyet ini selamba je tarik baju awek ini sehingga

bali versi penang yang mampu korang pergi bila bila mas..

atkins lagi ke salad merrylicious ahahaha poyo je

resepi udang bakar cheese 5 bahan je

halalkan je

pre loved items pants and shirts for kids murah je

resepi ikan singgang terengganu paling senang campak ca..

saya je tak ada gambar kenapa entah

kek keju jepun 6 bahan je

harapkan muka je lawa betina atendan kkm seremban ni ta..

nak tulis ke tak ala tulis je la

semua sokong hadi kecuali dia sorang je

gaya je lebih tapi kulit berkerak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 483
Widget Aktif : 4,014
Banner Aktif : 7,252

Domain Dibenarkan: 11,266
Jumlah Artikel : 1,130,300
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pelakon hantu kak limah meninggal dunia al ..
  • kantoi mesra madu dalam bilik salinan hospi..
  • pakaian hangat katy perry nampak bulu ari
  • 5 gambar polis trafik pengiring zahid ceder..
  • tangan siapa tu janganlah ganggu
  • geram sebab projek terbongkar rahsia
  • video jirat cina keluar api batu4 jalan kel..
  • qatar arah operasi perniagaan ditutup ketik..
  • inilah sebabnya kenapa lelaki perlu berhati..
  • terserempak makhluk ghaib
  • vanessa dinobat miss universe malaysia 2015
  • kari pak brahim s

  • wajib baca :

  • super duper cute
  • islam itu indah
  • supermummy - miza harun
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wang bukanlah segalanya
  • jenis jenis jerawat
  • puisi terakhir imam syafie
  • diari sedih seekor kucing
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)