Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

5 Gambar HOT Fattah Amin Pelakon Playboy Itu Suami Aku 23366 hits  

5 Gambar HOT Fattah Amin Pelakon Playboy Itu Suami Aku

Assalamualaikum!Kalau korang nak tahu Fattah Amin yang bakal meletup dalam drama bersiri Playboy Itu Suami Aku ni sebenarnya adalah merupakan bekas Hero Remaja 2011 2012.Entri kali ni aku nak berkongsi sikit gambar gambar Fattah Amin ni yang pasti akan me

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 478
Widget Aktif : 3,903
Banner Aktif : 6,857

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 963,932
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 selebriti wanita yang kini berhijab semak..
  • 7 foto terkini farhan bekas suami abby abad..
  • stesen radio mohon maaf tindakan melampau d..
  • 13 gambar 10 tahun tinggal di dalam gua apa..
  • aksi gila pemandu china di lebuhraya
  • nicki minaj tempelak kekasihnya seorang lel..
  • gambar kim kardashian diparodikan
  • artis malaysia yang gemar tidak memakai col..
  • jawatan kosong kemas
  • cara masuk ke sekolah teknik kolej vokasion..
  • waw besarnye patut gambar guru wanita ini m..
  • afdlin shauki bidas juri mlm2014 kali ini t..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kembali menjadi burung pipit
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • puisi terakhir imam syafie
  • 7 things you need to know about depression
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • syidamuhajir.blogspot.com
  • dilagebu.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)