Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Drama Palyboy itu suami saya 459 hits  

Drama Palyboy itu suami saya

ehh mulai hari ini slot akasia akan menayangkan drama diadaptasi dari novel Palyboy itu suami saya pula. Wahh camner lak drama kali ni ya?? Meletop tak agaknya hmm..nak certa lebih lebih kena tunggu masa free. sekarang tak sempat nak certa panjang panjang

Teruskan Membaca..



zamani slam saya maafkan pihak yang sebarkan video kont..

saya pernah berasmara dengan suami inul daratista dalam..

saya pernah henjut dengan suami inul daratista dalam ke..

suami gersang masukan bola golf dalam alat sulit isteri

luahan hati seorang isteri yang kecewa suami suka berfo..

petua membangkitkan syahwat suami

tanda tanda suami anda ingin kahwin lagi

pelakon liyana jasmay anti promosi anak dan suami di la..

kerjaya dan pendapatan isteri lebih dari suami

liyana jasmay anti promosi anak dan suami di laman sosi..

harapkan pagar pagar makan padi rampas suami tanpa rasa..

wanita isteri setabah ini tidak dihargai si suami rugi

isteri buat laporan polis kerana suami larang pakai jub..

10 kesalahan popular suami kepada isteri

suami cekup isteri bersama awang hitam dalam bilik hote..

suami cekup isteri bersama awang hitam dalam bilik hote..

potong alat sulit suami dihukum kerja kemasyarakatan

awas zakar lelaki jika isteri tidur posisi atas tubuh s..

apa yang suami mahukan ketika hubungan intim

liyana jasmay tidak gemar tayang anak dan suami di lama..

raja azmi dilema mahu rujuk bekas suami




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 404
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 6,962

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,169
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • suami belasah isteri curang video
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • al kisah wanita dinoda ketika buang air kec..
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..
  • ag ceritakan kenapa scha al yahya kurang ce..
  • bagus betul raja saudi arabia tinggalkan ob..
  • guru bertudung memaksa pelajar 16 tahun hub..
  • kenapa awek melayu suka main dgn negro rahs..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • kangkung dan risikonya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • taman di dalam shoping mall
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)