Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAKKAN MENANG KES SAMPAI TERSELAK KAIN 924 hits  

TAKKAN MENANG KES SAMPAI TERSELAK KAIN

Pelakon Rabecca Nur pada Jumaat berjaya memenangi kes tuntutan terhadap penerbit dan pengarah drama Erma Fatima ekoran perlanggaran kontrak dan melunaskan baki bayaran lakonan sebanyak 40 peratus selepas Mahkamah Majistret Kuala Lumpur membuat keputusan p

Teruskan Membaca..



6 gambar kain akrtes terselak

6 gambar kain akrtes terselak

wow kain terselak sehingga ternampak kemaluan

bekas atlet remaja kebangsaan menang kes saman

bekas atlet pecut wanita menang rayuan kes saman pakar ..

tragis bapa pukul anak sampai mati kerana mahu bantu ke..

luahan sayu ibu remaja dipukul sampai mati oleh ayah se..

peniaga digantung sampai mati

malang bapa pukul anak sampai mati hanya dia mahu beker..

luahan sayu ibu remaja dipukul sampai mati oleh ayah se..

remaja dipukul sampai mati kerana ingin bekerja

brazil dibelasah germany 7 1 sampai mati

luahan hati ibu hafiz meninggal dibelasah bapa kandung ..

adam corrie lee sampai kiamat pun tak habis

sampai kiamat pun tak habis

kuresya sudah sampai krabi

cukup sampai di sini saja

marahkan pemandu penduduk bakar van sampai rentung

marahkan pemandu penduduk bakar van sampai rentung

yeahh case untuk power bank xiaomi dah sampai rm10 satu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 750
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,119

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,068
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lapangan terbang ben gurion israel seakan a..
  • tips menyemak keadaan trafik jalan dan lebu..
  • video pemandu bas bermain game farmville sa..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • perdana menteri ukraine umum letak jawatan
  • foto hafiz suip kemalangan patah tulang sel..
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • tweet romantik gadis cantik kepada khairy k..
  • video pemain bola tampar cute jadi masalah ..
  • the 10 best root apps for android
  • the truth about frank lampard s curious car..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)