Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Koleksi Design Baju Raya Nurita Harith NH Inspirasi Fashionista Muslimah Trendy 1113 hits  

Koleksi Design Baju Raya Nurita Harith NH Inspirasi Fashionista Muslimah Trendy

Design baju raya Nurita Harith NH dan koleksi fesyen Aidilfitri bagi 2013 masih mengekalkan konsep rekaan seperti line up beliau terdahulu Butik couture Nurita Harith NH di Jalan Telawi 3 Bangsar Baru Kuala Lumpur kali ini barisan line up rekaan design un

Teruskan Membaca..



koleksi baju muslimah jubah

baju raya anak anak daphne inspirasi filem frozen

baju raya aaron aziz dan zizan razak dikritik

baju raya cik siti 2014

baju raya anak anak daphne iking inspirasi filem frozen

biskut red velvet baju raya kami dan tudung labuh musli..

baju raya anak anak daphne iking inspirasi filem frozen

baju raya anak anak daphne inspirasi filem frozen

baju raya keluaran jakel hanya indah khabar dari rupa

pelbagai koleksi maxi dress dan jubah muslimah untuk an..

baju raya aaron aziz dan zizan razak by jakel indah kha..

2 pieces trendy geomentric design cardigan with dress

design baju raya 2014 dan kuih hari raya mudah dan mura..

siapa ada sediakan khidmat design template

10 design inspirasi sempena bulan ramadhan

baju office buat baju raya tahun ni

geram tak beli baju raya

pattern baju raya pilihan korang

mencari koleksi lagu raya aidilfitri

baju kurung untuk hari raya

koleksi pantun lawak hari raya terbaik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 544
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,132

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,277
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video pemandu bas bermain game farmville sa..
  • tips menyemak keadaan trafik jalan dan lebu..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • tweet romantik gadis cantik kepada khairy k..
  • video pemain bola tampar cute jadi masalah ..
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • metallica ucap selamat hari raya
  • the 10 best root apps for android
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • the truth about frank lampard s curious car..
  • kereta fizo omar terlibat di dalam kemalang..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)