Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Hukum 3 Newton Aksi Reaksi 172 hits  

Hukum 3 Newton Aksi Reaksi

Setelah kita mengetahui tentang Gaya dan jenis jenisnya serta Hukum hukum Newton Tentang Gerak kita perdalam pengetahuan mengenai Hukum ke 3 Newton Coba perhatikan Gambar berikut Gambar tersebut menunjukkan seorang anak yang sedang bermain skateboard Baga

Teruskan Membaca..



cucuk lori elak hujan aksi yang boleh mengundang maut

video kelakar kantoi menari aksi ghairah depan kamera

video gila awek melayu webcam tunjuk aksi tak senonoh

pbb kutuk aksi pembakaran wanita afghanistan

video aksi kanak kanak perempuan buat tutorial solekan ..

aksi seorang gadis hisap serbuk putih viral di internet..

video kelakar kantoi menari aksi ghairah depan kamera

krisis alexis sanchez dengan teman wanitanya dakwa bena..

video 18sg cctv merakam aksi perompak yang sangat kejam

gambar aksi gadis bertudung memeranjatkkan ramai yang t..

ngeri aksi sami mengerudi kepala bukti kekebalan kebal ..

aksi remaja bunuh diri di rakam

aksi pengasuh dera anak dirakam cctv

padan muka kantoi menari aksi ghairah depan kamera

aksi nekat pencuri di masjid tertangkap kamera

hati2 kaum hawa kamera tersembunyi terbaru ini mungkin ..

video aksi gila lelaki afrika menyelinap keluar pintu s..

viral aksi gadis melayu bertudung sedut dadah ketamine ..

aksi wanita buat tarian panas dalam tren jadi viral 2 g..

4 gambar aksi mengejutkan tengku mahkota johor tmj cik ..

video aksi aksi lelaki dan perempuan yang fail ketika b..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 541
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 7,161

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,195
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • abang kenapa u tak angkat gf u atas bahu ka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kangkung dan risikonya
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)