Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE 289 hits  

LAGU UNTUK YANG MACAM CANTIK JE

LAGU ISTEMEWA DARI AMMAR.. SINI

Teruskan Membaca..



macam cantik je zamani 84

macam cantek je jgn lepaskan peluang untuk anak korang

melayu memang macam ni tak pernah cukup mengata je pand..

hati2 bila anda upload foto2 anda di facebook jangan ja..

email2 macam ni buat semak je kan

dia orang cuma nak benih saya je

balik kampung macam sempoi je kali ni

siapa rasa dia kacak atau cantik sila jawab teka teki n..

inilah pilot wanita cantik yang pertama di malaysia

bunga cantik tapi beracun

set kulit cantik shaklee

jom cantik gebus gebas bersama b vite d

krim kaki cantik

fesyen tudung ziana zain yang paling cantik dan memukau

inilah pilot wanita cantik yang pertama di malaysia

cantik tapi beracun

cabaran 30 hari bersama ephyra untuk cantik sihat dan b..

inilah akibatnya apabila gadis cantik dan seksi tertidu..

3c cantik cerdas cergas

review cabaran 30 hari bersama ephyra untuk cantik siha..

jadi cantik terus




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 269
Widget Aktif : 3,828
Banner Aktif : 6,284

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 766,762
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penggusti the undertaker peluk islam
  • hiring planning engineers epc company malay..
  • rakyat sarawak tidak senang kehadiran anwar..
  • perkonsian yang tidak cerdik di facebook
  • vietnam s taste for cat leaves pets in peri..
  • dato ismail kamus ancaman dari allah part 3..
  • vin los digelar zombie boy kerana mencacah ..
  • trend tatu berwarna putih menjadi kegilaan ..
  • koleksi gambar lawak 419
  • video cara menanggalkan bom periuk api deng..
  • gambar raya keluarga era fm johan haniff ra..
  • gafim dipinggirkan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • cinta vs materialistik
  • puisi terakhir imam syafie
  • aku penganggur
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)