Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7839 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..



macam tak percaya je zamani slam positif dadah

hati2 bila anda upload foto2 anda di facebook jangan ja..

hina islam tipah koyak diam je

cili kasi taruk apahal asyik recycle je ni apa malaysia..

dalam banyak banyak blogger aku kenal fatin liyana je

ini je yang mampu

cemas nuffnang view 2 je cancel checkout

bukan perempuan murahan cuma kat retis kpop je bagi dis..

sekejap je

ubah sikit je dah kecoh

pak cik zainal penjual minyak atar rm1 50 je

je ne suis pas charlie

ahli pas akui dapigs setakat layak jadi pelacur je

entry yang santai santai je

aksi awek melayu bertudung beraksi macam tiada maruah j..

siapa tak nak kalau dapat awek macam ni

siapa tak nak kalau dapat awek macam ni

taman tema legoland macam macam ada

mahathir najib mana ada berperang merepek je korang ni ..

rm5 je untuk personal pan pizza hut

suka hati je cakap anak che ta anak buangan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 474
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,990

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,812
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • toyota alphard and estima jdm new look
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • mengejutkan dulu pondan yang sangat cun tap..
  • suhaila dakwa jimmy shanley tak ambil tahu ..
  • aku tembak kau dengan subramanian
  • gambar pasangan pengantin melayu unik ini j..
  • razak baginda terpaksa buka mulut
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • siapakah cikgu lawa ini sehingga ada bapa m..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • emak abah opah dan atuk
  • kurang ajaran tak sesat
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kahwin muda girls only
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tupperware puasa
  • diari sedih seekor kucing
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)