Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fattah Amin Hero Remaja 2012 dikatakan Playboy 979 hits  

Fattah Amin Hero Remaja 2012 dikatakan Playboy

Melihat tajuk diatas pasti ramai tertanya tanya Setahu OHBULAN Fattah Amin bekas finalis Hero Remaja 2012 ini baru nak mengembangkan sayapnya dalam bidang lakonan Namun sebenarnya Fattah Amin atau lebih mesra dengan panggilan Fattah ini bukanlah playboy t

Teruskan Membaca..



fattah amin dikritik berlakon macam kayu

2 foto maksiat remaja islam dengan kata kata berbaur ag..

ustaz amin 2012 pengurusan akhirat 4 4

fattah amin ingin buktikan kemampuan berlakon

korang nak tau tak siapa fattah amin sebenarnya ini pas..

fattah amin dikritik berlakon macam kayu

fattah amin dikritik berlakon macam kayu

fattah amin dikritik berlakon macam kayu

fattah amin jadikan kritikan yang dilemparkan sebagai m..

jelajah joran 2012

video t team 1 2 kelantan 17 april 2012

live streaming chelsea vs barcelona 18 april 2012

09 06 2012 dr abdul basit tajuk hari yang sangat menyed..

free medical temp conducted by as haabus sunnah welfare..

tanyalah ustaz tv9 2012 doa

promo adik al quran 2 raudhah tv9 16 19 1 2012

syarahan ust ismail kamus bab puasa jun 30 2012 part 5

keputusan la liga 15 april 2012

kawad kaki perkhemahan pandu puteri mrsm se malaysia 20..

throwback raya 2012 2014

00001 ustaz haslin bahrin di masjid sultan abdul aziz s..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 671
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,343

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,716
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • gadis malam merdeka mangsa nafsu diminta ta..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • warga indonesia solat di mrt
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • autoshow 3 hari berturut turut
  • hiburan 4 gambar kereta mewah milik eina az..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • tanda tanda kanser payudara
  • kahwin muda girls only
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)