Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

mikha tambayong agama apa 224 hits  

mikha tambayong agama apa

Ramai yang tak puas hati bertanya yang mikha tambayong menganuti agama apa ok aku jawap disini yang mikha tambayong menganuti agama kritian ok so buat yang search dekat google tu mikha tambayong agama apa itulah jawapannyaLanggan rss blog ini secara percu

Teruskan Membaca..



cina pulau pinang larang laungkan azan subuh apa dah ja..

cukai naik 13 mei dan apa lagi senada dengan umn0

wartawan melodi dakwa dicekik dan ditolak mas idayu apa..

apa ke benda got blogger tu

saiful terima apa juga keputusan

awak apa khabar

apa nak pelik kalau pr berkubur

lelaki ini akhirnya sedar selepas menghabiskan hampir 2..

apa itu tropical steroid withdraw tsw

apa jadi bila patung hidup barbie jumpa dengan patung h..

apa itu kekuatan

panas berkunyit apa kena mejar zaidi punya kes dengan s..

panas wei apa sudah jadi dengan blog gerakan anti pkr n..

facebook dan instagram down apa sebabnya

apa yang perlu ada dalam minit curai

6 hero ini berasal dari malaysia apa yang mereka sumban..

apa ada hal training di borussia dortmund pun boleh

apa perasaan anda

laman web malaysia airlines digodam apa jadi pada data ..

apa citer mas diserang lagi

apa jadi dengan dap minta maaf kes tuduh pengundi orang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 368
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 6,960

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,310
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • al kisah wanita dinoda ketika buang air kec..
  • ag ceritakan kenapa scha al yahya kurang ce..
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..
  • guru bertudung memaksa pelajar 16 tahun hub..
  • bagus betul raja saudi arabia tinggalkan ob..
  • akhirnya terjawab punca sebenar hanez suray..
  • akibat berasmara dengan kambing lahirlah ma..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tanda tanda kanser payudara
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)