Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Novel Playboy Itu Suami Aku 901 hits  

Novel Playboy Itu Suami Aku

Kurang asam betul! Dahlah simbah aku dengan air lopak tak mintak maaf langsung! Blah macam tu aje Itulah permulaan segala galanya. Kehidupan Afina tidak pernah aman semenjak mengenali playboy itu. Seorang playboy yang kerap kali membuatkan dia panas hati.

Teruskan Membaca..



kisah aku pepatung itu

novel aku dia blog dan madu bab 14

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

novel aku dia blog dan madu bab 15

novel aku dia blog dan madu bab 13

senarai lagu tema ost suami sebelah rumah tv3 suami seb..

kisah suami yang merindui leteran isterinya yang sakit ..

siti nurhaliza bermadu cinta bersama suami di istanbul

tak pandai jaga suami

kisah suami yang merindui leteran isterinya yang sakit ..

gambar percutian romantik siti nurhaliza suami di istan..

isteri ada 5 suami dan semuanya adik beradik

al quran mengajar suami melayan isteri yang sedang saki..

cara penyediaan air selusuh yang terbaik disediakan ole..

isteri wajib baca leteran isteri punca suami pendek umu..

rumah tangga apakah hak seorang isteri keatas suami

gambar bernesra eina azman dan suami bercuti buat pemin..

menyayat hati kerana nafsu tidur isteri menyesal sepanj..

makjemah rahsia dan kebaikan tidur celah ketiak suami m..

foto romantis siti berbulan madu cinta bersama suami di..

siti nurhaliza bermadu cinta bersama suami di istanbul




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 528
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 7,161

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,195
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • abang kenapa u tak angkat gf u atas bahu ka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kangkung dan risikonya
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)