Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Novel Playboy Itu Suami Aku 842 hits  

Novel Playboy Itu Suami Aku

Kurang asam betul! Dahlah simbah aku dengan air lopak tak mintak maaf langsung! Blah macam tu aje Itulah permulaan segala galanya. Kehidupan Afina tidak pernah aman semenjak mengenali playboy itu. Seorang playboy yang kerap kali membuatkan dia panas hati.

Teruskan Membaca..



gambar basah risteena munim heroin drama bersiri playbo..

baca online novel maaf jika aku tak sempurna

4 mac dan itu aku

novel aku driver bas je by tuah

anak hantu itu aku

suami isteri warga indonesia ditemui mati dalam kebun b..

pasangan syura dan suami bakal bercerai

suami isteri didenda mengaku salah miliki 600 paket rok..

video isteri berang malukan skandal suami depan orang r..

kepit suami

suami isteri warga indonesia ditemui mati dalam kebun b..

bila wanita arab mencari calon suami dari malaysia

luahan hati wanita gambar dengan suami jadi bahan ejeka..

marah seorang suami marah seorang isteri

suami beriman tak solat

suami curang kembali kepada isteri selepas

punca sebenar kematian suami akhirnya terbongkar

pasangan syura dan suami bakal berpisah

suami tak tahan tengok saya dipukul anak juga menangis ..

kisah benar seorang isteri dapat suami berjawatan tingg..

amalan untuk mewujudkan kasih sayang suami isteri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 540
Widget Aktif : 3,941
Banner Aktif : 6,461

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 811,080
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • others luahan hati wanita gambar selfie ber..
  • muda mudi zaman sekarang salah siapa
  • luahan hati adik intan shafiqah seorang mur..
  • nelayan berjaya tangkap sotong sebesar bas ..
  • perginya seorang kekasih allah
  • tutorial lajukan 3g 4g bagi android phone g..
  • melayu kena buka minda
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma
  • dafi tunjuk belang di hadapan peminat pulau..
  • apple bakal melancarkan ipad baru dan os x ..
  • mas marah kecewa pesawatnya dituduh mendara..
  • internet meragam hati tak tenteram

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kangkung dan risikonya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)