Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

mikha tambayong agama apa 238 hits  

mikha tambayong agama apa

Ramai yang tak puas hati bertanya yang mikha tambayong menganuti agama apa ok aku jawap disini yang mikha tambayong menganuti agama kritian ok so buat yang search dekat google tu mikha tambayong agama apa itulah jawapannyaLanggan rss blog ini secara percu

Teruskan Membaca..



apa agama pkr pusat adun pkr kelantan saya wajib sokong..

kontroversi agama pelajar di sabah dipindahkan ke sekol..

mikha tambayong adu akting dengan aktor bollywood check..

apa agama pkr sokong hudud pkr siasat adunnya di kelant..

apa yang kita terlepas pandang

video apa itu komputer kuantum

mengejutkan straw tersumbat ketika minum apa yang ditem..

apa motif provokatif bersiri dap kepada presiden pas

niat mereka sudah semakin jelas terang apa lagi yang pa..

lirik lagu apa khabar joe flizzow ft sonaone

lirik lagu apa benar joe flizzow

hadi awang kata wan azizah tidak lebih dari sekadar bur..

apa hubungan melaka dengan china sebenarnya

apa ke gila berasmara sambil naik motor di jalan raya

baghal jenis apa pemimpin pemimpin pas nih yang disibuk..

apa kau buat dollah

liow apa muslihat kit siang dan anaknya

apa yang aku buat ni

apa perbezaan antara ubat dan supplement vitamin

apa maknanya bertudung jika begini 8 gambar

3 gambar fesyen akhir zaman apa dah jadi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 493
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 7,159

Domain Dibenarkan: 11,139
Jumlah Artikel : 1,107,824
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar sultan johor bersama t ara dapat per..
  • sairah mati dibunuh polis
  • video lagi kes buli mangsa ditanggalkan pak..
  • gambar sekitar lawatan pm di sebauh
  • jumpa semula anjing selepas dimasak
  • imej baru
  • dicekup dalam semak
  • gst krohhh gst pruhh
  • subhanallah keadaan sungai golok di kelanta..
  • luahan hati scha alyahya selepas kemalangan..
  • punca gadis rugi rm210 ditipu peniaga onlin..
  • lukisan muncul hanya bila kena air

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 26 fascinating films about food
  • tips balik kampung dengan selamat
  • emak abah opah dan atuk
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • diari sedih seekor kucing
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku penganggur
  • taman di dalam shoping mall
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • jiarizaira.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (842)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)