Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Biodata Mawar Abdul Karim bakal isteri Fizo Omar 2367 hits  

Biodata Mawar Abdul Karim bakal isteri Fizo Omar

Gadis jelita dikenali dengan nama panggilan Mawar didakwa forum forum tempatan sebagai bakal isteri kepada pelakon kacak itu tidak lama lagi.Di bawah ini admin kongsikan sedikit biodata Mawar dan beberapa keping gambarnya sedang menggayakan variasi tudung

Teruskan Membaca..



fesyen tudung mawar abdul karim paling memukau

rumah baru fizo omar dan mawar jadi tumpuan

fuhh 6 gambar rumah baru fizo omar dan mawar

rumah baru fizo omar dan mawar 6 gambar

kisah benar doa fizo omar mawar di tanah suci dimakbulk..

koleksi gambar mawar abdul karim paling menakjubkan 9 g..

gambar rumah baru fizo omar dan mawar yang mewah

gambar rumah baru fizo omar dan mawar yang mewah

6 gambar rumah baru fizo omar dan mawar

rumah baru fizo omar dan mawar jadi tumpuan

akhirnya fizo omar dedah rahsia sulit dengan mawar yang..

fizo omar dan mawar doa pertemu jodoh di jabal rahmah

akhirnya fizo omar dedah rahsia sulit dengan mawar yang..

fizo omar mawar dedahkan kisah jodoh mereka

selamat menunaikan umrah fizo omar dan mawar

4 gambar kisah benar doa fizo omar mawar di tanah suci ..

kisah benar doa fizo omar dan mawar di tanah suci dimak..

4 gambar kisah benar doa fizo omar mawar di tanah suci ..

perniagaan hot burger fizo omar dapat sokongan ibu tung..

saya bukan bermegah megah fizo omar

kalimah allah di awan didakwa benar oleh fizo omar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 814
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 7,018

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,497
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 26 fascinating films about food
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • di tubir bibir mataku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 7 things you need to know about depression
  • 27 kesan perbuatan zina
  • puisi terakhir imam syafie
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)