Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Facebook kena blok 237 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



gadis bertudung pegang anjing kena caci di facebook

khabar angin pengguna facebook kena bayar 2 99 sebulan ..

khabar angin pengguna facebook kena bayar 2 99 sebulan ..

khabar angin pengguna facebook kena bayar 2 99 sebulan ..

padah hina polis di facebook

khabar angin pengguna facebook kena bayar 2 99 sebulan ..

inilah individu yang kena tangkap kerana hina polis tra..

serius khabar angin pengguna facebook kena bayar 2 99 s..

khabar angin pengguna facebook kena bayar 2 99 sebulan ..

akaun facebook kena beku budaya berkunjung blogawan

khabar angin pengguna facebook kena bayar 2 99 sebulan ..

khabar angin pengguna facebook kena bayar 2 99 sebulan

pengguna facebook kena bayar 2 99 sebulan

khabar angin pengguna facebook kena bayar 2 99 sebulan ..

fakta kesian pas dah kena buli dengan dap dan pkr apa c..

anak nik aziz dedah pas kena buli dengan dap dan pkr

pas kena buli

jom baca penipu gores menang kena belasah orang ramai

kena block dengan maybank2u

ketahui kenapa kita kena selalu baca dan mendengar alqu..

anak nik aziz dedah pas kena buli dengan dap dan pkr




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 507
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,462

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 816,701
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • padah muat naik gambar limpa pelatih kejuru..
  • penerbangan malaysia airlines mas lancar ba..
  • kisah peristiwa berdarah 13 mei 1969 buat y..
  • jambatan gantung menakutkan di dunia
  • hukum suami
  • lelaki paling murah di tempat kerja
  • rekabentuk unik bilik si manja
  • lunchdateub2
  • atm digodam amaran di whatsapp adalah palsu
  • kisah penuh lelaki digoda bakal adik ipar t..
  • gambar kereta baru ammar anak rozita che wa..
  • katalog october 2014

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • hati hati laman web hina islam
  • supermummy - miza harun
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • izzuddinfauzi.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • usrah.my
  • adamfaiz.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)