Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAKKAN MENANG KES SAMPAI TERSELAK KAIN 955 hits  

TAKKAN MENANG KES SAMPAI TERSELAK KAIN

Pelakon Rabecca Nur pada Jumaat berjaya memenangi kes tuntutan terhadap penerbit dan pengarah drama Erma Fatima ekoran perlanggaran kontrak dan melunaskan baki bayaran lakonan sebanyak 40 peratus selepas Mahkamah Majistret Kuala Lumpur membuat keputusan p

Teruskan Membaca..



perghhh kes curi balak buat macam puak amazon ni baru a..

mati pun kain terbelah sampai paha syahidkah mereka

hadiah menang ga ephyra dah sampai

panas video rakaman perempuan maki hamun semua benda da..

amalan waktu pregnant sampai tak perlu minum air gula

wan ji sudah boleh berbahas dalam mahkamah la kat luar ..

syak suami curang wanita potong kemaluan suaminya sampa..

gambar gambar pelajar sekolah menengah yang sangat mela..

isteri gunting kemaluan suami sampai habis

prk pengkalan kubor giliran nik abduh tutoh anwar sampa..

awek ini marah sampai terkeluar gigi palsu

sampai bila gabung waris mark

gift dari drypers baby club dah sampai

yana samsudin jodoh belum sampai

perkara pertama dibuat bila sampai pejabat

video zalim lelaki dirakam pijak anak kucing sampai mat..

video zalim lelaki dirakam pijak anak kucing sampai mat..

sampai bila gabung waris mark

sampai bila gabung waris mark

bukan tak nak kahwin tapi jodoh belum sampai yana samsu..

di penjara kerana memukul pencuri sampai mati




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 228
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,440

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,751
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • kenapa akhlak gadis sekarang makin rosak
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • pas pelawok pelawok pelawok semua janji pas..
  • 5 cara mengontrol tekanan darah tinggi tanp..
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma
  • panas pemberi petua untuk bunuh kucing dike..
  • 1st giveaway rm400 by asya amin
  • batu dari neraka ditawar harga sebanyak rm ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • hati hati laman web hina islam
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)