Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Novel Playboy Itu Suami Aku 931 hits  

Novel Playboy Itu Suami Aku

Kurang asam betul! Dahlah simbah aku dengan air lopak tak mintak maaf langsung! Blah macam tu aje Itulah permulaan segala galanya. Kehidupan Afina tidak pernah aman semenjak mengenali playboy itu. Seorang playboy yang kerap kali membuatkan dia panas hati.

Teruskan Membaca..



adi putra feat betty rahmad cintaku kernamu lirik ost s..

adi putra feat betty rahmad cintaku kernamu chord ost s..

menurut ibnu qoyim pentingnya itu untuk suami isteri

kisah penuh suami rakam isteri berzina dengan lelaki la..

fahrin ahmad sah sebagai suami elena

kisah benar isteri sarat hamil diabai suami ini wajar d..

isteri sarat mengandung diabai suami

tips memujuk suami merajuk

kisah seorang suami gembira atas kematian isterinya dan..

kau nak aku rogol kau dalam bilik ini kau dengan aku je..

gila dia nak tikam aku




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 185
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • spisis kawan yang femes
  • 7 things you need to know about depression
  • ciri ciri wanita solehah
  • emak abah opah dan atuk
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kurang ajaran tak sesat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • idaman pelajar sekolah lelaki

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)