Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Borang Permohonan BRIM 3 0 Online Syarat kelayakan BRIM 3 0 3404 hits  

Borang Permohonan BRIM 3 0 Online Syarat kelayakan BRIM 3 0

Syarat kelayakan BR1M 3.0 Bantuan Rakyat 1Malaysia 2014. Pemberian Bantuan Rakyat 1Malaysia BR1M kepada isi rumah berpendapatan bulanan RM3 000 dan ke bawah akan dinaikkan daripada RM500 kepada RM650 manakala bagi individu bujang berumur 21 tahun dan ke a

Teruskan Membaca..



epl liverpool garang benam spurs 3 0 aston villa menang

tottenham hotspur 0 3 liverpool

borang permohonan guru tabika taska kemas 2014

borang permohonan kemasukan politeknik sesi disember 20..

permohonan br1m 4 0 bajet 2015

borang permohonan online skim latihan 1malaysia sl1m 20..

promosi proton saga 1 3 flx sv auto

promosi proton saga 1 3 flx sv manual

promosi proton saga 1 3 flx executive manual

promosi proton saga 1 3 flx executive auto

setelah 3 bulan ditinggalkan anda takkan percaya apa ya..

proton saga flx executive 1 3 auto

2 beradik koma masuk di icu lepas diberi ubat lama dala..

benefit benetint high beam posietint 1 box 3 in 1 murah

jawatan kosong majlis daerah kuala langat mdkl 3 septem..

pelajar tingkatan 3 tanggung aib hamil 7 bulan

proton saga flx executive 1 3 manual

majalah asuh beli 3 buah majalah hanya rm17 pos percuma

the expendables 3 pertembungan baru dan lama

pemandu toyota hilux maut dihimpit muatan minuman keras..

pakar bedah gila memipit dihantar pulang ke malaysia 3 ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 521
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,353

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • what s this love
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • kan mudah menjual online kat mudah my

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • jenis jenis jerawat
  • skandal pejabat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)