Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Facebook kena blok 242 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



kj kena troll lagi di facebook kali ini apa pula

blog pon boleh kena hacked bukan facebook saja

akaun facebook fazura kena hack

berita terkini facebook astro kena hack digodam skullfe..

facebook astro kena hack digodam skullfes

kj kena troll lagi di facebook korang rasa apa pula

transparent dengan hati niat kena betol dulu

arif kena sawan demam panas febrile seizures

gro kena rogol

awek kena rogol dengan rakus

kena bersyukur

transparent lah sangat hati niat kena betol dulu

kena baling telur tepung for my birthday

adik mohammad sofwan selamatkan anjing lemas ini bukan ..

izara aishah kena warning dengan yuna

izara aishah kena warning dengan yuna

adik mohammad sofwan selamatkan anjing lemas ini bukan ..

lagi kampung melayu bakal di roboh dah banyak wang dap ..

apa la yang tak kena

inilah akibatnya apabila wakil rakyat bn main sondol je..

adik mohammad sofwan selamatkan anjing lemas ini bukan ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 652
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,585

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,041
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • nikita mirzani artis indonesia yang banyak ..
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • video panas lelaki mirip ustaz azhar idrus ..
  • kisah wanita tua dengan seekor kucing di ta..
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • video ustaz azhar idrus atas katil pula bak..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku penganggur
  • tupperware puasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)