Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Kemusnahan Taufan Hainan Heret kapal Kargo Kedaratan 369 hits  

Gambar Kemusnahan Taufan Hainan Heret kapal Kargo Kedaratan

Keganasan Taufan Haiyan di Filipina menyamai keganasan yang ditimbulkan oleh gelombang tsunami Dalam sesetengah gambar selain memusnahkan ratusan ribu bangunan kelihatan sejumlah kapal kargo diseret oleh Taufan Haiyan hingga ke daratan Berikut adalah gamb

Teruskan Membaca..



gambar gambar pramugari yang tak senonoh dalam kapal te..

kemaskini berita kapal terbang kargo ukraine terhempas ..

terkini 5 buah kapal peronda milik maritim ditenggelamk..

senarai anak kapal mh17

di halang menaiki kapal terbang dengan sebab yang pelik

5 gambar kapal terbang pelatih jatuh terhempas

tangisan iringi ketibaan abu mayat anak kapal mh17

terkini senarai anak kapal mh17 latar belakang

mh17 gambar senarai anak kapal dan latar belakang

mh17 senarai anak kapal pesawat dan latar belakang

mh17 senarai anak kapal mh17 dan latar belakang

mh17 senarai anak kapal mh17 dan latar belakang

latar belakang senarai anak kapal mh17

india luncurkan kapal perang buatan dalam negeri

kelas kirov kapal perang paling digeruni di dunia

bina sistem seperti kulit manusia pada badan kapal terb..

rm385j dilulus beli 7 kapal ronda baharu maritim

kapal terkandas angkara kecuaian kapten

kapal pengamanan presiden tabrak rombongan wartawan

pelik kapal terbang dilarang melintasi zoo edinburgh sc..

senarai nama anak kapal mh17 dan latar belakang mereka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 507
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,352

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • what s this love
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • kan mudah menjual online kat mudah my

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • jenis jenis jerawat
  • kembali menjadi burung pipit
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)