Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TAKKAN MENANG KES SAMPAI TERSELAK KAIN 960 hits  

TAKKAN MENANG KES SAMPAI TERSELAK KAIN

Pelakon Rabecca Nur pada Jumaat berjaya memenangi kes tuntutan terhadap penerbit dan pengarah drama Erma Fatima ekoran perlanggaran kontrak dan melunaskan baki bayaran lakonan sebanyak 40 peratus selepas Mahkamah Majistret Kuala Lumpur membuat keputusan p

Teruskan Membaca..



tidak sampai 10 pembaca astro awani mahu br1m diteruska..

berkerja jangan sampai lupa allah

budak parah kayu penyepit tertusuk dari hidung sampai k..

rogol sampai mati

letters for the future hazwani dah sampai

terminus x series backpack dah sampai

wtf jangan gelak sampai terkencing bila baca cerita ini

cikgu mengamuk belasah murid dengan buku teks sampai pa..

tu dia umno punya terrer sampai blogger seks pun mintak..

ostazah abby abadi layukan pucuk muda sampai lebam

gila foto screencapt fb anjing dipukul sampai mati di j..

video adengan smackdown penguasa dbkl dan peniaga sampa..

liyana jasmay saya akan pakai tudung bila sampai masany..

suami belasah isteri sampai terkencing dan air mata ber..

pukul anak sampai mati kerana tak siapkan kerja rumah

segmen blogwalking sampai penat rrsya eyrdina 2

sampai hati bapa cincang mayat anak campak dalam lubang..

video harimau baham sampai mati pemuda di zoo new delhi

video penganggur dibelasah sampai mati kerana curi hand..

video pencuri telefon dibelasah sampai mati di bukit me..

pencuri telefon bangsa cina dipukul sampai mati




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 388
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 6,473

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 812,079
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar pasangan artis veteran kantoi melemp..
  • pengakuan komander elit zionis pada hari pe..
  • asal usul bekas tapak kaki maqam nabi ibrah..
  • padan muka blog penipu sudah ku sekat
  • hidup seorang jutawan muda di thailand mena..
  • kisah teksi di klia2
  • gambar penggodam mesin atm disiarkan
  • cpuv nuffnang senheng online store one
  • 9 gambar alamakk gadis ini jadi lebih menye..
  • 16 lokasi menarik di semenanjung malaysia y..
  • drama suamiku encik sotong astro ria maya h..
  • suamiku encik sotong pengantin ekspres mena..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • 26 fascinating films about food
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)