Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Novel Playboy Itu Suami Aku 846 hits  

Novel Playboy Itu Suami Aku

Kurang asam betul! Dahlah simbah aku dengan air lopak tak mintak maaf langsung! Blah macam tu aje Itulah permulaan segala galanya. Kehidupan Afina tidak pernah aman semenjak mengenali playboy itu. Seorang playboy yang kerap kali membuatkan dia panas hati.

Teruskan Membaca..



playboy itu suami aku kembali

gambar basah risteena munim heroin drama bersiri playbo..

maafkan aku wahai suami

anak hantu itu aku

maaf jika aku tak sempurna baca novel online

suami isteri bergaduh pasal seluar dalam

angkara seluar dalam suami nyaris ditikam isteri

wanita ini dibelasah suami kerana terlalu sibuk berniag..

suami terkejut ketahuai siapa isteri nya 12 tahun dulu

amukan isteri bila suami tayang seluar dalam pelacur

angkara seluar dalam suami nyaris ditikam isteri

4 gambar wanita hamil pohon maaf sebelum maut suami

suami mandikan isteri dengan air panas

ketahui 10 kesalahan suami terhadap isteri

catatan sedih seorang suami demi tanggungjawab pada ana..

suami curang kembali kepada isteri selepas

seluar dalam punca suami isteri gaduh besar

tip info khas buat para suami isteri

nedim buli nora danish buka stokin seperti pasangan sua..

suami tak bantah isteri melakukan urut geli geli asalka..

dipukul dipijak suami kerana sibuk jual tudung




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 472
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,480

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 813,191
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat sihir ayah makan anak
  • penulis buku berjudul pelacur kelas pertama..
  • rancangan realiti gadis berbikini untuk lel..
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • dear mummy benefit to breastfeed your baby ..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • aloha english

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • rahsia label pada buah buahan
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)