Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

mikha tambayong agama apa 187 hits  

mikha tambayong agama apa

Ramai yang tak puas hati bertanya yang mikha tambayong menganuti agama apa ok aku jawap disini yang mikha tambayong menganuti agama kritian ok so buat yang search dekat google tu mikha tambayong agama apa itulah jawapannyaLanggan rss blog ini secara percu

Teruskan Membaca..



agama apa sebenarnya ahli ahli pas ini

che ta saya boleh minta apa sahaja

kempen i want to touch a dog apa nak jadi dengan islam ..

tahniah kepada melayu melayu yang pegang anjing lepas n..

apa ada dengan filem dendam orang mati

kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais apa kejadahny..

apa lagi azmin ali nak buat lepas ni

kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais apa kejadahny..

video dua gadis cantik nekad mandi di sungai yang kotor..

apa kelebihan kapsul habbatussauda

pegang anjing apa kata ustaz azhar idrus video inside

hukum orang islam bela anjing apa kata ulama

video dua gadis cantik nekad mandi di sungai yang kotor..

apa kata ustaz dan hadis sahih tentang anjing

apa itu hamas dan syarat menjadi pejuang hamas izzudin ..

cerita santai 6 tak tahu nak letak tajuk apa

che ta saya boleh minta apa sahaja

apa yang lelaki ini buat terhadap tanah kosong selepas ..

pesta anjing lepas pesta arak apa pula lepas ini yang d..

apa punca serangan gajah liar

che ta saya boleh minta apa sahaja




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 489
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 6,572

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,822
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • nikita mirzani artis indonesia yang banyak ..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • video panas lelaki mirip ustaz azhar idrus ..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • kisah wanita tua dengan seekor kucing di ta..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tupperware puasa
  • kembali menjadi burung pipit
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • tanda tanda kanser payudara
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • jangan ditangisi haid itu
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)