Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je 7763 hits  

2 Video Awek LEGOLAND Macam cantik je Macam Comel Je macam cantik je Mcam Comel je

Pelik betul anak anak muda zaman IT ni sekarang. Teknologi yang digunakan jarang sekali untuk tujuan produktiviti.Kebanyakannya hanya untuk syok sendiri cari pasal ngutuk orang dan konon kononnya luahan perasaan .Oklah mungkin budaya itu satu yang baru un

Teruskan Membaca..



teampanasian macam senang je nak beranak

macam kenal je blogger ni dalam iklan kotex

aku kalau baca berita macam ini geram je dengan orang y..

macam best je eh tak caye pulak filipina beb

12 gambar anak tomok yang makin comel sekali pandang na..

resipi dadih semudah abc 2 benda je

12 gambar anak tomok yang makin comel sekali pandang na..

budak perempuan comel umur 6 tahun main gitar macam pro

telefon baru lenovo sesuai untuk wanita cantik macam an..

macam tak percaya wanita cantik mengancam ini 58 tahun

buat je muhyidin jangan cakap je banyak

3 gambar cantik sungguh gadis ini bila bertudung tapi s..

awas kutipan derma palsu untuk mangsa je

khas cara pakai kereta automatik jangan main sebat je m..

takkan mcd je

jangan main ambil je dari orang yang tak kenal mots

biar betul pendapatan ustaz zaharudin sebulan rm800 je

diy treatment rambut kat rumah je

kalau sayang ibu baca la tak lama pun 5 minit je

asal berbaik je nak kata bersatu

kita bakor je cikgu penghasut uthaya sankar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 524
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,429

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 792,522
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar cctv di jumpai ditandas cafe uiam me..
  • bayang kiamat menutupi kaabah
  • emma maembong jawab tuntut harga tak masuk ..
  • lagi tentera israel masuki gaza
  • aloe vera penyembuhan semulajadi untuk kans..
  • sebenarnya mandi sejuk membawa kebaikan unt..
  • kertas upsr mungkin bocor antara pencetak d..
  • keseluruhan pasukan bola sepak cameroon pel..
  • sales promotion original pineng powerbank
  • ubat cairkan kahak ibu dan anak
  • 5 artis cantik ini pernah di tuduh jadi pen..
  • bersih beri amaran pada istana jangan masuk..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • wang bukanlah segalanya
  • untungnya insan bergelar wanita
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)