Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BRIM 3 0 secara ONLINE 1119 hits  

BRIM 3 0 secara ONLINE

Salam kepada semua pembaca dan pelawat di laman blog ini. Hari ini admin nak terangkan sedikit mengenai permohonan dan cara memohon bantuan rakyat 1malaysia 3.0 BR1M 3.0.dimana seperti di tahun yang lalu permohonan boleh dibuat secara online atau pun offl

Teruskan Membaca..



fakta 3 penggunaan habbatussauda secara tradisi

panduan memborong barang dari negara china secara onlin..

brazil tumpas 0 3 kepada belanda

sunday currently 3 0

3 gambar adegan mengejutkan pramugari garuda indonesia ..

esell shaklee cara beli vitamin shaklee secara online d..

panduan menjawab online soalan peperiksaan penolong pen..

daftar kad bonuslink secara online

pengalaman pembelian secara online dengan groupon baran..

buat duit secara online

panduan memborong barang dari china secara online

busonlineticket com senang beli tiket bus ekspress seca..

latest satu satunya tempat nak tengok kl gangster 2 sec..

esell shaklee cara beli vitamin shaklee secara online d..

artis berniaga secara online maki pelanggan

cara memborong barang dari china secara online

anwar khalid akan disingkir secara tertutup bukan terge..

cara menguruskan badan secara selamat dengan tra

ratusan ikan pari terdampar secara misteri di gaza

semakan keputusan stpm penggal 2 2014 secara online dan..

subhanallah ratusan ikan pari terdampar secara misteri ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 389
Widget Aktif : 3,917
Banner Aktif : 6,195

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,892
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pergaduhan berdarah di kelang ini cerita se..
  • maut gara gara rakam aksi seks suami isteri
  • info 4 manusia terkaya di malaysia dan syar..
  • biadap lelaki hina melayu sebulan kebulur b..
  • gambar julia perez memberi susu badannya di..
  • pemandu bas mogok tambak johor sesak teruk
  • tumis tumis ramadan chef sabri nasi mentega..
  • the greatest man in history
  • sanele masilela pengantin lelaki paling mud..
  • 10 cara nak handle soalan kahwin masa hari ..
  • pas jadi bodoh pas akan kalah kata tony pua..
  • greatest responses to an ex text

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • emak abah opah dan atuk
  • hati hati laman web hina islam
  • kisah nabi ismail a s
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)