Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

5 Gambar HOT Fattah Amin Pelakon Playboy Itu Suami Aku 23038 hits  

5 Gambar HOT Fattah Amin Pelakon Playboy Itu Suami Aku

Assalamualaikum!Kalau korang nak tahu Fattah Amin yang bakal meletup dalam drama bersiri Playboy Itu Suami Aku ni sebenarnya adalah merupakan bekas Hero Remaja 2011 2012.Entri kali ni aku nak berkongsi sikit gambar gambar Fattah Amin ni yang pasti akan me

Teruskan Membaca..



5 gambar satu lagi kapal terbang terhempas 47 maut

5 gambar terkini rozita che wan usia kandungan 6 bulan

5 produk hot di pasaran

comment on aku ingat mau tembak najib itu bukan akaun f..

5 gambar pemain bola israel diserang penyokong pro pale..

5 gambar pemain bola israel diserang penyokong pro pale..

5 cara bahasa tubuh untuh tahu seseorang itu menipu

cantik 5 gambar syasya mahmud yang kamu tak pernah namp..

5 gambar syasya mahmud pasangan romantis kj yang kamu t..

majlis iftar bersama pelakon kerana terpaksa aku relaka..

5 gambar bapa zalim potong rebus tangan anak tiri

5 gambar gelagat comel datuk siti nurhaliza dengan cucu..

wanita bahagia bersama 5 suami

pelakon dosa seorang suami

8 gambar hot ong gedek gedek syasya mahmud yang kamu ta..

mengapa redha suami itu adalah syurga bagimu wahai iste..

5 gambar syasya mahmud pasangan romantis kj yang kamu t..

kaki lelaki vietnam tersepit celah besi longkang 5 gamb..

budak 5 tahun maut ibu leka membeli belah di pasaraya 5..

5 gambar zizan razak berkereta gtr di jakel bangi promo..

lapangan terbang ben gurion israel seakan akan menjadi ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 742
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,124

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,013
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • yuna tidak menutup aurat dengan betul
  • ini dia wajah ahli parlimen britain yang be..
  • lapangan terbang ben gurion israel seakan a..
  • tips menyemak keadaan trafik jalan dan lebu..
  • video pemandu bas bermain game farmville sa..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • perdana menteri ukraine umum letak jawatan
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • foto hafiz suip kemalangan patah tulang sel..
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • tweet romantik gadis cantik kepada khairy k..
  • the 10 best root apps for android

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • jika memang engkau jodohku
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • melayu boleh
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)