Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Drama Palyboy itu suami saya 413 hits  

Drama Palyboy itu suami saya

ehh mulai hari ini slot akasia akan menayangkan drama diadaptasi dari novel Palyboy itu suami saya pula. Wahh camner lak drama kali ni ya?? Meletop tak agaknya hmm..nak certa lebih lebih kena tunggu masa free. sekarang tak sempat nak certa panjang panjang

Teruskan Membaca..



gambar basah risteena munim heroin drama bersiri playbo..

bekas suami abby abadi saya didera secara fizikal menta..

suami tak tahan tengok saya dipukul anak juga menangis ..

gossip kot itu bukan gambar pra perkahwinan saya hanez ..

sebenarnya saya suami dia

panas 3foto itu bukan gambar pra perkahwinan saya jeng3..

itu bukan gambar pra perkahwinan saya hanez suraya

bekas suami abby abadi saya didera secara fizikal menta..

pengerusi dap perak kor ming mengesahkan rumah itu kepu..

3 gambar ngeri akibat cemburu buta suami rakan sekerja ..

akibat cemburu buta suami rakan sekerja isteri mati dit..

suami isteri minum darah satu sama lain seperti pontian..

suami curang kembali kepada isteri selepas

derita isteri punya suami cemburu buta

suami dah dikenal pasti

suami beriman yang terlampau

isteri selamatkan suami nasib baik

suami dayus cucuh bara puntung rokok ke muka isteri

video suami bakar diri selepas cekup bini curang dalam ..

pernikahan jue aziz suami sah ikut syarak

dakwaan dera bekas suami ini jawapan abby abadi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 442
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 6,410

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 812,081
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lembu istimewa akhirnya mati
  • mas marah kecewa pesawatnya dituduh mendara..
  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • apple bakal melancarkan ipad baru dan os x ..
  • tutorial lajukan 3g 4g bagi android phone g..
  • mini paceman adventure
  • throwback biological clock is ticking
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • kuch2hotahu francais tauhu pertama di indon..
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • anak menteri kini bergelar duta
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • 7 things you need to know about depression
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)