Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BRIM 3 0 2014 1543 hits  

BRIM 3 0 2014

nampaknya kadar pemberian BR1M 3.0 telah dipertingkatkan dan diperluaskan membuatkan ramai yang tersenyum.Bagi isi rumah yang berpendapatan bulanan RM3 000 dan kebawah kadar pemberian dipertingkatkan kepada RM650.Isi rumah yang berpendapatan bulanan RM3 0

Teruskan Membaca..



pembayaran brim 4 0 cukup belanja 3 bulan anda lebih ba..

peperiksaan pt3 tingkatan 3 2014 carca merba

real madrid menang dortmund 3 0

kadar brim 4 0 berapa yang anda dapat

3 sebab manusia sombong dengan allah ustaz abdullah kha..

cara kemaskini brim 2015 dan link permohonan baru brim ..

jawatan kosong uitm negeri sembilan 3 november 2014

keputusan penuh johor dt 3 0 terengganu

linus2 0 latih murid mahir bahasa inggeris

harimau muda a bungkus awal tewas 3 0 kepada arab saudi

kembalikan komen thesis 1 8 di wordpress 4 0

maharaja lawak mega 2014 kembali zizan akan bergabung d..

piala asia malaysia 4 0 laos

tpm dinner 2014

jawatan kosong di dewan bandaraya kuala lumpur dbkl 03 ..

jawatan kosong di pusat kepelbagaian biologi sarawak 31..

jawatan kosong di bank rakyat cawangan sibu 30 november..

jawatan kosong di yayasan pelajaran johor ypj 01 novemb..

22 oktober 2014 hari deepavali malaysia

giveaway diari jejaka hangat 2014

sukan asia skuad badminton negara dibaham china 3 0




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 654
Widget Aktif : 4,012
Banner Aktif : 6,533

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,099
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)