Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Facebook kena blok 279 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



google malaysia kena hacked petang tadi

kasanova nih ramai betina samai kena di iringi polis

kena troll di twitter sebab tidur dalam parlimen

ahmad awang dah kena flying kick

google malaysia kena hack oleh hacker bangladesh

google dan yahoo malaysia kena hacked

google malaysia kena hack dengan hacker bangla

pelajar mmu cyberjaya ini hampir kena songlap dengan aw..

barang awal ashaari kena rembat ketika kemalangan

pergi terapi pun kena gst

kasut awal ashaari yang dipakai ketika kemalangan kena ..

ada lelaki kena rogol di taman tasik shah alam

pas kelantan meroyan pasal hudud nak bodek tak sedar ke..

panas kena taruk guru kafa yang merengek minta naik gaj..

barang awal ashaari kena curi ketika kemalangan

kecoh surau kena roboh di gong badok terengganu times

barang awal ashaari kena curi ketika kemalangan

google malaysia kena godam hacked by tiger m te

google malaysia kena hacked dengan kumpulan tiger m te ..

prkrompin belum mula pak berahim dah kena cabar

kena tipu 22sen gst kami bayar oleh mr diy




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 225
Widget Aktif : 4,009
Banner Aktif : 7,257

Domain Dibenarkan: 11,266
Jumlah Artikel : 1,131,545
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kalendar puasa sunat dan wajib 2015
  • kelebihan janggut lelaki yang anda perlu ta..
  • benarkah gunung bergerak seperti awan dilan..
  • punca sebenar amar baharin cedera ditumbuk
  • day 2934
  • 11 fakta mengenai datuk siti nurhaliza yang..
  • hutang luar malaysia bila ada yang terlebih..
  • rambut cantik bersama sunsilk
  • beberapa gambaran idea untuk peranti sony x..
  • tmj cabar si pengecut berundur
  • wanita sunyi gersang tewas ayat cinta korba..
  • kisah benar pengalaman memandikan mayat pel..

  • wajib baca :

  • sketsa cinta awak dan saya
  • islam itu indah
  • blog spammers sudah bijak
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 7 things you need to know about depression
  • monolog rasa
  • jangan ditangisi haid itu
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • cerita semalam hot spring kah

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • byzanamn.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)