Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7871 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..



nurul izah tak paham maksud inkuiri awam bila tak paham..

solekan natural yang nampak menyerlah berseri tapi maca..

macam nak cari populariti je dia ni

jangan macam habuk je ada tapi tak berguna

update blog macam update facebook je

foto monyet ini selamba je tarik baju awek ini sehingga..

anak tomok yang makin comel sekali pandang nampak macam..

gara2 nak cantik bibir pompuan ni jadi macam paruh itik..

gara gara nak cantik bibir pompuan ni jadi macam paruh ..

foto monyet ini selamba je tarik baju awek ini sehingga

ini lelaki terakhir didalam negeri hanya kawan dengan b..

ww satu penumbuk je

ubat hilangkan lemak bawah dagu dalam tempoh 2 hari je

video pemandu amoi kurang sopan rileks je parking tenga..

jet baru bukan najib sorang je yang guna

kantoi sudah muka je lawa tapi perangai korang tengokla..

kantoi sudah muka je lawa tapi perangai korang tengokla..

gagal lagi kali ni aku ketawa je

unik tema majlis berinai hanez suraya baju tidur je

unik tema majlis berinai hanez suraya baju tidur je

apa pompuan ni nak sebenarnya meroyan semacam je lepas ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 533
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 7,139

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,209
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mamat exist di tangkap polis
  • 3 foto lana nordin selamba kena peluk kekas..
  • noor kumalasari dedah cerita sebenar kes ce..
  • akhirnya tasha shila akui sudah putus cinta..
  • suami menitik air mata akan perbuatan ister..
  • penyanyi ditahan positif dadah siapakah
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • kanak kanak 2 tahun ditemui sendirian lepas..
  • 9 foto terkini lisa surihani selepas disahk..
  • kisahnya apa yang membuatkan gadis muda 18 ..
  • aisyah tajuddin beri amaran kepada yang lan..
  • aneh ada belut bersaiz raksasa di sungai in..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kangkung dan risikonya
  • puisi terakhir imam syafie
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)