Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Facebook kena blok 288 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



peniaga fb kena baca cari idea untuk interest di facebo..

mas kahwin juga kena gst

video kan dah kena siku mike tyson

cukup mudah orang melayu kena beli

awie takut kena saman

wolverine kena troll

tak balik rumah mak isteri jugak yang kena

luahan pemandu lain pulak yang kena akibat tempias fmc

wolverine kena troll

ahli umno kena berusaha mencari jalan keluar

isu tanah tidak boleh tidak kena selamatkan 1mdb dahulu..

blogger kena sumbat dalam penjara

bior betul madey kena baling batu agaknya banyak menghe..

perempuan mengandung kena langgar kereta kancil tak ber..

amir raja lawak naik angin kena game dengan peniaga mlm

kad tambah nilai prabayar tidak wajar kena gst

berang kena double parking pemandu sondol myvi ke tenga..

kena tahu pasal silky girl gel make up remover

jom serbu restoren azul authentic nasi kukus tak pekena..

hikmah kad prabayar kena gst

kastam kata kad pre paid tak kena gst skmm kata kena gs..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 218
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pure slim 7d murah giler

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • blog spammers sudah bijak
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kangkung dan risikonya
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kahwin muda girls only
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)