Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Facebook kena blok 232 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



pecacai terkenal dap di facebook kena laporan polis ker..

khidmat pelanggan maybank kena troll di facebook dan tw..

khidmat pelanggan maybank kena troll di facebook dan tw..

khidmat pelanggan maybank kena troll di facebook dan tw..

facebook kena block di sekolah

cili kena ketum wan azizah dah mula drama murahan untuk..

maybank kena troll

bingung rumah kena tembakan rambang

pkr dap kena ingat pas kakak sulung

pkr dap kena ingat pas kakak tua

maybank kena troll

lumrah pelakun mereka kena terrima realiti zaquan adha ..

punya gula darah tinggi berisiko kena kanker

haji hadi kena jolok di anwar petang tadi

isma hasmie kena korek doktor

gambar wanita kena rompak tanpa sedar

pkr dap kena ingat pas kakak tua

penculik kena belasah oleh orang ramai

maybank kena troll

gambar wanita kena rompak tanpa sedar

pkr dap kena ingat pas kakak tua




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 498
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 6,414

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 809,671
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penduduk kampung di kedah gempar temui stru..
  • ngeri lelaki korea hampir maut tali bungee ..
  • shila amzah bikin panas dengan media melayu..
  • rahsia awang hitam goda gadis tempatan guna..
  • menangkap pencuri solat
  • agak lambat pas sedar siapa itu mat sabu
  • wakil rakyat kecam lagu negaraku di pawagam..
  • info grafik pasukan liga juara juara uefa 2..
  • ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pe..
  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • buruk nya perangai gadis berbaju kurung ini
  • 3859 chiffon cardigan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • ciri ciri wanita solehah
  • islam itu indah
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ainakasyah.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)