Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7701 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..



macam cantik je zamani 84

dia orang cuma nak benih saya je

balik kampung macam sempoi je kali ni

macam cantek je jgn lepaskan peluang untuk anak korang

melayu memang macam ni tak pernah cukup mengata je pand..

email2 macam ni buat semak je kan

comel je cik google ni

macam comel je

macam comel je havoc havoc havoc pros jadi kegilaan rem..

hati2 bila anda upload foto2 anda di facebook jangan ja..

melampau putuskan hubungan ayah pakai akhbar je

melampau putuskan hubungan ayah pakai akhbar je

pray4ammar mangsa virus je di pulau pinang

je di pulau pinang berpunca dari 90 ribu ekor babi yang..

video mu kerja nak mencuri je b rit mak sungguh

kronologi ammar muqrish mangsa jangkitan virus je pulau..

isu japanese encephalitis je guan eng marah bila ladang..

kementerian sedia vaksin je di kawasan berisiko

umno kepala batas sumbang rm10 ribu kepada keluarga man..

tahan ye sayang sikit je lagi kisah malam pertama

pemimpin dap diserang wabak gila babi je




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 218
Widget Aktif : 3,819
Banner Aktif : 6,293

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,093
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya
  • polis australia tidak selesa hantar polis b..
  • israel negara pengganas sebenar
  • berita terkini sukan komanwel glasgow skuad..
  • nik aziz terus dimalukan
  • salam lebaran
  • cucuk cebisan daging mangsa mh17 dengan kay..
  • mh17 laporan dapatan kotak hitam pesawat me..
  • 5 tips hilangkan stretch mark dengan cepat ..
  • raya pertama di sungai petani
  • selamat hari raya
  • aplikasi untuk scan kod bar bagi kempen boi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kembali menjadi burung pipit
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • emak abah opah dan atuk
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)