Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BRIM 3 0 secara ONLINE 1114 hits  

BRIM 3 0 secara ONLINE

Salam kepada semua pembaca dan pelawat di laman blog ini. Hari ini admin nak terangkan sedikit mengenai permohonan dan cara memohon bantuan rakyat 1malaysia 3.0 BR1M 3.0.dimana seperti di tahun yang lalu permohonan boleh dibuat secara online atau pun offl

Teruskan Membaca..



latest satu satunya tempat nak tengok kl gangster 2 sec..

buat duit secara online

fakta 3 penggunaan habbatussauda secara tradisi

panduan memborong barang dari china secara online

esell shaklee cara beli vitamin shaklee secara online d..

daftar online br1m 3 0 bantuan rakyat 1malaysia

busonlineticket com senang beli tiket bus ekspress seca..

artis berniaga secara online maki pelanggan

permohonan kahwin di melaka secara online

permohonan kebenaran berkahwin secara online negeri mel..

apek tertekan akibat kekalan 0 3

esell shaklee cara beli vitamin shaklee secara online d..

daftar kad bonuslink secara online

cara memborong barang dari china secara online

cara beli shaklee secara online esell

panduan memborong barang dari negara china secara onlin..

semakan keputusan stpm penggal 2 2014 secara online dan..

bantu wanita berniaga secara online sekretariat sohonis..

permohonan kebenaran berkahwin secara online negeri mel..

panduan menjawab online soalan peperiksaan penolong pen..

pengalaman pembelian secara online dengan groupon baran..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 530
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 6,128

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,473
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • 7 gambar inilah awek cun yang berani mengor..
  • peluklah si pengganas
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • rupa pokok kacang soya
  • godaan video wanita tanggal seluar dalam

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 26 fascinating films about food
  • puisi terakhir imam syafie
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)