Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BRIM 3 0 secara ONLINE 1132 hits  

BRIM 3 0 secara ONLINE

Salam kepada semua pembaca dan pelawat di laman blog ini. Hari ini admin nak terangkan sedikit mengenai permohonan dan cara memohon bantuan rakyat 1malaysia 3.0 BR1M 3.0.dimana seperti di tahun yang lalu permohonan boleh dibuat secara online atau pun offl

Teruskan Membaca..



beli powerbank di lazada secara online

novel rindu awak 200 secara online

epl liverpool garang benam spurs 3 0 aston villa menang

menjatuhkan talak secara online

warga thai disiasat tipu jualan telefon bimbit secara o..

aktifkan mykad secara online kini lebih mudah

tottenham hotspur 0 3 liverpool

jom semak keputusan sekolah anak anda secara online

baca novel rindu awak 200 secara online

permohonan biasiswa program ijazah dalam negara pidn jp..

membeli secara online

tips membeli minyak wangi secara online

tonton rancangan terhebat secara online

ww aktifkan mykad secara online kini lebih mudah

mulakan perniagaan online anda dengan cepat mudah dan p..

rahsia cara membuat duit secara online sangat mudah

baca novel maaf jika aku tak sempurna secara online

program tempahan qurban secara online sudah bermula

peperiksaan penguasa kastam w41 secara online

ku nan minta dr m jangan tegur secara terbuka

ku nan minta dr m jangan tegur secara terbuka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 654
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,325

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,246
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar rasmi proton iriz
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • awek malam merdeka diminta tampil
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • padah apabila 11 foto koleksi peribadi awek..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • warga indonesia solat di mrt
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cinta vs materialistik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)