Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

mikha tambayong agama apa 183 hits  

mikha tambayong agama apa

Ramai yang tak puas hati bertanya yang mikha tambayong menganuti agama apa ok aku jawap disini yang mikha tambayong menganuti agama kritian ok so buat yang search dekat google tu mikha tambayong agama apa itulah jawapannyaLanggan rss blog ini secara percu

Teruskan Membaca..



2 foto maksiat remaja islam dengan kata kata berbaur ag..

bergambar mesra izara aishah adib khalid ada apa apa ke

apa maknanya bertudung jika begini 8 gambar

apa salahnya saya manja dengan tunang erin malek

apa sebenarnya pas mahu

apa akan jadi kalau salji turun di malaysia

bina fasiliti pelancungan tapi pbt pas tak jaga penyela..

apa perincian pada 4 teras dalam perlembagaan itu

cabaran 30 hari hari 6 apa yang aku makan hari ini

cabaran 30 hari hari 10 apa yang ada dalam handbag anda

panas berapi kisah kekayaan nga kor ming sudah maiin te..

hutang wajib dibayar walau apa keadaan sekali pung

gambar gambar yang menipu mata apa yang anda pikirkan

hari malaysia hari untuk apa sebenarnya

apa masalah shila amzah ni

apa kata bekas presiden mic terhadap orang melayu

apa itu hijab mata ketiga cara membuka hijab

mp dap kaya raya apa salah yb nga ada rumah dan kereta ..

prkpengkalankubor adakah ini cara pas berkempen kata pa..

apa itu motivasi

apa bestnya minyak habbatus sauda




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 190
Widget Aktif : 3,920
Banner Aktif : 6,490

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 812,952
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anak menteri kini bergelar duta
  • penampakkan makhluk berkepala manusia berba..
  • lionel zinnbauer posted an update also visi..
  • sensasi ahli pas dilarang sertai kumpulan j..
  • hobi yang paling gila
  • lihat anak gembira dengan norman abby abadi..
  • tersilap masuk kilang baju dalam wanita
  • panas mb baru angkat sumpah selasa
  • happy birthday to ameryllis nature skincare..
  • belajar cara membezakan daging babi dan dag..
  • foto intim sharnaaz ahmad peluk erat pingga..
  • mr steven tan international stamps coin sdn..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)