Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nenek Buat Gambar Lawak Di Facebook Gemparkan China 237 hits  

Nenek Buat Gambar Lawak Di Facebook Gemparkan China

Nenek Buat Gambar Lawak Di Facebook Gemparkan China Seorang wanita tua berumur 70 tahun telah menggemparkan China setelah beberapa foto nya muncul di forum Cina Mungkin terlihat aneh untuk wanita seusianya untuk bertindak gila gila seperti itu tetapi menu

Teruskan Membaca..



4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala di..

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

3 gambar lelaki buat tatoo kalimah allah di badannya

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

bengang gambar pecah dara pun nak tayang di facebook

bengang gambar pecah dara pun nak tayang di facebook

panas budak buat status lucah di facebook

panas budak buat status lucah di facebook macam malam p..

rara ada nur buat lawak tak kelakar dibahan di facebook

gambar lucu dan pelik hanya ada di china

cucu cun hilang nenek yong gayah tawar rm1 000 di faceb..

4 gambar kegilaan baru di china rakam gambar bawah keti..

comel koleksi gambar kucing yang comel buat anda geram ..

bengang gambar pecah dara pun nak tayang di facebook

ini munkin anda tak tahu tentang china 28 gambar

scots opinion sparks 10m facebook hits

penganggur didakwa rogol dan seks luar tabii kenalan fa..

facebook milik akaun kongkek kongkek kongkek promosikan..

luahan hati bapa pelajar mengenai soalan upsr bocor dap..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 292
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,452

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,179
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • 121 ketua bahagian boikot pm najibrazak sat..
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • isu hina melayu jawa di fb
  • bakal kembali beraksi katanya
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • revolusi theme wordpress dengan studiopress
  • menarik foto lawak giler vol 279
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • jika memang engkau jodohku
  • kangkung dan risikonya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)