Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nenek Buat Gambar Lawak Di Facebook Gemparkan China 272 hits  

Nenek Buat Gambar Lawak Di Facebook Gemparkan China

Nenek Buat Gambar Lawak Di Facebook Gemparkan China Seorang wanita tua berumur 70 tahun telah menggemparkan China setelah beberapa foto nya muncul di forum Cina Mungkin terlihat aneh untuk wanita seusianya untuk bertindak gila gila seperti itu tetapi menu

Teruskan Membaca..



makjemah 10 gambar pemandangan indah dari china ini bua..

gambar remaja yang tidak tahu malu dalam facebook

luahan hati sedih pengasas qu puteh apabila gambarnya d..

10 perusahaan yang pernah mencoba membeli facebook

siti nurhaliza enggan ulas status facebook saari amri

memanipulasi laman facebook twitter dan sewaktu dengann..

lagi projek untuk kroni lim guan eng didedahkan patutla..

5 perkara yang tidak boleh diposting ke facebook

kenapa norman kru mengamuk di facebook

facebook

upload pic kat facebook

raja shamri raja husin cetus fenomena baru dalam facebo..

makjemah facebook faktor ramai pasangan bercerai makjem..

ini bukti kerana facebook ramai pasangan bercerai

facebook faktor ramai pasangan bercerai

wanita syria dihukum rejam sampai mati kerana buka akau..

facebook faktor ramai pasangan bercerai

makjemah apa dalam fikiran lelaki bila gadis like statu..

apa dalam fikiran lelaki bila gadis like status faceboo..

respon dato siti nurhaliza terhadap status saari amri d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 360
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,975

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,001
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • suami belasah isteri curang video
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..
  • ag ceritakan kenapa scha al yahya kurang ce..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • never date a person who
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kangkung dan risikonya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)