Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Facebook kena blok 222 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



akhirnya sim kwang jung dan ahli fikir buat laporan pol..

hot nga kor ming kena maki teruk dalam facebook kerana ..

pandi kasi taruk astro mempergunakan khidmat zionis isr..

yang maki masih siasat yang komen kena tukar terus pdrm..

mazidul akmal sidek kena strok separuh tempurung kepala..

mazidul akmal sidek kena strok separuh tempurung kepala..

peruntukan untuk islam macai pas terkinja kinja seronok..

gambar mazidul akmal sidek wartawan tv3 kena strok sepa..

selebriti terkenal buka tudung selepas kena cerai

parah pelakon ezany kena sihir dedah skandal isteri

video pelajar kolej kena tetak dalam pondok pengawal

imigresen kena serbu zahid hamidi punya pasallah nie kd..

tips elak kena gelak di hari raya

pemain bolasepak israel kena serang penyokong palestin

siapa selebriti terkenal buka tudung selepas kena cerai

mazidul akmal sidek kena strok separuh tempurung kepala..

gambar mazidul akmal sidek kena strok separuh tempurung..

mh17 banyak barangan mangsa serpihan pesawat dah kena c..

mazidul akmal sidek kena strok separuh tempurung kepala..

mh17 video bukti mh17 kena tembak

kiki kena denda rm5000




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 370
Widget Aktif : 3,897
Banner Aktif : 6,215

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,351
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pergerakan maria farida dikawal anak lelaki
  • inilah wajah wajah pelakon filem seram di s..
  • ngeri 3 gambar peluru terlekat di kepala ak..
  • video 10 gambar shell lundang kb rosak akib..
  • five steps to buying your new car
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • porsche rempuh belakang viva wanita parah
  • romelu lukaku sah ke everton
  • cara mudah kempiskan perut
  • bagaimana nak lulus exam penolong penguasa ..
  • four injured in keningau accident

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • aku penganggur
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • hati hati laman web hina islam
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)