Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE 356 hits  

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE

LAGU ISTEMEWA DARI AMMAR.. SINI

Teruskan Membaca..



jangan macam habuk je ada tapi tak berguna

takkan saya nak kurung je anak macam anak ayam rita rud..

artis ni terlupa pakai bra ke lain macam je nampak

cara hilangkan parut chickenpox supaya kekal cantik mac..

wow kamal adli dedah kekasih baru yang cantik sangat 6 ..

jangan jeles suami driver lori jedapat isteri cantik ta..

pengemis yang paling cantik di dunia

gambar gambar lelaki ambil hormon wanita kini menjadi w..

ketahui kebaikan vitamin e untuk kulit yang cantik

24 koleksi gambar elisya sandha adik fasha sandha yang ..

gadis cantik seperti bidadari ini menggemparkan nitizen..

video gadis cantik tak tertahan sangat mengejutkan

nombor cantik follower blog qaseh ku ke 555

sini banyak aman banyak cantik banyak baik tapi islam

rupa kini pelakon kanak kanak dalam kuch kuch hota hai ..

doktor gigi cantik comel berhijab sangat cantik ini men..

video bila gadis cantik tak tertahan lihat apa yang ter..

comment on kisah lelaki tidak kacak dipaksa kahwin deng..

gambar antara polis wanita cantik dunia part 1 15 gamba..

10 gambar artisartis malaysia tanpa mekap serius cantik..

cara merebus kerang supaya isinya cantik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 177
Widget Aktif : 4,028
Banner Aktif : 7,069

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,756
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • innalillahi ahmadinejad menghina dua sahaba..
  • pegh 12 gambar adik tasha shila yang daring..
  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • isteri curang melekat ketika seks bersama k..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • 6 gambar paling terkini putri mardiana dice..
  • haji razman dengarlah nasihat ini tak usahl..
  • new ps2 emulator coming soon
  • guru wanita memuat naik status hina kaum ad..
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • super duper cute
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • apa petanda jika mimpi ular
  • wang bukanlah segalanya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kisah nabi ismail a s
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)