Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7853 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..



artis ni terlupa pakai bra ke lain macam je nampak

jangan macam habuk je ada tapi tak berguna

takkan saya nak kurung je anak macam anak ayam rita rud..

anak tomok yang makin comel sekali pandang nampak macam..

12 gambar anak tomok yang makin comel sekali pandang na..

monologdalaman 2 berusaha atau tunggu je

cara hilangkan parut chickenpox supaya kekal cantik mac..

kenapa geng anti lynas senyap je

duduk2 je kat rumah tapi bekerja bersama taskv com jang..

the music day je medley ono satoshi x kattun part

naik lagi hurmm hadap je la

duk kat rumah berkain batik dan berbaju tshirt je koran..

maaf ini suami saya kerja bawa lori je

video selamba je lelaki ni pukul wanita di tempat awam

saya pernah tidur sekali okey je

adik kakak sama je kuat menipu

saya pernah tidur sekali okey je

nasib baik laa plan naik broga sabtu lepas bkn sabtu ni..

jual apa apa je melalui blog

doktor gigi yang comel berhijab sangat cantik ini mengg..

doktor gigi cantik comel berhijab sangat cantik ini men..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 381
Widget Aktif : 4,014
Banner Aktif : 7,083

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,899
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • 2 gadis remaja temui aiskrim negro tersebar..
  • bunga citra lestari dedah rahsia kenapa ash..
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..
  • haji razman dengarlah nasihat ini tak usahl..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • bayi 10 bulan berat 19 kg
  • perfume murah di airport melbourne
  • jarang pulang ke kampung ajak shiro bukan l..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tanda tanda kanser payudara
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • hati itu umpama gelas
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • tanda tanda kanser payudara
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)