Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Facebook kena blok 240 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



kj kena troll lagi di facebook kali ini apa pula

akaun facebook fazura kena hack

blog pon boleh kena hacked bukan facebook saja

berita terkini facebook astro kena hack digodam skullfe..

facebook astro kena hack digodam skullfes

inilah akibatnya apabila wakil rakyat bn main sondol je..

arif kena sawan demam panas febrile seizures

kena baling telur tepung for my birthday

bila pengantin kena buli

lawak tapi kesian lelaki ini kena renjatan elektrik sem..

melecur teruk kena renjatan padah cuba mencuri kabel el..

izara aishah kena warning oleh yuna

gro kena rogol

adik mohammad sofwan selamatkan anjing lemas ini bukan ..

adik mohammad sofwan selamatkan anjing lemas ini bukan ..

pengalaman kena tindih waktu tidur

comment on malaysia kena main lagi by titan

kena bersyukur

awek kena rogol dengan rakus

izara aishah kena warning dengan yuna

transparent dengan hati niat kena betol dulu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 689
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,574

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,148
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • adakah ini gambar rozita che wan
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • kisah anak muda miliki lebih 30 hartanah te..
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • julia perez cetus kontroversi lagi buat tat..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama b..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • di tubir bibir mataku
  • emak abah opah dan atuk
  • 7 things you need to know about depression
  • aku penganggur
  • tanda tanda kanser payudara
  • super duper cute
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)