Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Hukum 3 Newton Aksi Reaksi 130 hits  

Hukum 3 Newton Aksi Reaksi

Setelah kita mengetahui tentang Gaya dan jenis jenisnya serta Hukum hukum Newton Tentang Gerak kita perdalam pengetahuan mengenai Hukum ke 3 Newton Coba perhatikan Gambar berikut Gambar tersebut menunjukkan seorang anak yang sedang bermain skateboard Baga

Teruskan Membaca..



hukum tidur tanpa seurat benang

wtf foto aksi lucu atlet sukan vol 3

aksi suami farah pegang apa

aksi panas artis perhhhh selepas tayang badan aksi pana..

aksi kezaliman tentera amerika merogol wanita iraq diha..

aksi panas pensyarah disebar teman lelaki kerana dendam

aksi romantik norman hakim peluk memey suhaiza di meja ..

gambar aksi gedik dyana sofya syefura di meja restoran

aksi tak senonoh rihanna saat menonton final piala duni..

aksi romantik norman hakim dan memey suhaiza

aksi berani model malaysia sofea putih ali akhbar

aksi romantik norman hakim peluk memey suhaiza di meja ..

di rogol dan aksi seks di rakam sebab hendak kahwin den..

gempar aksi panas dalam pejabat siak tersebar di facebo..

ost jiwa slot aksi

senarai pemain harimau malaya untuk aksi persahabatan 8..

gambar aksi sensasi puteri dap dyana sofya syefura di r..

as dukung aksi israel di jalur gaza

wtf foto aksi lucu atlet sukan vol 1

lihat aksi spontan gadis kecil ini saat pertama kali me..

aksi spontan gadis kecil ini saat pertama kali mendenga..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 383
Widget Aktif : 3,851
Banner Aktif : 6,261

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,223
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • camat awi waye

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)