Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Bagaimana Orang Afrika Memburu Ular Anaconda 317 hits  

Cara Bagaimana Orang Afrika Memburu Ular Anaconda

Apa yang anda boleh berkata amat berbahaya Anda harus mempunyai keberanian untuk melakukan hal baru itu Sumber

Teruskan Membaca..



pelik bagaimana wanita ini boleh mengandung ular sawa

rakaman video pergaduhan antara penyokong pkr nak takbi..

bagaimana sunspot terjadi dan cara menghilangkannya sec..

cara yang best untuk mengajar orang yang meletak kereta..

kucing mati dibelit ular sawa

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

bagaimana cara berhenti dari tabiat melancap atau onani

susah nak menyusukan anak tengah orang ramai baju nursi..

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..

rm3 pun orang berkira sekarang

senanang kerja pembangkang kerana orang umno bodoh

8 gelagat orang datang interview kerja yang selalu buat..

sebab tu orang suruh letak dalam bloglist

rm3 pun orang berkira sekarang

jadikan diri kita ini orang yang sentiasa menyeru kepad..

kekecewaanku yang mendalam mengenai orang perempuan

apakah status wuduk orang bertatu

apakah status wuduk orang bertatu

melayu jahil pelaburan kan dah melopong lepas ini janga..

video sah lu orang boleh lihat sendiri betapa penipunya..

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 198
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • supermummy - miza harun
  • never date a person who
  • sketsa cinta awak dan saya
  • hati itu umpama gelas
  • tips balik kampung dengan selamat
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • tanda tanda kanser payudara
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)