Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

81 skim perkhidmatan penjawat awam ditambah baik baca boleh percaya jangan 7041 hits  

81 skim perkhidmatan penjawat awam ditambah baik baca boleh percaya jangan

KUCHING Ketua Setiausaha Negara Tan Sri Dr Ali Hamsa berkata satu pekeliling mengenai 81 skim perkhidmatan awam yang ditambah baik di bawah bajet 2014 akan dikeluarkan bulan depan untuk penjawat awam yang diberikan peluang dari segi peningkatan gred jawat

Teruskan Membaca..



boleh baca tapi jangan percaya

perkhidmatan klia2 ditambah baik

berita baik penjawat awam terima penambahbaikan dalam b..

bajet2015 berita baik buat penjawat awam ksn

bajet 2015 penjawat awam terima bonus setengah bulan ga..

bajet2015 bonus setengah bulan atau minimum rm500 untuk..

penjawat kakitangan awam dapat bonus januari 2015 bajet

untuk penjawat awam najib bagi yang ni ja

bajet 2015 had kelayakan pinjaman perumahan penjawat aw..

bajet 2015 penjawat awam dapat bonus lagi

bonus setengah bulan atau minimum rm500 untuk penjawat ..

bonus setengah bulan atau minimum rm500 untuk penjawat ..

bajet2015 penjawat awam termasuk yang suka curik tulang..

bonus setengah bulan atau minimum rm500 untuk penjawat ..

bajet2015 had kelayakan pinjaman perumahan penjawat awa..

bajet2015 penjawat awam termasuk yang suka curik tulang..

penjawat awam teruja dapat bonus setengah bulan gaji

info tarikh gaji penjawat awam bulan oktober 2014 diawa..

trend baru mengisi minyak lebih baik guna liter dari ni..

bajet 2015 penjawat awam dapat bonus setengah bulan gaj..

untuk penjawat awam najib bagi yang ni ja




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 439
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,582

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,367
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • bikini boomz
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..
  • gempar lagi gambar gadis melayu tersebar
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • zizan razak letak 3 syarat sebelum menyerta..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • gambar ketiak hitam ameera cetus kontrovers..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • islam itu indah
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)