Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nenek Buat Gambar Lawak Di Facebook Gemparkan China 234 hits  

Nenek Buat Gambar Lawak Di Facebook Gemparkan China

Nenek Buat Gambar Lawak Di Facebook Gemparkan China Seorang wanita tua berumur 70 tahun telah menggemparkan China setelah beberapa foto nya muncul di forum Cina Mungkin terlihat aneh untuk wanita seusianya untuk bertindak gila gila seperti itu tetapi menu

Teruskan Membaca..



6 gambar wanita lahirkan bayi seberat bayi 3 bulan di c..

buat duit dengan samseng facebook

selfie ketiak kegilaan baru media sosial di china 15 ga..

pengotor gambar pekerja bercawat buat putu mayam

pusat pangkalan data gergasi facebook 23 gambar

gambar awal ashaari ni mesti buat anda tak lalu lepak m..

gambar jijik pekerja bercawat buat putu mayam didedahka..

awek mulut puaka hina mangsa nahas mh17 di facebook 6 g..

20 gambar selfie paling ekstreme anda pernah buat yang ..

teknik buat duit di facebook sudah terbukti berkesan

malaysia boleh wujudkan facebook sendiri seperti china

malaysia boleh wujudkan facebook sendiri seperti china

cara nak elak baca status kawan yang kita tak suka kat ..

facebook model separuh bogel di ipoh tersebar

menarik foto lawak giler vol 232

awek mulut puaka hina mangsa nahas mh17 di facebook

facebook buka peluang kerjaya

nasrudin hassan sindir anwar ibrahim dalam status terba..

semua pun nak share kat facebook kan dah kantoi

menarik foto lawak giler vol 231

reasons why i blocked people on facebook social sites




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 455
Widget Aktif : 3,957
Banner Aktif : 6,358

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,886
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdr..
  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan b..
  • nasrudin hassan sindir anwar ibrahim dalam ..
  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • jam tangan pintar apple akan diperlihatkan ..
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..
  • 5 minit untuk bangkit mood romantik
  • exfuze seven plus merawat sakit sendi kroni..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • skandal pejabat
  • bahaya ajinomoto
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)