Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Facebook kena blok 276 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



tuala wanita kena gst cuit hati sidang dewan rakyat

mas kahwin juga kena gst

mas kahwin juga kena gst

tuala wanita kena gst gamat sidang parlimen

tuala wanita kena gst cuit hati sidang dewan rakyat

mas kahwin pun kena gst

makjemah tuala wanita kena gst gamat sidang parlimen ma..

panasss ada ketua menteri sedang meroyan kena saman

cimb bank kena gst

tambang naik najib kena sabatoj kata penyokong umno bac..

awas yang suka minum milo kena tahu pasal ni

pompuan pun kena caj apa hal

mas kahwin juga kena gst

mas kahwin juga kena gst

mas kahwin juga kena gst

kes demo depan istana kuala kangsar 13 okz kena penjara..

ustaz azli musa yang hasut pergi demo pergi mana 12 okz..

wang kertas rm100 kena troll

kena tumbuk kerana ketawa

pembelian jet baru tidak kena masa




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 186
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 7,176

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,233
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video pasangan selamba lakukan seks atas mo..
  • zizan sindir emma maembong kau tak paham ke..
  • lana nodin bakal bernikah dengan david mcki..
  • ini ke contoh terbaik untuk pramugari
  • parah gambar cikgu wanita pakai baju ketat ..
  • whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin..
  • terserempak aksi projek suami dengan wanita..
  • 5 gambar achey bocey terlibat kemalangan ya..
  • 15 fakta tentang david mckienzie bakal suam..
  • mak aiii besarnya cik adik oii 10 foto
  • nota terakhir suami buat isteri tersayang s..
  • harga petrol ron95 ron97 diesel bulan april..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • islam itu indah
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • tanda tanda kanser payudara
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)