Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Facebook kena blok 244 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



kj kena troll lagi di facebook korang rasa apa pula

kj kena troll lagi di facebook kali ini apa pula

facebook astro kena hack digodam skullfes

berita terkini facebook astro kena hack digodam skullfe..

akaun facebook fazura kena hack

blog pon boleh kena hacked bukan facebook saja

lagi kampung melayu bakal di roboh dah banyak wang dap ..

adik mohammad sofwan selamatkan anjing lemas ini bukan ..

pengalaman kena tindih waktu tidur

adik mohammad sofwan selamatkan anjing lemas ini bukan ..

apa la yang tak kena

izara aishah kena warning dengan yuna

breaking news zuraidahkamaruddin mak lampir kena belasa..

tips elak kena tipu dengan peniaga online

lembu mengawan tengah jalan kena langgar

kantoi rakyathakimnegara anwaribrahim kena belasah kaw ..

apa yang tidak kena dengan switchoff14

ada yang tak kena dalam demo ni

comment on malaysia kena main lagi by titan

adik mohammad sofwan selamatkan anjing lemas ini bukan ..

gadis sempat ber selfie selepas kena tikam dengan pisau




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 520
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,608

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,997
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • new shoes for the balqis
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • misteri gangguan toyol
  • dapatkan pakej rujukan exam online ptd 2014..
  • siapa yang tak kenal irfan khairi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 26 fascinating films about food
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • ciri ciri wanita solehah
  • tanda tanda kanser payudara
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)