Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7791 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..



teampanasian macam senang je nak beranak

macam buang sampah je

blog ni anjurkan contest tapi tak umum pemenang macam t..

8 emas macam bodoh je

12 gambar anak tomok yang makin comel sekali pandang na..

meh ketahui bagaimana terjadinya lesung pipit comel mac..

awek nak pakwe ada kereta honda je

macam comel jer macam comel jer

hati2 bila anda upload foto2 anda di facebook jangan ja..

dua beruk tu digantung setahun je

senang je photoshop

anda perlukan 5 minit je untuk memenangi sebuah mazda t..

anda perlukan 5 minit je untuk memenangi sebuah mazda t..

nuffnang ni saje je tau

badan je kecik tapi nafsu dia besar wo

bajet bagus je bajet 2015

wanita hamil mengada ngada je

nak beli bless mesej je saya

santai je

nak beli bless mesej je saya

ingatkan ranking bola je teruk ranking kualiti internet..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 700
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,583

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,965
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • bila lego dibangunkan
  • promosi team fotografi popular
  • reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama b..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • emak abah opah dan atuk
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • hati hati laman web hina islam
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • hati itu umpama gelas
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)