Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Kemusnahan Taufan Hainan Heret kapal Kargo Kedaratan 416 hits  

Gambar Kemusnahan Taufan Hainan Heret kapal Kargo Kedaratan

Keganasan Taufan Haiyan di Filipina menyamai keganasan yang ditimbulkan oleh gelombang tsunami Dalam sesetengah gambar selain memusnahkan ratusan ribu bangunan kelihatan sejumlah kapal kargo diseret oleh Taufan Haiyan hingga ke daratan Berikut adalah gamb

Teruskan Membaca..



makjemah ustaz kazim elias buat kuliah subuh dalam kapa..

santai gambar2 uke buat kuliah subuh dalam kapal mewah

foto sekitar percutian norman dan memey di atas kapal m..

janji ke makkah naik kapal mewah

penemuan logam dari bangkai kapal bukti kota atlantis w..

gambar adegan mengejutkan paramugari dalam kapal terban..

penipuan terbongkar janji ke makkah naik kapal mewah

pencari harta karun temui kapal misteri di tasik michig..

ustaz kazim elias buat kuliah subuh dalam kapal mewah 5..

ucapan tghh pasma ni ibarat mereka yang menebok kapal

empat kapal teroka dasar lautan hindi cari mh370

malaysia isytihar semua 239 penumpang dan anak kapal mh..

mh370 kerajaan umum penumpang dan anak kapal terkorban

sayu 239 penumpang dan anak kapal mh370 di anggap terko..

empat kapal teroka dasar lautan hindi cari mh370

passenger shaming laman memaparkan perangai buruk penum..

teknologi baru ke nih sebahagian enjin kapal terbang ya..

airasia qz8501 pembantu juruterbang berada dalam kawala..

kubur dasar laut terbesar didunia dipenuhi ratusan bang..

bolehkah bawa stroller ke dalam kapal terbang

qz8501 kapal indonesia terus cari mayat mangsa




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 345
Widget Aktif : 3,925
Banner Aktif : 7,035

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,336
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • mia sara hipokrit
  • amosu a pink iphone for valentine s day
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..
  • azri af9 sah nikah dengan salma mentor 5
  • 5 gambar rosyam nor bersama keluarga
  • sayu seniman tan sri jins shamsuddin kini k..
  • jangan terkejut dengan perangai pelik wanit..
  • polis jumpa mayat farouk dalam plastik hita..
  • artis wanita melayu barai dah di pakai rama..
  • euro 5 diesel to begin selling in klang val..
  • malaysia keen to participate in maritime si..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • islam itu indah
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • spisis kawan yang femes
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)