Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE 319 hits  

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE

LAGU ISTEMEWA DARI AMMAR.. SINI

Teruskan Membaca..



blog ni anjurkan contest tapi tak umum pemenang macam t..

teampanasian macam senang je nak beranak

8 emas macam bodoh je

filem animasi hebat the book of life temui anda 16 okto..

macam buang sampah je

hati2 bila anda upload foto2 anda di facebook jangan ja..

3 gambar kekasih anak che ta cukup cantik orangnya

diejek setan kerana gemuk wanita ini gigih untuk kurus ..

akhirnya jepp dedah gadis cantik di sebelahnya

cantik benor kekasih baru jep sepahtu nazeera sardi gam..

wajah model cantik li ying zhi berubah mengerikan selep..

gambar adakah pelakon cantik ini kekasih jep sepahtu

bekas ratu cantik thailand masih muda dan jelita pada u..

inilah akibatnya apabila gadis cantik tertidur dalam ba..

gambar gadis cantik belai harimau jadi viral di interne..

gadis cantik ini hanya bangun dari tidur 2 jam dalam se..

segment bloglist blog cantik by shaklee other site

jom lihat gambar wanita sebelum bergelar ratu cantik du..

apa dah jadi wajah cantik pelakon ini bertukar menjadi ..

akhirnya jepp dedah gadis cantik di sebelahnya

gadis cantik ini hanya bangun dari tidur 2 jam dalam se..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 637
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,626

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,844
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • padah mencuri di surau
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • new shoes for the balqis
  • bloglist 2014
  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kisah nabi ismail a s
  • jika memang engkau jodohku
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)