Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Facebook kena blok 270 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



kesihan sungguh anwar kena paksa nyanyi lagu negaraku d..

20 maut kena kejutan elektrik ketika karnival

mahu kena ludah maki hamun jadilah yahudi di paris

kena tipu lagi punca tegar merempat

20 maut kena kejutan elektrik ketika karnival

sirul dah mula bersuara banyak yang tak kena

sidang media sirul yb mahfuz kena pastikan sistem komun..

comment on bebel love bite a k a gigitan cinta punca wa..

haa tak pasalpasal kena tangkap disaat sedap menyedap b..

anggota polis kena denda sebab pakai cincin batu ajaib

haa tak pasal pasal kena tangkap disaat sedap menyedap ..

20 maut kena kejutan elektrik ketika karnival di haiti

lelaki gersang kacau budak perempuan balik sekolah kena..

kek kena tahan dengan jpj dan dirujuk majlis agama isla..

hostel kena pecah masuk

kek kena tahan dengan jpj dan dirujuk majlis agama isla..

kek kena tahan dengan jpj dan dirujuk majlis agama isla..

seorang datuk kena cekup

oh tidak kena duduk dengan mertua

candlelight vigil pentaksub bang non dan kak jijah kena..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 512
Widget Aktif : 4,027
Banner Aktif : 7,070

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,018
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • penggemar ais krim pasu berisiko tinggi hid..
  • nurse cantik
  • misteri imej makluh aneh ketika bergambar d..
  • suspek bunuh ibu muda sebelah bayi 2 bulan ..
  • alat sulit suami besar wanita mintak cerai ..
  • keajaiban
  • video gadis cantik jadi mangsa kerakusan le..
  • realdrmaza mohon jangan cemarkan
  • wanita tanpa pakaian mendukung bayi menggej..
  • erra fazira akui sudah mempunyan teman isti..
  • punca sebenar budak ini dibunuh ibu kandung..
  • punca lensa kamera tertangkap imej makluh a..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • wang bukanlah segalanya
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • supermummy - miza harun
  • blog spammers sudah bijak
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips nak jadi hotstufff
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • allah sedang mengajar kita sesuatu

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)