Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Facebook kena blok 230 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



facebook najib kena hack

wak doyok kena kutuk di facebook

kereta tauke jambu kena curi

hiburan kereta tauke jambu kena curi

lelaki kena kokodai slap kerana melancap tepi jalan

kisah pau kena perli

kereta tauke jambu kena curi

lelaki kena tampar beronani tepi jalan

breaking news pas dah kena main dengan anwaribrahim u t..

serius bangang lelaki onani tepi jalan kena tamparan bu..

surendran kena

polis perak sahkan berita pekerja mcd kuala kangsar ken..

haji hadi kena jolok di anwar petang tadi

hiburan tudung cendawan melly goeslaw kena hentam jadi ..

amekkau naib presiden pkr kena cekup

tudung cendawan melly goeslaw kena hentam jadi bahan ge..

boikot tak kena tempat kereta diremukkan gara gara pele..

surendran hina mahkamah dah kena rafizi zuraidah saifud..

dah sokong pun kena fitnah

video team singapore kena main

kementerian pertanian tekad bantu pesawah kena karah pa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 557
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,260

Domain Dibenarkan: 10,256
Jumlah Artikel : 784,342
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video wanita nyaris jadi mangsa cabul ustaz..
  • ciri ciri perempuan gatal
  • rozita che wan mengalami pendarahan
  • video saat cemas selamatkan 3 gadis kereta ..
  • sauna pants kurus cara bijak dan cepat
  • wanita pkr kecewa khalid fail aduan pada ro..
  • suasana hiba selubungi majlis berkabung mal..
  • solat jenazah ghaib penghormatan kepada jen..
  • malaysia berkabung mourning day
  • top 10 paranormal entity by discovery chann..
  • 3 cara senang buat duit dengan blog
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)