Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE 379 hits  

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE

LAGU ISTEMEWA DARI AMMAR.. SINI

Teruskan Membaca..



lirik lagu joget dekat je diplomats of drum ft altimet

macam mana muka korang waktu tingakatan 2 cantik macam ..

macam mana nak jadi cantik dan comel depan allah

najib lantang macam geram je najib saya tak akan tunduk..

jom lihat jutawan jutawan yang memiliki isteri yang can..

tip kelihatan lebih cantik dengan tudung yang sesuai pa..

kerana terlampau cantik bomoh dicekup ketika cuba berji..

sebab terlampau cantik bomoh dicekup ketika cuba berjim..

kenapa perempuan cantik susah cari jodoh

anda pasti tidak akan percaya pekerjaan gadis cantik in..

gara gara di ejek setan oleh anak sendiri wanita ini be..

ubah suai perabot kedudukan cantik tapi tak selesa

gadis ini terlampau cantik untuk di pandang

wang jiayun gadis cantik seperti barbie dari china

10 cikgu cantik yang kantoi tiduri pelajar mereka

cantik dengan yogurt

makjemah gara gara di ejek setan oleh anak sendiri wani..

cantik

8 kenyataan kurang bijak yang pernah diucapkan ratu rat..

insiden malang seorang gadis cantik ketika clubbing di ..

8 kenyataan kurang bijak yang pernah diucapkan ratu rat..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 173
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • melayu boleh
  • hati itu umpama gelas
  • islam itu indah
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kangkung dan risikonya
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • motivasi nak jadi cantik
  • cinta terlarang
  • macam macam wau ada

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kujie2.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)