Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Drama Palyboy itu suami saya 410 hits  

Drama Palyboy itu suami saya

ehh mulai hari ini slot akasia akan menayangkan drama diadaptasi dari novel Palyboy itu suami saya pula. Wahh camner lak drama kali ni ya?? Meletop tak agaknya hmm..nak certa lebih lebih kena tunggu masa free. sekarang tak sempat nak certa panjang panjang

Teruskan Membaca..



mesti tengok gambar gambar basah risteena munim heroin ..

sedih di sebalik tragedi mh370 mh17 ada suami isteri ar..

drama korea temptation kisah godaan dan suami orang

bade saya masih jalani tanggungjawab sebagai suami erma

itu bukan koleksi saya kata rozita che wan

apa itu nutriferon shaklee

malang diceraikan suami kerana terlalau cantik

soseh soseh suami tak tahu batas

projek mengepit suami

misi isteri kepit suami

suami curang kembali kepada isteri selepas

suami main futsal isteri bermadu asmara di rumah kantao..

wanita maut terjun apartmen selepas bertengkar dengan s..

benarkah suami memerlukan anda

suami curang kembali kepada isteri selepas

punca suami curang part 2

artis terbaru rita rudaini tuntut mutaah rm300 000 dari..

rita rudaini tuntut mutaah rm300 000 daripada bekas sua..

punca suami curang

fw isteri dera suami

kisah suami isteri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 529
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 6,327

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,021
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • warga indonesia solat di mrt
  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • autoshow 3 hari berturut turut
  • bongkar kisah pelajar menjadi call girl par..
  • testimoni alpha lipid bee venom
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • adik 3 tahun kanak kanak paling muda masuk ..
  • jamal abdillah masih berbisa

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • supermummy - miza harun
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)