Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

mikha tambayong agama apa 191 hits  

mikha tambayong agama apa

Ramai yang tak puas hati bertanya yang mikha tambayong menganuti agama apa ok aku jawap disini yang mikha tambayong menganuti agama kritian ok so buat yang search dekat google tu mikha tambayong agama apa itulah jawapannyaLanggan rss blog ini secara percu

Teruskan Membaca..



agama apa sebenarnya ahli ahli pas ini

caj caj kad kredit apa yang anda perlu tahu

apa yang anda perlu tahu untuk dapatkan kad kredit

apa akibatnya bila tak bayar penuh bil kad kredit anda

apa nama korang dalam bahasa korea dan jepun

apa cerita ni gst dah di kenakan kepada pengguna

pegang anjing apa kata ustaz azhar idrus video inside

hukum orang islam bela anjing apa kata ulama

video dua gadis cantik nekad mandi di sungai yang kotor..

kempen raba perempuan berlapik apa ada hal asalkan tak ..

apa lagi selepas ni pesta zina

apa itu amalan dan ajaran millah abraham

share info apa yg kita dapat bayar beli dgn duit 1 dola..

apa bestnya minyak habbatus sauda

fasha sandha tidak rasa malu upload videonya video apa ..

millah abraham lagi tangkapan dibuat apa kata anwar

apa itu emas eta

apa projek esok

apa kata ustaz dan hadis sahih tentang anjing

apa itu hamas dan syarat menjadi pejuang hamas izzudin ..

apa lagi azmin ali nak buat lepas ni




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 625
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 6,593

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,718
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • bongkar cara video lucah ustaz azhar idrus ..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..
  • macaron soap ameryllis gift idea

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • kangkung dan risikonya
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cerita semalam hot spring kah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • hati hati laman web hina islam
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)