Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAKKAN MENANG KES SAMPAI TERSELAK KAIN 1015 hits  

TAKKAN MENANG KES SAMPAI TERSELAK KAIN

Pelakon Rabecca Nur pada Jumaat berjaya memenangi kes tuntutan terhadap penerbit dan pengarah drama Erma Fatima ekoran perlanggaran kontrak dan melunaskan baki bayaran lakonan sebanyak 40 peratus selepas Mahkamah Majistret Kuala Lumpur membuat keputusan p

Teruskan Membaca..



najib tengok perkhidmatan lrt dikatakan wayang tapi azm..

takkan tak boleh tunggu sampai rumah manisnya bibir dia

sampai jilat

wanita syria dihukum rejam sampai mati kerana buka akau..

bekalan petrol dijamin sampai ke limbang

penyanyi popular diugut bunuh gara gara baju di ajl29 s..

remaja yatim piatu mencuri dibelasah sampai mati

kejam anak yatim piatu dibelasah sampai mati

cari sampai dapat perakam dan sebar video zamani kpn

menahan serangan seksual dan dijatuhi hukuman gantung s..

protes bunuh orang atas sebab pertahankan diri dari dir..

yang ambik gambar video ini rasa diri dia dah bagus san..

tak tahan dah hadi mengamuk sampai dapigs terkencing

cari sampai dapat

wajib baca cara malaikat beritahu bahawa ajal kita suda..

gempar najib razak terselamat dalam kes rompakan di wan..

inspektor terima barang kes pukul awie dalam keadaan di..

video dengar penjelasan wanita ini tentang kes awek yan..

episod seterusnya dalam kes bicara awie dengan rozana

unta menjadi hakim kes tuduhan mencuri

polis tahan tiga lagi individu kes samun kepingan emas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 189
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 7,017

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,087
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh ..
  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • eksklusif nostalgia kisah cinta dato siti d..
  • fesyen anak gadis melayu masa kini katanya ..
  • beri amaran edry bakal hantar surat peguam ..
  • akhirnya punca sebenar zamani slam ambil da..
  • lobak ni aneh boleh mengejutkan anda
  • makjemah video kira kira 100 penduduk hadir..
  • gambar gambar lama dato siti zamani slam se..
  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cinta vs materialistik
  • kisah nabi ismail a s
  • kangkung dan risikonya
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)