Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAKKAN MENANG KES SAMPAI TERSELAK KAIN 1042 hits  

TAKKAN MENANG KES SAMPAI TERSELAK KAIN

Pelakon Rabecca Nur pada Jumaat berjaya memenangi kes tuntutan terhadap penerbit dan pengarah drama Erma Fatima ekoran perlanggaran kontrak dan melunaskan baki bayaran lakonan sebanyak 40 peratus selepas Mahkamah Majistret Kuala Lumpur membuat keputusan p

Teruskan Membaca..



niaya punya kes individu dibelasah sampai mati hanya ke..

apa kes sampai pakai helmet semasa bersolat ni

pasangan gay menang kes ibu tumpang

najib dah menang ke lawan mahathir sampai dijulang

ehh najib dah menang ke lawan mahathir sampai dijulang ..

apa kes sampai pakai helmet semasa bersolat ni

kain paris hilton terselak ketika serang wartawan

kejadian myvi lumba haram di malaysia sampai ke vin die..

sampai hati korang buat anak buah aku jadi yatim

kisah seekor anjing yang dipukuli polisi sampai mati

mabuk sampai mati

terima kasih siti sampai juga hajat adik amira

edisi bongkar sampai terburai

aqilah anak mangsa nahas duke rindu keluarga sampai mun..

dah memang sampai ajal nak buat macam mana bro

amelina tidak akan menyanyi sampai tua

bila sampai giliran aku nanti

kerajaan umno bn sudah tidak waras terus menekan rakyat..

video kebanyakan kes rogol dilakukan oleh pariah dan ma..

baru belajar atau mahu kaya cepat dengan ilmu hitam sam..

amelina tidak akan menyanyi sampai tua




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 306
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,586
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • macam macam wau ada
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • apa petanda jika mimpi ular
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)