Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE 374 hits  

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE

LAGU ISTEMEWA DARI AMMAR.. SINI

Teruskan Membaca..



official music video lirik lagu macam cantik je macam c..

foto sekitar majlis perkahwinan sam bunkface dah macam ..

lirik lagu joget dekat je diplomats of drum ft altimet

inilah tasik cantik tetapi yang paling bahaya di muka b..

kenyalnya me madai ke setakat tekan macam tu sa je

macam mana nak jadi cantik dan comel depan allah

dah tengok barisan pelakon cicakman 3 tengok norman cer..

najib lantang macam geram je najib saya tak akan tunduk..

macam mana muka korang waktu tingakatan 2 cantik macam ..

7 gambar percayakah anda masjid cantik ini adalah sentu..

7 gambar percayakah anda masjid cantik ini adalah sentu..

makjemah taman bunga paling cantik di dunia butchart ga..

taman bunga paling cantik di dunia butchart gardens

ubah suai perabot kedudukan cantik tapi tak selesa

kenapa perempuan cantik susah cari jodoh

8 kenyataan kurang bijak yang pernah diucapkan ratu rat..

8 kenyataan kurang bijak yang pernah diucapkan ratu rat..

8 gambar rumah kontena yang sangat cantik dan selesa

beautyoat oleh babeskin365 persediaan cantik aku untuk ..

batal pertandingan ratu cantik pondan di miri

gadis cantik ini ambil masa 4 thn untuk buang tato di w..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 295
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • blog spammers sudah bijak
  • wang bukanlah segalanya
  • sketsa cinta awak dan saya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • jenis jenis jerawat
  • puisi terakhir imam syafie
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)