Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Novel Playboy Itu Suami Aku 854 hits  

Novel Playboy Itu Suami Aku

Kurang asam betul! Dahlah simbah aku dengan air lopak tak mintak maaf langsung! Blah macam tu aje Itulah permulaan segala galanya. Kehidupan Afina tidak pernah aman semenjak mengenali playboy itu. Seorang playboy yang kerap kali membuatkan dia panas hati.

Teruskan Membaca..



pelacur itu wira keluarga

review novel aku keliru

playboy itu suami aku kembali

diana rafar jelaskan rumah tangganya dengan suami zamar..

5 gambar wanita dibelasah dan dibogelkan kerana tidur d..

bila suami minta datin eina azman berpakaian sopan

tips cara cara mudah mendapat klimak suami isteri diran..

suami minta eina azman berpakaian sopan

pasangan suami isteri kantoi di taska

suami curang kembali kepada isteri selepas

suami berasmara dengan anak didapur

kisah menyayat hati seorang suami yang isterinya pakai ..

wajib baca nih apakah hukum suami menjilat tuut isteri

raja azmi menagku sudah tawar hati terhadap suami

tahniah ekin yazer bakal bergelar suami isteri gambar

tahniah ekin yazer bakal bergelar suami isteri gambar

wanita di belasah dan di bogelkan kerana tidur dengan s..

tahniah ekin yazer bakal bergelar suami isteri gambar

raja azmi akui sudah tawar hati dengan perkahwinannya d..

erin malek dan suami ke kelab malam lepas bersanding

lagi kes wanita dibogelkan di khalayak ramai kerana did..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 764
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,547

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 851,906
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • adel tersingkir di konsert akademi fantasia..
  • program saya nak sentuh anjing dapat sambut..
  • video cctv bagaimana pengurus bank ditetak
  • gambar mesra dyana sofya dan zairil khir te..
  • masej terakhir mengenai mati dari mangsa re..
  • pesawat bawa 14 warga malaysia berpatah bal..
  • adakah selepas ini akan ada program i want ..
  • nota buat cempaka sophilea
  • oppo find 7 dan find 7a sedia dikemaskini d..
  • menarik foto lawak giler vol 594
  • promosi bulanan shaklee
  • mesin dispenser air l ucah jadi tarikan par..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 26 fascinating films about food
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 7 things you need to know about depression
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • apa petanda jika mimpi ular

  • wajib lawat :

  • nenektanjung.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ringantangan.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)