Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

5 Gambar HOT Fattah Amin Pelakon Playboy Itu Suami Aku 23440 hits  

5 Gambar HOT Fattah Amin Pelakon Playboy Itu Suami Aku

Assalamualaikum!Kalau korang nak tahu Fattah Amin yang bakal meletup dalam drama bersiri Playboy Itu Suami Aku ni sebenarnya adalah merupakan bekas Hero Remaja 2011 2012.Entri kali ni aku nak berkongsi sikit gambar gambar Fattah Amin ni yang pasti akan me

Teruskan Membaca..



gambar 5 pelakon wanita korea super cantik tanpa pembed..

tragis budak 5 tahun maut jatuh tingkat 6 akibat balkon..

bapa gantung diri setelah lihat gambar anak dalam majal..

bunuh diri selepas lihat gambar bogel anak di majalah p..

pelakon liyana jasmay anti promosi anak dan suami di la..

hanya kerana warna coli nora danish jadi pertikaian pem..

11 gambar bertudung hot mama nora danish untuk peminat ..

5 gambar wanita ini mendayung tanpa sedar ada sesuatu y..

mesti tengok koleksi gambar awek bertudung yang comel d..

5 gambar wajah wajah pelakon jelita yang merupakan kacu..

ustaz kazim elias buat kuliah subuh dalam kapal mewah 5..

leonardo dicaprio rihanna gettin hot at playboy mansion

makjemah bapa gantung diri setelah lihat gambar anak da..

gambar penyiksaan paling kejam dalam sejarah 5 gambar

gambar disentuh maulana itu diambil secara spontan

4 gambar pelakon cat perut gambar kinder joy teruja tun..

4 gambar pelakon cat perut gambar kinder joy teruja tun..

suami dipotong anu akibat curang jadi pelakon lucah

pelakon elyana dipaksa suami berlakon semula

5 gambar guru 22 tahun ini jadi sasaran pelajar lelaki ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 424
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 7,008

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,204
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • menarik foto lawak giler 813
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • ceo mc donald s letak jawatan
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • hati hati jenayah langgar belakang kereta
  • instagram khas untuk anak orang kaya malays..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • di tubir bibir mataku
  • tupperware puasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kembali menjadi burung pipit
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)