Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Biodata Mawar Abdul Karim bakal isteri Fizo Omar 2254 hits  

Biodata Mawar Abdul Karim bakal isteri Fizo Omar

Gadis jelita dikenali dengan nama panggilan Mawar didakwa forum forum tempatan sebagai bakal isteri kepada pelakon kacak itu tidak lama lagi.Di bawah ini admin kongsikan sedikit biodata Mawar dan beberapa keping gambarnya sedang menggayakan variasi tudung

Teruskan Membaca..



gambar model tudung fareeda lebih cantik daripada mawar..

fizo omar dan mawar abdul karim kemalangan ngeri di kua..

gambar dan kisah romantik fizo omar mawar abdul karim

gambar model tudung fareeda lebih cantik daripada mawar..

gambar model tudung fareeda lebih cantik daripada mawar..

cara mudah pakai tudung bawal gaya mawar isteri fizo om..

punca 5 gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim ..

5 gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim paling..

5 gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim paling..

5 gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim paling..

5 gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim paling..

fizo omar dan mawar kemalangan ngeri di kuala krai kela..

3 gambar fizo omar dan mawar kemalangan ngeri di kuala ..

3 gambar fizo omar dan mawar kemalangan ngeri di kuala ..

kereta fizo omar mawar terbabit kemalangan

gambar kereta milik fizo omar dan mawar kemalangan

gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim paling m..

3 gambar fizo omar dan mawar kemalangan ngeri di kuala ..

punca 5 gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim ..

peminat kritik fesyen mawar isteri fizo omar di pantai ..

fizo omar menafikan isterinya mawar abdul karim sedang ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 332
Widget Aktif : 3,889
Banner Aktif : 6,223

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,420
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • camat awi waye
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • aku penganggur
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)