Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Novel Playboy Itu Suami Aku 928 hits  

Novel Playboy Itu Suami Aku

Kurang asam betul! Dahlah simbah aku dengan air lopak tak mintak maaf langsung! Blah macam tu aje Itulah permulaan segala galanya. Kehidupan Afina tidak pernah aman semenjak mengenali playboy itu. Seorang playboy yang kerap kali membuatkan dia panas hati.

Teruskan Membaca..



adi putra feat betty rahmad cintaku kernamu chord ost s..

novel aku dia blog dan madu bab 19

best ke filem romantik suami aku ustaz

aku dipaksa suami layan nafsu lelaki bangla

adi putra feat betty rahmad cintaku kernamu lirik ost s..

aku dipaksa suami layan nafsu warga bangladesh

bakal suami mabuk pengantin perempuan hentikan majlis p..

pesanan buat suami

gila dia nak tikam aku

kau nak aku rogol kau dalam bilik ini kau dengan aku je..

cili kasi taruk aku sokong pemuda umno yang kini semaki..

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

video suami isteri bayi 6 bulan maut angkara myvi berlu..

penyampai berita astro awani ashwad ismail sah bergelar..

resepi masak kepak ayam madu tambat hati suami dan anak..

sayu myvi berlumba langgar pajero suami isteri dan anak..

hadiah suami pada isteri sempena berlaku curang

sayu suami isteri bayi 6 bulan maut angkara myvi berlum..

hadiah suami pada isteri sempena berlaku curang

5 sikap isteri yang boleh membunuh perasaan sayang suam..

kau dan aku v




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 234
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • emak abah opah dan atuk
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kembali menjadi burung pipit
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)