Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAKKAN MENANG KES SAMPAI TERSELAK KAIN 970 hits  

TAKKAN MENANG KES SAMPAI TERSELAK KAIN

Pelakon Rabecca Nur pada Jumaat berjaya memenangi kes tuntutan terhadap penerbit dan pengarah drama Erma Fatima ekoran perlanggaran kontrak dan melunaskan baki bayaran lakonan sebanyak 40 peratus selepas Mahkamah Majistret Kuala Lumpur membuat keputusan p

Teruskan Membaca..



felda menang kes saman fitnah keatas wan azizah

lelaki terlalu kacak sampai dihalau keluar negara

perkosa anak kandung sampai mati

punca suami pukul bini sampai patah tulang belakang

cari si celaka ni sampai lubang cacing

wanita maut terjatuh dari tingkat 7 hospital sultanah b..

3 foto padah ragut sampai londeh

video gadis dipukul sampai telanjang

wanita maut terjatuh dari tingkat 7 hospital sultanah b..

suami naik hantu pukul isteri sampai patah tulang belak..

qreazant books sampai

bintang kpop pakai gaun sampai nampak lurah dan asetnya

dap pun akui permata tak terima bajet sampai rm711 juta..

segmen jom tingkatkan follower sampai puas

punca suami pukul bini sampai patah tulang belakang

lelaki pukul bini sampai patah tulang belakang

kick kasi taruk apa salah permata negara sampai dipangg..

gantung sampai mati angkara 28 gram

gadis melayu khalwat sampai mengandung anak warga asing

melaka bersududukan sampai terberanak 5

lubang jubur sapa pulak yang rabak sampai kena tunda la..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 566
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,600

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,395
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • kebaikan habbatussauda
  • wordless wednesday cornetto red velvet

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cinta vs materialistik
  • 7 things you need to know about depression
  • emak abah opah dan atuk
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips nak jadi hotstufff
  • 26 fascinating films about food
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)