Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Khairul fahmi bakal dapat anak kembar 1196 hits  

Khairul fahmi bakal dapat anak kembar

Apex Nafi Leuniey Mengandung Anak Kembar Satu khabar angin yang timbul manjadi persoalan hangat dikalangan peminat Apex dan Leuniey apabila seseorang telah memberikan tahniah kepada pasangan tersebut kerana bakal menimang anak kembar fahmiapexs tahniah br

Teruskan Membaca..



gambar khairul fahmi leuniey dan anak comel bercuti di ..

5 gambar khairul fahmi leuniey dan kayla bercuti di ita..

panas selangor bakal dapat mb baru tapi bukan wan aziza..

gambar majlis resepsi khairul fahmi dan leuniey natasya..

5 gambar khairul fahmi leuniey dan kayla bercuti di ita..

ketuk ketuk ramadan 2014 bersama khairul fahmi apek lak..

lanskap kurma rm2 9 juta yang digunakan anak mahathir a..

inilah wajah anak gadis awie yang cun dan ceria 10 foto

anak jackie chan ditahan polis

anak guru maut ditinggalkan dalam kereta lebih 8 jam

jackie chan malu sedih anak ditahan

tuntutan nafkah anak rita rudaini 10 dis

anak istri komandan tewas hamas ancam gempur bandara is..

rozana fail permohonan batalkan hak penjagaan anak seme..

5 tips kuruskan anak montel

anak karpal biar pemandu sendiri peronda samseng lebih ..

gambar comel mariam isabel anak ally iskandar

ibu syukur jenazah anak mh17 cukup sifat

isteri dan anak komander maut hamas mahu balas serangan

bapa anak dirantai kerana sakit mental selama 20 tahun

doa untuk melembutkan hati anak yang degil




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 218
Widget Aktif : 4,017
Banner Aktif : 6,243

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 782,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • mesti tengok 2 gambar pembedahan bina semul..
  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • breaking news lelaki melayu isytihar murtad..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • 23 gambar berdarah hidung anna faith wajah ..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • mana seluar awek ni
  • 18 only entah dimana silapnya
  • gambar kematian robin williams tersebar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kembali menjadi burung pipit
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)