Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

mikha tambayong agama apa 185 hits  

mikha tambayong agama apa

Ramai yang tak puas hati bertanya yang mikha tambayong menganuti agama apa ok aku jawap disini yang mikha tambayong menganuti agama kritian ok so buat yang search dekat google tu mikha tambayong agama apa itulah jawapannyaLanggan rss blog ini secara percu

Teruskan Membaca..



agama apa sebenarnya ahli ahli pas ini

letupan bom di pusat bandaraya kuala lumpur apa motifny..

apa faedah taja rozita che wan bersalin

apa kah tujuan sebenar ketua menteri negeri dap beli ke..

budak 7 tahun makan minum apa saja yang dia jumpa

apa rahsia kejayaan toyota

keluar terus dari pakatan lagi bagus setakat henti komu..

ada apa dengan solat tahajjud

budak 7 tahun makan dan minum apa saja yang dia jumpa

pulau pisang upaya apa umno ada

ditaja dan layanan kelas pertama hospital pakar kpj amp..

jadilah diri sendiri walau apa pun terjadi

apa manusia dapat dengan wang

che ta saya boleh minta apa sahaja

mansuh akta hasutan untuk ap lesen besar persoal apa sa..

che ta saya boleh minta apa sahaja ada masalah ke

qiamullail tu apa

apa jawapan kalian di akhirat wahai pemimpin

apa yang ada di muzium diraja kuala lumpur

apa yang bestnya tentang filem hindustan

enjin kereta dimasuki air apa yang perlu dilakukan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 808
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 6,545

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,465
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • pantai bukit keluang besut terengganu
  • date night in with target registry

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • emak abah opah dan atuk
  • cerita semalam hot spring kah
  • jika memang engkau jodohku
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • islam itu indah
  • di tubir bibir mataku
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)