Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE 365 hits  

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE

LAGU ISTEMEWA DARI AMMAR.. SINI

Teruskan Membaca..



lirik lagu macam cantik jer macam comel jer amar ft sya..

nurul izah tak paham maksud inkuiri awam bila tak paham..

update blog macam update facebook je

macam macam pergi ikea untuk tidur je

dah tengok barisan pelakon cicakman 3 tengok norman cer..

macam nak cari populariti je dia ni

macam penyamun main rembat je

solekan natural yang nampak menyerlah berseri tapi maca..

rahsia gadis cantik ini pasti buatkan anda kecewa

gadis 15 tahun terlalu cantik untuk dilihat jadi kegila..

gadis cantik ini sebenarnya ada rahsia yang istimewa

dia terlampau cantik untuk dipandang

lagi isu pekerja kerajaan muka dah cantik bahasa mengal..

cantik terlampau untuk dipandang

gara gara terlalu cantik

kazakhstan anjur pertandingan ratu cantik tentera

sempoi aksi hebat wanita cantik

terlalu cantik untuk dipandang

kerana kehensemannya polis ini di serbu wanita wanita c..

pelik wanita cantik ini pakai baju sama selama 3 tahun

cara pasang kotak fb like box yang baru dan cantik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 602
Widget Aktif : 4,017
Banner Aktif : 7,249

Domain Dibenarkan: 11,266
Jumlah Artikel : 1,130,367
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pelakon hantu kak limah meninggal dunia al ..
  • pakaian hangat katy perry nampak bulu ari
  • video jirat cina keluar api batu4 jalan kel..
  • qatar arah operasi perniagaan ditutup ketik..
  • inilah sebabnya kenapa lelaki perlu berhati..
  • terserempak makhluk ghaib
  • vanessa dinobat miss universe malaysia 2015
  • kari pak brahim s
  • perang besar antara dua kerabat diraja joho..
  • datuk hasan arifin calon bn prk rompin
  • dato terlajak laris mohon maaf keterlanjura..
  • wanita parah dirompak bukan sebab handphone

  • wajib baca :

  • islam itu indah
  • kurang ajaran tak sesat
  • cerita semalam hot spring kah
  • cinta terlarang
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • jangan ditangisi haid itu
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • supermummy - miza harun
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)