Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIDEO KLIP SUSULAN DAH SEMINGGU KITA COUPLE 403 hits  

VIDEO KLIP SUSULAN DAH SEMINGGU KITA COUPLE

Apabila video seorang remaja perempuan meluahkan rasa cinta kepada kekasihnya menjadi viral individu yang ditujukan dalam video berkenaan turut menarik perhatian umum Tidak hairanlah video budak lelaki yang dikatakan kekasih seminggu remaja berkenaan turu

Teruskan Membaca..



video kan dah kena siku mike tyson

prk p044 permatang pauh jom tonton video klip baling pa..

klip video ringgit monoloque bawa mesej agar tidak jadi..

klip video prk permatang pauh dicemar pergaduhan

dah nampak dah perangai mak mak dia

dah diskaun th beli tanah rm2 773 kaki persegi kadar se..

dah sampai masa

alhamdulillah payment komisyen jobdirumah bulan april 2..

penyokong baling kerusi pkr dah takut kalah ke

tenat sangat dah ni

ha ha ha ambik ko kan dah kena

akhirnya telenovela terpanjang cinta ibadah dah tamat

dah tak reti nak buat muka excited

pening dah diskaun th beli tanah rm2 773 kaki persegi k..

pening dah diskaun th beli tanah rm2 773 kaki persegi k..

domain dah cecah satu tahun

okay dah bosan

kecik kecik dah mengandung anak luar nikah gambar

takkan takde tempat lain dah sibuknya tangan dia

lirik lagu aku dah terbiasa djaka

che ta dah malas nak berlakon fokus menjual minyak wang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 174
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • melayu boleh
  • hati itu umpama gelas
  • islam itu indah
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kangkung dan risikonya
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • motivasi nak jadi cantik
  • cinta terlarang
  • macam macam wau ada

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kujie2.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)