Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Drama Palyboy itu suami saya 451 hits  

Drama Palyboy itu suami saya

ehh mulai hari ini slot akasia akan menayangkan drama diadaptasi dari novel Palyboy itu suami saya pula. Wahh camner lak drama kali ni ya?? Meletop tak agaknya hmm..nak certa lebih lebih kena tunggu masa free. sekarang tak sempat nak certa panjang panjang

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 360
Widget Aktif : 3,912
Banner Aktif : 6,838

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,803
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ngeri detik2 kemalangan motorsikal akibat k..
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • penampilan terbaru nasha aziz memakai skirt..
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • artis popular ditahan sertai ajaran sesat
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • pembohongan discovery channel sebalik aksi ..
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..
  • video berebut pam minyak sampai sanggup lan..
  • heboh gambar lelaki buat projek dengan ikan..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kurang ajaran tak sesat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • 7 things you need to know about depression
  • wang bukanlah segalanya
  • super duper cute
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)