Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BRIM 3 0 secara ONLINE 1178 hits  

BRIM 3 0 secara ONLINE

Salam kepada semua pembaca dan pelawat di laman blog ini. Hari ini admin nak terangkan sedikit mengenai permohonan dan cara memohon bantuan rakyat 1malaysia 3.0 BR1M 3.0.dimana seperti di tahun yang lalu permohonan boleh dibuat secara online atau pun offl

Teruskan Membaca..



link semakan brim 4 0 cara kemaskini brim 2015 secara o..

semakan keputusan stpm penggal 3 2014 secara online dan..

mudah beli barang china secara online

cara semakan keputusan stpm penggal 3 2014 online sms

permohonan brim 4 0 untuk 2015 kini dibuka

comment on nokia belle custom firmware v8 2 3 utk nokia..

semakan keputusan stpm 2014 online penggal 3

3 easy steps to start a successful online business

pengalaman membeli secara online di nile store

lelaki cerita setiap detik kecurangan isteri secara liv..

upgrade windows 10 secara percuma

windows 10 bisa di download secara gratis

rakan mati selepas dihentuk unta secara tiba tiba

fungsi strim permainan secara langsung daripada steam k..

fungsi strim permainan secara langsung daripada steam k..

fungsi strim permainan secara langsung daripada steam k..

suami dedah kecurangan isteri secara live

lelaki cerita detik kecurangan isteri secara live

pemimpin tertinggi dap mula pertikai pas secara terbuka

belanjalah secara berhemat untuk rayakan tahun baharu c..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 497
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,993

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,362
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • menarik foto lawak giler 813
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • ceo mc donald s letak jawatan
  • instagram khas untuk anak orang kaya malays..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • jenis jenis jerawat
  • tupperware puasa
  • kembali menjadi burung pipit
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)