Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Borang Permohonan BRIM 3 0 Online Syarat kelayakan BRIM 3 0 3429 hits  

Borang Permohonan BRIM 3 0 Online Syarat kelayakan BRIM 3 0

Syarat kelayakan BR1M 3.0 Bantuan Rakyat 1Malaysia 2014. Pemberian Bantuan Rakyat 1Malaysia BR1M kepada isi rumah berpendapatan bulanan RM3 000 dan ke bawah akan dinaikkan daripada RM500 kepada RM650 manakala bagi individu bujang berumur 21 tahun dan ke a

Teruskan Membaca..



pembayaran brim 4 0 cukup belanja 3 bulan anda lebih ba..

cara kemaskini brim 2015 dan link permohonan baru brim ..

kadar brim 4 0 berapa yang anda dapat

borang permohonan br1m 2015 bantuan rakyat 1malaysia 4 ..

real madrid menang dortmund 3 0

keputusan penuh johor dt 3 0 terengganu

br1m 4 0 2015 cara memohon dan syarat kelayakan

link kemaskini brim 2014 secara online pendaftaran baru..

3 gambar wanita cun bernama lelaki di lesen memandu

terkini felda unted 1 0 johor dt

top 3 ways to lazy caring for facial skin

terkini felda unted 2 0 johor dt

3 gambar miera liyana cetus kontroversi lagi berbikini ..

saat getir seorang wanita dibogel dan dipukul di khalay..

keputusan masa pertama felda unted 2 0 johor dt

piala malaysia felda dahului jdt 2 0

mesra nyaa amar baharin dan ramona zamzam dalam kereta ..

wow seksi erin malek di rootz club kl 3 gambar

3 gambar wajah terbaru nabila huda class dan memukau

hukuman penjara bagi lelaki islam gagal tunaikan solat ..

sekitar tradewinds limbc 2014 stage 3 langkawi marathon..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 856
Widget Aktif : 4,018
Banner Aktif : 6,527

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,654
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • kembali menjadi burung pipit
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • super duper cute
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)