Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

mikha tambayong agama apa 167 hits  

mikha tambayong agama apa

Ramai yang tak puas hati bertanya yang mikha tambayong menganuti agama apa ok aku jawap disini yang mikha tambayong menganuti agama kritian ok so buat yang search dekat google tu mikha tambayong agama apa itulah jawapannyaLanggan rss blog ini secara percu

Teruskan Membaca..



hapuskan sekolah agama dulu babi saitan apa tindakan pd..

kumpulan foto foto cantik mikha tambayong

tragedi mh17 apa masalah dap ni kenapa tak dengar araha..

perbezaan antara org yg berjaya dgn org yg gagal terlet..

comment on apabila rosmah mansor bersuara apa komen and..

10 tips untuk bakal pelajar apa yang perlu anda lakukan..

apa nak buat dengan 2 voucher lazada dan 1 voucher zalo..

panass apa kes ketua menteri disindir pengarah filem

apa yang terjadi kepada mh17

apa yang kita boleh lakukan untuk membantu palestin

apa kak jijah kipas bakal mb selangor

apa kelebihan triple l abp26 murah dan servis pantas

video buat muka tak ada apa apa lepas pegang punggung g..

suka atau tidak bukan semua orang menyukai apa yang kit..

apa hukumnya membawa bunga ketika menziarahi kubur

orang tak hairan kita boleh buat majlis kahwin tiga har..

apa akan jadi pada mas selepas tragedi mh370 dan mh17

mh17 infografik disebalik apa yang berlaku kepada mh17

apa dah jadi

apa hukumnya membawa bunga ketika menziarahi kubur

apa anda boleh buat dengan dana pencen




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 672
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,118

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,289
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rakaman cctv pasangan dirakam mencuri
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • peluklah si pengganas
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • 7 gambar inilah awek cun yang berani mengor..
  • ustaz bernafsu di facebook
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 26 fascinating films about food
  • blog spammers sudah bijak
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)