Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE 304 hits  

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE

LAGU ISTEMEWA DARI AMMAR.. SINI

Teruskan Membaca..



macam best je eh tak caye pulak filipina beb

aku kalau baca berita macam ini geram je dengan orang y..

macam tak percaya wanita cantik mengancam ini 58 tahun

teampanasian macam senang je nak beranak

macam kenal je blogger ni dalam iklan kotex

3 gambar adik siti nurhaliza siti saerah yang semakin c..

adik siti nurhaliza kekal ayu dan cantik

kasut tumit tinggi cantik vs bahaya

panas kantoi besarkan payudara ratu cantik diarah pulan..

gambar gadis gadis cantik dilatih jadi bodyguard di chi..

ibu guna urutan dan sudu sejuk untuk anak jadi lebih ca..

3 gambar adik siti nurhaliza siti saerah yang semakin c..

15 gambar woooww dahlah cantik sado pulak tu habis siap..

3 gambar adik siti nurhaliza siti saerah yang semakin c..

si cantik sempat berselfie ketika ditetak

gambar cantik adik bongsu anzalna nasir yang belum pern..

petua kulit cantik dan amalan pemakanan sihat untuk kul..

3 gambar adik siti nurhaliza siti saerah yang semakin c..

macam nik nazmi rafizi dan saifuddin pasti percaya kata..

bagi mealshakes sb gigi anak tak cantik

3 gambar adik siti nurhaliza siti saerah yang semakin c..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 198
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 6,452

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,830
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 540
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • pas pelawok pelawok pelawok semua janji pas..
  • 5 cara mengontrol tekanan darah tinggi tanp..
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma
  • muda mudi zaman sekarang salah siapa
  • melayu kena buka minda
  • panas pemberi petua untuk bunuh kucing dike..
  • batu dari neraka ditawar harga sebanyak rm ..
  • others luahan hati wanita gambar selfie ber..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • rahsia label pada buah buahan
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)